üüvvv... fxci patron fena patakladı beni satrançta... üvvv... Ama beni yener yenmez kayboldu... Nerdesin patron rövanş istiyorum... :..:
Printable View
üüvvv... fxci patron fena patakladı beni satrançta... üvvv... Ama beni yener yenmez kayboldu... Nerdesin patron rövanş istiyorum... :..:
kayabossss,
sistem hala alda mı diye sormuyon??? :) ehuehue
Ralli ralliiii.lelele.lelele.lelele.lelele
Bayramdan sonra ralli:)
Longdevam long:)
[quote=Astatin;307199]kayabossss,
sistem hala alda mı diye sormuyon??? :) ehuehue[/quote]
525 den longanşeyn oldum ustad :D baktım geçici sat iptal oldu atladım aslında bunu derken 400 falandı galiba ama ancak 525 e yetişebildim :o
eeh be allahtan reva mı la bu .. gıt benım pozu 88125 de stopla ordan 850 ye kadar yuksel.. yav yok bızde sans olsa kız dogardık.. ayrıca 88300 den 125 e kadar satıs veren ayulara da ne desem bos uslanmadılar ** bı turlu satmaktan.. hem kendınızı hem benı yaktınız be bayram bayram soyletcenız kotuyu...
fxci patron beni pataklarken VOB'da birşeyler olmuş inmiş çıkmış falan... Hiç sallamıyorum na'aparsa yapsın... ZİLD... Bayrama da LD... :)))
tam kapayacaktım 850 den baktım 5 likte trend göstergesi yukarı döndü bakalım bekliyek dedim :D neyse çıkacam şimdi kapatayım bari 800 den flat giderse şaşmam ama 900 den döner diye düşnüyorum kırarsa fezaya yolculuğa devam artk :)
Spot piyasayı alıyolar azar azar, bayram sonuna hazırlık olsa gerek.
Vob tarafı korkak ilerliyor, kimsenin eli longa gitmiyor ama bayramdan sonra paşa paşa gidecek:)
içimden bi ses pişman olcen lem kaya diyo .dng .dng
Bu seans 89100-89200 e kadar alırlar tahmin ediyorum,
Fazlasını bilmem.
cümleten iyi bayramlar .... 1,3590 altı istop ... papazda longum .... istop yazılı .... ..ahada tahminim projeksyon ... tobosal bi durum var gibi ...... bakalım kısmet .... çıkmam gerek ... herkese hayırlı bayramlar ... ühüühühühüh ... üvvvvv ... ingaaaaa .....
[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/7976/adszakk.png[/IMG]
[quote=a.kaya;307209]içimden bi ses pişman olcen lem kaya diyo .dng .dng[/quote]
dışından bir seste öyle diyor "pişman olcen lem kaya" "pişman olcen lem kaya".dng