hadi yavrum bekliyorum gel üzme beni......
Printable View
hadi yavrum bekliyorum gel üzme beni......
şimdi eğer 71000 altına kayarsa kacırdık cortu son atak yapılmış oldu....gecmiş olsun...bir daha fırsat vermez...
ikinci seansla beraber aşşağı küskü bekliyorum....
[quote=eksper;238857]ikinci seansla beraber aşşağı küskü bekliyorum....[/quote]
eyi diisin hoş diisin uşağım da o dediin esenpi kudurmazsa olur.
kudurursa nideces?
Küçük K gardaşş bastık löngleri aldık perreleri bende daha löng var onları 72ye yakınsamada verecem ve rivörs deneyecem
zühtünün 70500ü yukarı güzel çalıştı
yön ne diye sormamak lazım benliğe yön 70500 üstünde löng altında cört
dün 69300 dedik üstünde kalınca kademe kademe löngledik biliysin 2000 puan olmus neredeyse üstelik veriyorum alıyorum perelere pere katıyorum
zararı kapamama da azcık kaldı kara gecince coşar bu zühtü
[quote=küçük_k;238615]yaww zuhtu gardaşım...
aynen sen gibi düşüniyem..
bugün forma gelemedim emme pelayı iki kere keklik gibi avladım..
ve para sayma bahanesiyle tüydüm..
şinci...
bakacam ağamın gülkuzusu ne etmiş.. sonra graflara bakıcam...
yarında kısmet olursa keklik avına çıkarım..
dünkü şortcuların doğranması daha bitmedi sanki.. yarın 71 denemesi bekliyorum bende..
cümleten eyi akşamlarrr..[/quote]
[quote=Kutsal Hazine Avcısı;238871]eyi diisin hoş diisin uşağım da o dediin esenpi kudurmazsa olur.
kudurursa nideces?[/quote]
yerin dibine gitmesin senin esenpi....hani şu tombul barnaktan sonra.....
adam hedef göstermiş...dow da hedef 10000 nin altı...dünyadaki py ya da pozlarınızı ayarlayın kardeşim demiş...şimdi o pozlar ayarlanıyor.....bu ayarlama nasıl olacak??? aşşağı basarak olmazki bu iş tabiki yukarı basarak ayarlanacak....
[quote=eksper;238879]adam hedef göstermiş...dow da hedef 10000 nin altı...dünyadaki py ya da pozlarınızı ayarlayın kardeşim demiş...şimdi o pozlar ayarlanıyor.....bu ayarlama nasıl olacak??? aşşağı basarak olmazki bu iş tabiki yukarı basarak ayarlanacak....[/quote]
nerde gostermiş sn eksper bilgi nerden ?
[quote=paradigma;238884]nerde gostermiş sn eksper bilgi nerden ?[/quote]
ürüyamda gördüm kıcım acıkta kalmış...sen cok yaşa...ha ha ha
ne dombul barnakmış ya...
bu adamlar fast food yemekten beyinleri hamurlaşmış...
[quote=eksper;238887]ürüyamda gördüm kıcım acıkta kalmış...sen cok yaşa...ha ha ha[/quote]
allah iyiligınızı versın :) hele bakıyorum haberlere falan ....en azından gorulen ruyalar asagı yonlu olsun
keriz sarı kafalarla bizden başka yok kuduran.....ne varsa ortada poz ayarlamalardan başka...