[quote=parite;238763]925 ten ilk mermi atıldı....[/quote]
71900 den attım diğerlerini daha yukarı 200 puvan aralıklarla yerleştirdim işim var bu nedenle,......
Printable View
[quote=parite;238763]925 ten ilk mermi atıldı....[/quote]
71900 den attım diğerlerini daha yukarı 200 puvan aralıklarla yerleştirdim işim var bu nedenle,......
görüldüğü gibi 71200 üstüne yerleşmek istiyorlar,...durumu kurtarmak için....
[IMG]http://i43.tinypic.com/33nbuz4.jpg[/IMG]
900 750 den verdim, durumu yeniledim, satışlarım 71200 üstünde daha altında flatım artık,
[quote=jani;238610]usaglar furuşma giderek kızışıyor....gene bizi kıç üstü oturtur yakında...ha ha ha[/quote]
oturttu deyyuzzz...mali kural ve not artırımı bahanesi ile...
1/2 malda kıç üstü oturdum....üçüncü ve dördüncü kademeyi....dönüşü görmeden yapmıyacagım bu kez....
[quote=jani;238796]oturttu deyyuzzz...mali kural ve not artırımı bahanesi ile...
1/2 malda kıç üstü oturdum....üçüncü ve dördüncü kademeyi....dönüşü görmeden yapmıyacagım bu kez....[/quote]
kuzum bana senin sabrın lazım,....
not artırımı imf mali kural vs. vs. vs. her türlü geçiriyor :) yevvv 66 ya zor sattık uzunları cuma kapanışta :) puhahaha nerdenn nereye
gandi...benim sistemim bu...zararına mal yok bende....oynamak için hayatta oynamam...kazanmak için oynarım...buda ZAMANA baglı....o yukarı gitti diye...onun keyfine uyup malımı eline zararına verecek göz yok bende...KEYFİ BİLİR...BEKLERİM....
silahim MARGİN....stop degil....
gidecem diye elim kolum bağlandı, 71200 ü gördü, başında olmayacam diye mecbur yukarılara cört girdim, önleme atışlı, dün yukarı çekiş ve geri gelişten bahsetmiştim mecbur izliyorum , puah,....
71100 il partı shortlar yapıldı .trade amaclı ...ama tedırgınım ....yıne yuklu gırdıler babalar longda..... ufak bır gerı cekılmede kaparım
[quote=jani;238809]gandi...benim sistemim bu...zararına mal yok bende....oynamak için hayatta oynamam...kazanmak için oynarım...buda ZAMANA baglı....o yukarı gitti diye...onun keyfine uyup malımı eline zararına verecek göz yok bende...KEYFİ BİLİR...BEKLERİM....
silahim MARGİN....stop degil....[/quote]
olayın doğru guzum, çok da başarılı, sabrında mükemmel, şu yereleride ayarlasak diyorum, hani sabır tamam, selamet açısından, dadından yenmez,..
kuzularım 70550 yide alış girdim, artık 71200 üstü yerelerde 71600-800 arasında cört, 70400 üstündede yavni 70550 az longum, sanmıyorum orayı ama işte,
gel palam gel
gel canım gel geeeell...
::::::
elin mahkum
egileceksin...