amanın .. unleashed bears .. distrubiton .. consolidation .. ne ararsan var .. vayy::::::
Printable View
amanın .. unleashed bears .. distrubiton .. consolidation .. ne ararsan var .. vayy::::::
pelanın yukarı sürmesi için sadece bu forumdaki şort merakı bile yeter.::::::
tahrik etmeyin şunu yaw :..:
[QUOTE=unlimitted;224780]pelanın yukarı sürmesi için sadece bu forumdaki şort merakı bile yeter.::::::
tahrik etmeyin şunu yaw :..:[/QUOTE]
abi benim asırlık histemim tüm porsalarda sat sinyali verdi .. papua porsası dahil .. üheühü ::::::
[QUOTE=selçuklu;224757]74050 istop ve long .. 74225 ort kısa .. histem net satta .. [B]büyük bir küskübar bekliyorum[/B] .. :o[/QUOTE]
yeterince büyük değil ama idare edin .. kendimi teprik ederim .. ehuehue :::::::::
[QUOTE=unlimitted;224780]pelanın yukarı sürmesi için sadece bu forumdaki şort merakı bile yeter.::::::
tahrik etmeyin şunu yaw :..:[/QUOTE]
hisse almış vobda longlamış tüm kyler için feda edeyom kendimi :) tahrik , teşvik ne ararsan var..
vay aa**qq ya.....:mad:[:mad:[
bi daha sigara içmeye dışarı çıkarsam .......
2 dakikada bitirmişler işi....
gerçi tam buralardan sat veriyor.....800 kısaaaaaaa..500 uzundu..
bugünüde aşağıdan kapatırsak dönüş sinyali ve ikili zirve olabilir......bence...
[QUOTE=mbm;224795]vay aa**qq ya.....:mad:[:mad:[
bi daha sigara içmeye dışarı çıkarsam .......
2 dakikada bitirmişler işi....
gerçi tam buralardan sat veriyor.....800 kısaaaaaaa..500 uzundu..[/QUOTE]
abi sen sigara içmeye çıkmadan demiştim . get layn demiştin .... üüüüüü
basın leynnnn...
selçuklu patronaj tebrikk ederim....
piffffffffffff
ulem pela, gördüğüm şeyi yaparsan hakkat yatacak yerin yok :::
[URL="http://i42.tinypic.com/24pavsg.jpg"][IMG]http://i42.tinypic.com/24pavsg.jpg[/IMG][/URL]
ya sabır denıyolar ya da uzuncuların bacakları omuz hizasına getirmeye çalışıyolar
[QUOTE=oguzhan;224766]60 dklıklar yavaş yavaş ala yaklaşıyor onlar ala geçtikten sonra hızlı bir satış
gelebilir dikkatli olmak lazım
pala bize oyun yapabilir aman dikkat.
Bence sebebide geceye dowun görünüşü pek parlak değil bunun satış hazırlığını yapabilirler..[/QUOTE]
Yuh be bekliyodum ama bu kadar kısa sürede değil bu kadarda demedik pc gene kitlendi kıracam ben bunu
Aman dikkat