[QUOTE=ATHLON;224744]bi de miyde aliim...:))
ha bir de ben koldan ziyade latteralleri beendim sfenxçi abey ne yalan söliim...[/QUOTE]
üvv yaz geldi cıbıldak dolaşırgene milleti iki kez baktıracak kadar çalışmak leazım mahtoln üvv
lo de ...
Printable View
[QUOTE=ATHLON;224744]bi de miyde aliim...:))
ha bir de ben koldan ziyade latteralleri beendim sfenxçi abey ne yalan söliim...[/QUOTE]
üvv yaz geldi cıbıldak dolaşırgene milleti iki kez baktıracak kadar çalışmak leazım mahtoln üvv
lo de ...
[QUOTE=fXci;224754]üvv yaz geldi cıbıldak dolaşırgene milleti iki kez baktıracak kadar çalışmak leazım mahtoln üvv
lo de ...[/QUOTE]
what......:mad:
cıbıldak deyince yazı ilgimi çekti... ama tam türkçeye çeviremedim...
[QUOTE=selçuklu;224719]üvvv . 73375 kısalar 73525 istop .. 74000 tekrar kısa denemesi .. yakın istop ..[/QUOTE]
74050 istop ve long .. 74225 ort kısa .. histem net satta .. büyük bir küskübar bekliyorum .. :o
[QUOTE=selçuklu;224757]74050 istop ve long .. 74225 ort kısa .. histem net satta .. büyük bir küskübar bekliyorum .. :o[/QUOTE]
get layn....:::::::::
x100 tarihi zirvesini yaptı vob yapmazsa ayıp olur kanaatindeyim hem şunun şurası 75.700 müş bişi kalmamış ha bugün ha yarın
[QUOTE=mbm;224756]what......:mad:
cıbıldak deyince yazı ilgimi çekti... ama tam türkçeye çeviremedim...[/QUOTE]
sahilde yüyürken demek istedim üüü
[QUOTE=mbm;224758]get layn....:::::::::[/QUOTE]
ahanda geliyo küskübar .. ::::::
[quote=fXci;224754]üvv yaz geldi cıbıldak dolaşırgene milleti iki kez baktıracak kadar çalışmak leazım mahtoln üvv
lo de ...[/quote]
cıbıldak gezerkene, kesin millet iki kez dönüp bakar zaten:::
60 dklıklar yavaş yavaş ala yaklaşıyor onlar ala geçtikten sonra hızlı bir satış
gelebilir dikkatli olmak lazım
pala bize oyun yapabilir aman dikkat.
Bence sebebide geceye dowun görünüşü pek parlak değil bunun satış hazırlığını yapabilirler..
üvvv üvvvv üvvvvv daha ne diimmm
[quote=oguzhan;224766]60 dklıklar yavaş yavaş ala yaklaşıyor onlar ala geçtikten sonra hızlı bir satış
gelebilir dikkatli olmak lazım
pala bize oyun yapabilir aman dikkat.
Bence sebebide geceye dowun görünüşü pek parlak değil bunun satış hazırlığını yapabilirler..[/quote]
satış tarihi rekordan sonra bence.. 75700 diyelim bi...:::
[quote=fXci;224760]sahilde yüyürken demek istedim üüü[/quote]
onun için ise kre-alkalyne ya da şiraze bozulacaksa vinstrol kullanılıo...yaw eczacı gibi oldum ha...long devuam gayri...