-
[quote=selçuklu;307050]18:05 e kadar.papazda . graş kaçınılaz .. tahminim ...[/quote]
Çok Mondiyosagnesel bir analiz olmuş patron... Aynen katılıyorum... Yalnız 18:10 itibari ile insanlık tarihinde görülmüş en sert rallinin başlamasını bekliyorum ben de... üvvv... :..:
-
[quote=Astatin;307053]1.3750 den graşka ..takılberry finn[/quote]
1.3745 iflat..
-
[quote=selçuklu;307055]bu fx vob gibi değil .sistemler için bilmiyorum ama ... teknisel ewsel histemsel olarak . .noktasal girmeyince ... cart diye ... eriyor bakiye ... ** ..... vobda 10 düşün bi poz al ..... fx te ... 100 düşün bi poz al ...[/quote]
60dk'lığın altı zor fx ortamında patron... 240dk en ideali... Ama stop'lar uzak kaldığı için sermaye çok, kaldıraç düşük olmalı, heyecanlı trading yapılmamalı, ayda 3-5 poz ortalama ile gitmeli... Bana uymuyor helecan adamıyım ben... üvvv... :)))
-
[QUOTE=Astatin;307059]1.3745 iflat..[/QUOTE]
vayyyyyy ... speedy ... road runner ..gonzales misali .. :D:D:D .. teprik ederim ... .brv.brv.brv
-
-
ula vobdada 1/10 şort 650...gece heyecansız olmuyo **
-
[quote=astatin;307062]1.3748 reşort[/quote]
[quote=astatin;307063]ula vobdada 1/10 şort 650...gece heyecansız olmuyo **[/quote]
[FONT=system][COLOR=red][B]graşka[/B][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Strategist;307060]60dk'lığın altı zor fx ortamında patron... 240dk en ideali... Ama stop'lar uzak kaldığı için sermaye çok, kaldıraç düşük olmalı, heyecanlı trading yapılmamalı, ayda 3-5 poz ortalama ile gitmeli... Bana uymuyor helecan adamıyım ben... üvvv... :)))[/QUOTE]
patron en iyisi saatlikler ve üstü ..trendsel tradeler ... ama ..... banada uymuyor :..::..:.... 40 lı yaşlarda slowlaşırız patron ... Allah ömür verirse ... :o:o:o
vayyyyy tepmeye başladı ** papaz ...
-
Selçuklu time pattern live, graş liyv, papaz death, üwwwww
-
[quote=selçuklu;307065]patron en iyisi saatlikler ve üstü ..trendsel tradeler ... ama ..... banada uymuyor :..::..:.... 40 lı yaşlarda slowlaşırız patron ... Allah ömür verirse ... :o:o:o
vayyyyy tepmeye başladı ** papaz ...[/quote]
Hacısell,
bu gece sonuan kadar papaza min 50 pips çakacaz kanaatimce
-
[quote=Astatin;307067]Hacısell,
bu gece sonuan kadar papaza min 50 pips çakacaz kanaatimce[/quote]
80 olsun..üw
-
oooowwwwww ... mındiyo ... don gömlek flat .... daha düşer belki ama ... çıkacam işim var ... 53 pips ..... 55 ema ya değince kapattım .. .... 18:05 e kadar .. yataydada takılabilir .... artık .. veya düşer .... bilemiyorum onu ...
cümleten iyi akşamlar .....:D:D