Yo Yo shortingale
Printable View
Yo Yo shortingale
Selpatros nerde yaw...ü[url]www..EURUSD[/url] milim milim eriyo gözümün önünde işlem yapamıyorum..üww..Sellpatros yokken şortrlayamıyorum üwwww...
[quote=fXci;307165]Yo Yo shortingale[/quote]
Sfenksçi,
Cumartesi günü, XFX nikli birini yidim satrançta..2 çoban matı üstüne 14 hamlede çat çat...ü[url]www..sen[/url] deeildin dimi o..üww:..:
[quote=Astatin;307166]Selpatros nerde yaw...ü[URL="http://www..EURUSD"]www..EURUSD[/URL] milim milim eriyo gözümün önünde işlem yapamıyorum..üww..Sellpatros yokken şortrlayamıyorum üwwww...[/quote]
Şirin baba msq un Al da değilmiydi ki de sen şortlamayi düşüniyin ::: ::: :::
[quote=a.kaya;307171]Şirin baba msq un Al da değilmiydi ki de sen şortlamayi düşüniyin ::: ::: :::[/quote]
ben eurusd den bahsediyim kayabosss.dng
[QUOTE=Astatin;307168]Sfenksçi,
Cumartesi günü, XFX nikli birini yidim satrançta..2 çoban matı üstüne 14 hamlede çat çat...ü[url]www..sen[/url] deeildin dimi o..üww:..:[/QUOTE]
okadder iddalıysan gel gayri ben hazırım ::: kuruyorum oda 1 e oyunu bekleyorum ::: :D
benim nick fxcifix
taze düveleri kıt kıt kesiiiler...
[QUOTE=fXci;307173]okadder iddalıysan gel gayri ben hazırım ::: kuruyorum oda 1 e oyunu bekleyorum ::: :D
benim nick fxcifix[/QUOTE]
umuma açık maç isteruk , izleyek bizde ...
[quote=Astatin;307172]ben eurusd den bahsediyim kayabosss.dng[/quote]
vay sendemi fx ci oldun artık onda da sistem yaptınmı yok sa ta ile mi işlemlerin :..: bu arada vob da msq en son al damıydı :..: :..: :..:
[quote=fXci;307173]okadder iddalıysan gel gayri ben hazırım ::: kuruyorum oda 1 e oyunu bekleyorum ::: :D
benim nick fxcifix[/quote]
yok beaa hacısfenksçi,
ben takılıyorum sana...lisede çok uğraştıydım satranç mevzuları ile.. sonra braktım...şu an taşların hareketleri ile bir kaç basit açılış üzerine kurulu oyun hatırlıyorum o kadder... :D
patronlar bu seans saat kaça kadar olacak?
[quote=a.kaya;307176]vay sendemi fx ci oldun artık onda da sistem yaptınmı yok sa ta ile mi işlemlerin :..: bu arada vob da msq [COLOR=red]en son[/COLOR] al damıydı :..: :..: :..:[/quote]
valla işin doğrusu FX de daha doğrusu EURUSD de basit bir iki indik ve histem daha iyi iş yapiyi.... VOB da msq en son aldamıydı soruna cevap vermeden önce ben sana bir soru sorayım..... "En son" ile "son" arasında bir fark var mıdır?.dng
(evet hala da alda)