[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/241/nnnnnnnnnnnnnnsv7.jpg[/IMG]
Printable View
[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/241/nnnnnnnnnnnnnnsv7.jpg[/IMG]
[quote=serkanyurttas;64307][IMG]http://img443.imageshack.us/img443/241/nnnnnnnnnnnnnnsv7.jpg[/IMG][/quote]
BU TAKAS BANA AİT OLMAMAKLA BERABER Kİ UMARIM DOĞRUDUR İLK 3 ALIŞ VE SATISTAKİ PİYASA YAPICILARIN AYNI KİŞİLER OLDUĞUNU FARZEDERSEK 18000 KONTRAT FARKLA ASAĞI OYNAMAKTADIRLAR BUNU YARIN HEP BERABER GÖRECEĞİZ PİYASA YAPICILAR POZ GENELDE VADE BASINDA AYARLARLAR ÇOK NADİREN VADE ARASINDA POZ DEĞİŞTİRİRLER POZ DEĞİŞTİRMELERİ İÇİN GENELDE 1000 ASAĞI 1000 YUKARI BANTTA PİYASAYLA OYNARLAR BEN HALA PİYASAYI ASAĞI BEKLESEMDE YARIN TAKİP SAYIMIN YUKARI KIRILIMI TAKASI 2, PLANI İTER SAYI 32000 ÜZERİNDE
[QUOTE=serkanyurttas;64308]BU TAKAS BANA AİT OLMAMAKLA BERABER Kİ UMARIM DOĞRUDUR İLK 3 ALIŞ VE SATISTAKİ PİYASA YAPICILARIN AYNI KİŞİLER OLDUĞUNU FARZEDERSEK 18000 KONTRAT FARKLA ASAĞI OYNAMAKTADIRLAR BUNU YARIN HEP BERABER GÖRECEĞİZ PİYASA YAPICILAR POZ GENELDE VADE BASINDA AYARLARLAR ÇOK NADİREN VADE ARASINDA POZ DEĞİŞTİRİRLER POZ DEĞİŞTİRMELERİ İÇİN GENELDE 1000 ASAĞI 1000 YUKARI BANTTA PİYASAYLA OYNARLAR BEN HALA PİYASAYI ASAĞI BEKLESEMDE YARIN TAKİP SAYIMIN YUKARI KIRILIMI TAKASI 2, PLANI İTER SAYI 32000 ÜZERİNDE[/QUOTE]
ağustostan buyana süren dşüş kanalının üst bandı 32.800 lerden geçiyor.. 32.000 kırılımı benim için hiçbir şey ifade etmiyor, zaten yarın 32.000 üstünde açar.. önemli olan 33.000 i geçebilecek mi !!!
Sayın mozkan,
Teşekkür ederim.Ama dediğim gibi ben 1 i sayamıyorum.
Bol şanslar...
[quote=jerfin;64309]ağustostan buyana süren dşüş kanalının üst bandı 32.800 lerden geçiyor.. 32.000 kırılımı benim için hiçbir şey ifade etmiyor, zaten yarın 32.000 üstünde açar.. önemli olan 33.000 i geçebilecek mi !!![/quote]
SENİN İÇİN BİŞE İFADE ETMEYEBİLİR BEN ZATEN 32000 ÜZERİNDE DEDİM 32000 DEMEDİM SAYIDA 32934 TÜR 22 GÜNLÜK ORTALAMADIR
[QUOTE=serkanyurttas;64311]SENİN İÇİN BİŞE İFADE ETMEYEBİLİR BEN ZATEN 32000 ÜZERİNDE DEDİM 32000 DEMEDİM SAYIDA 32934 TÜR 22 GÜNLÜK ORTALAMADIR[/QUOTE]
şimdi anlaştık rakamda:)) yarın 32.800-33.000 aralığı en zorlayıcı bölge olacak..
iş yatırım [B]trademaster[/B] ve [B]trademaster international[/B] için hesap alt limiti nedir, bir ara 250000 ytl idi, bilgisi olan var mı?
[QUOTE=mozkan;64316]iş yatırım [B]trademaster[/B] ve [B]trademaster international[/B] için hesap alt limiti nedir, bir ara 250000 ytl idi, bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
hala aynı
[quote=Vob Trader;64317]hala aynı[/quote]
öteki forumda sanaluser alt limitte indirim var, bir araba parası vs. demiş ama araba serçe mi mercedes mi detay yok tabiki.
[quote=mozkan;64318]öteki forumda sanaluser alt limitte indirim var, bir araba parası vs. demiş ama araba serçe mi mercedes mi detay yok tabiki.[/quote]
vasat bir araba demiş.:)))
ben 30.000 - 40.000 ytl civarı gibi anlıyorum.
Sn Mavi,
Ben DJI'de aşağıdaki sayımımı izliyorum. (Grafik haftalık ve Logaritmiktir)
EW'de artık çok uzun ve karışık yorum yazmak istemediğimden (dolayısıyla bu sayımın neden benim için geçerli olduğunun gerekçelerine girmeden), benim için ne söylediğini ifade edersek :
9794 (iv tepesi) seviyesini aşamayan tepkiler normaldir (4. dalga oluşumudur) ve DJI grafikte görülen en düşük fiyat seviyesini bir kere daha aşağı yönde geçmek isteyecektir. Bu yüzden tepki sonrası en azından bir double bottom beklerim.
