Quenn çak smacı tam vakti bari eksi kapatsın .. ..
pembeoğlana ceza verdim.. .. dışarda yatacak gece .. :o:o:o
Printable View
Quenn çak smacı tam vakti bari eksi kapatsın .. ..
pembeoğlana ceza verdim.. .. dışarda yatacak gece .. :o:o:o
yok bunlar vade sonuna kadar 54.500 ü kırdırmayacaklar aşağı.. yine KY satmaya iş-efg almaya başladı..:mad: ısctr grafı falan çok sağlam duruyor..üüü
son 2 saati izleyemedim,epey hareketli geçmiş anlaşılan.
57400 ve 56875 te şartlı satışlarım vardı ikiside gerçekleşmiş..
tüm forum kısa sanırım?
hayır olsun bakalım :)
[QUOTE=jerfin;139253]yok bunlar vade sonuna kadar 54.500 ü kırdırmayacaklar aşağı.. yine KY satmaya iş-efg almaya başladı..:mad: ısctr grafı falan çok sağlam duruyor..üüü[/QUOTE]
Desene smaçı bize ÇAKACAKLAR! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Yav bu arada ben hala Aksarayda otel odasından yazıyorum! Aklıma Orhan Veli'nin şu dizeleri geldi: Dağ başındasın derdin günün hasretlik akşam olmuş gün batmış içmeyipte ne halt edeceksin! ::::::::::..:
bugün şayet satışar kesilmeseydi seans sonu tamam fişi çektiler diyecektim.ama geri dönüp alınca vadelide işkillendim.buna rağmen SHORT ları kapatmadım çünkü sistemle SHORT ladım LONG derse yarın geri LONG layacağım.tekrar SHORT derse geri SHORT...
bunlarla ancak böyle başediliyor.çok yükseldi artık düşer,şurdan döner burdan döner,uyumsuz,aşırı alımda v.s. hepsi yalan oldu...
vob kapanışında dow hangi seviyedeydi ?
[QUOTE=AMON RA;139255]Desene smaçı bize ÇAKACAKLAR! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
galiba öyle olacak..üüü
xu100 de 42.500 ü iki defa denediler kırdırmadılar..yukarıda 47.000 i hedefledi bunlar.. ciddi düzeltme gelirse oralardan gelecek sanırım.. artık sistem ne derse o diyoruz yapacak birşey yok amon ra..üüüüüü
Kocaoğlan sat demezse geceleri flat kalıyorum.Gündüz yetiyor..Gün içi trade ...
ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..
[quote=QUEEN;139261]ben futuredan umutluyum...fazla gap olamazz..[/quote]
İŞC bilançosu iyi geldi yanlız.onu bahane edebilirler yarın açılışta :confused:
1,1 katrilyon bekleniyordu 1,47 geldi...
FDOW vadeli kapanışına göre +80 pıvan.yidik ayvayı yarın.
naapıym arhadaş sistem SHORT la dedi.tepeden çakmışlar 1800 pıvan nasıl LONG kal desin.
[QUOTE=SEYYAH;139262]İŞC bilançosu iyi geldi yanlız.onu bahane edebilirler yarın açılışta :confused:
1,1 katrilyon bekleniyordu 1,47 geldi...[/QUOTE]
düşene bide sen vur pamıkk.boks.fıçır yükseldii niye açılışda yüzdesi eksi olsun diye..1500 puan satan kim..belki devamı gelir..