[U]Konudan bağımsız not :[/U] Geliştirmekte olduğum 15 dk'lık sistemi , daha detaylı test edebilmek için VOB Endeks30 kontratlarında geçmişe uzanan dataya ihtiyacım var. Halihazırda Matrik kullanıyorum ve 15 dk'lık dataları geçmişe dogru 4 ay gidiyor. Eğer elinizde daha geçmişe uzanan 15 dk'lık data var ise , tarih+open+high+low+close+volume bazında excel yada ascii formatta verebilme durumunuz varsa, özelime mail attığınız taktirde nereye gönderebileceğinizi söyleyebilirim. İlgilenenler için şimdiden teşekkürler.
Nerdesin...
Bugün bolca veri var dışarıdan bağımsız hareket edebiliriz yatay olabiliriz.
32 poz kapa şort
[QUOTE=Vob Trader;64323]32 poz kapa şort[/QUOTE]
300 şort cover
31.75 maliyetli shortları 31.1'de kapatıp, yine aynı fiyattan long pozisyon açtım.
Uzunları 31.400 den kapatıp tekrar kısa pos açtım.
"Loss of opportunity is preferable to loss of capital."+.sn sazan
piyasa bilir.. imf anlaşması gibi büyük hareket oluşturacak bir olayı sistemleri yanıltarak fiyata yansıtamaz...sistem sat ise kısa ,al ise uzun olunmalıdır..sonuçta anlaşmanın beklentiler dahilinde gelmemeside bir ihtimaldir...
Günaydın, iyi seanslar...
5 dak sat diğerleri al
31.4 Short kapa ve tekrar Long.
sistem işleme mantığı sistem al verir. piasa gider kar iyidir. geçen perşembe verdiği gibi. sonra sistem sat verir bugün sabahki gibi ama bu genelde yanlış sinyaldir stop and buy verir sistem natığına göre. kanımca bugünde öle olmalı sistem izleyenler için
hexen ağa bi plan rica edebilirmiyiz:)
5 dak 31900 hedefli küçük tobo oldu
sistemler al da...
tüpraş gibi kağıdın olsun:) vobda isterse marjin kol ye:)
daralan üçgen oluşuyor
son45 dk dır super yataydayız fiyatların bulundugu nokta bana gore altı sat ustu al kısa vade 5dk grafik ama son 45 dk dır aldırıp aldırıp sattırıyorlar :(
[QUOTE=oğuzt;64338]son45 dk dır super yataydayız fiyatların bulundugu nokta bana gore altı sat ustu al kısa vade 5dk grafik ama son 45 dk dır aldırıp aldırıp sattırıyorlar :([/QUOTE]
5 dak sistem çok yanıltıyor uzun vade kullanmak daha iyi
31.575 tekrar short.
[quote=QUEEN;64337]daralan üçgen oluşuyor[/quote]
o bir kanayan üçgen olacak günsonunda..ama kimler için acep :).boks..boks..boks.
[QUOTE=Astatin;64341]o bir kanayan üçgen olacak günsonunda..ama kimler için acep :).boks..boks..boks.[/QUOTE]
Hala yön yukarı gibi düzeltmesini yapıp 33000 e çıkış normal bence dışarı düzelmesi lazım
Bana ne oldu bilmem, rakam vermezdim evvelden, artık rakam yazamak geliyor içimden, 31600 den bende kısayım şimdi, saygılar.
[quote=QUEEN;64342]Hala yön yukarı gibi düzeltmesini yapıp 33000 e çıkış normal bence dışarı düzelmesi lazım[/quote]
katılıyorum..dışarıya rağmen bu tutunmanın arkası, IMF anlaşması gerekçes ile yukarı ve dışarısı da toparlarsa kaymaklı yukarı olarak sürer... uymadığım artık unuttuğum değerlerden al vermiş olan sevgili sistemim ise hala pozisyonunu koruyor.. Bu saatten sonra bize sat sinyali beklemek düşer..Ne kadar abartırlarsa hele de bir de pozisyın ayarlama bonusu eklenirse endekse, ayuların dönüşü muhteşem olacak
ben de 32.000 kısa ,31050 den uzun yaptım..var mı ötesi.:)
31500 üzeri 5 dak dahil tüm periyot al sürüyor
[quote=abka;64345]ben de 32.000 kısa ,31050 den uzun yaptım..var mı ötesi.:)[/quote]
ötesinin olması mümkün değil :) çok tebrik ederim..kinayeler gırla :)
[quote=Astatin;64327]"Loss of opportunity is preferable to loss of capital."+.sn sazan[/quote]
Sn Astatin,
Sizin DOW temenni ve dilekleriniz genelde tutuyor. (Kısacası sizde tırsıyorum) Bu gece ne yinde temennide bulunacağınızı VOB kapanmadan yazarsanız, pozisyon alırken 2 kere düşünürüm.
Manyak bu piyasa, evet al sürüyor, ama beklenti bir aşağı sark geri yukarı çık şeklindeydi, olmadı, olacağıda yok, bakalım nereden uzuna geçicez, saygılar.