parite....
bu soygunlarımızın intikamını agam bizden alacaktır....para olarak deelll...kesse vermem...haftalarca geberik pozizyonda aglasarak....ha ha ha
benim kitabımda...İSTOP YOK ÇÜNKİ...o ne ula....kim çıkarmış İSTOPU....ha ha ha...
Printable View
parite....
bu soygunlarımızın intikamını agam bizden alacaktır....para olarak deelll...kesse vermem...haftalarca geberik pozizyonda aglasarak....ha ha ha
benim kitabımda...İSTOP YOK ÇÜNKİ...o ne ula....kim çıkarmış İSTOPU....ha ha ha...
[quote=jani;238345]haysiyetli ve şerefli bi şekilde....agamı acıtmadan öpmeye devam ediyorum....
dün 2600 puanını bugün 800 puanını cepcegizime aldım...paralarını oksuyorum...kefere parası...toplam 3400 puan....dünden kalan 69 200 shortlarımın yercegizi 68 500....ve oradan longcagızımı acarım....[/quote]
kuzum 68500 gelecegini hic sanmam dün cort acanların yeri orası...onlara yırtma şansı vermez ...her yerin yıkılması lazım cok mecbur kalmassa olmaz o iş...sen pala olsan sokmuşsun adama yırtma şansını verirmisin....
bizler tarihe gecmiş...tarihler yazmış...haysiyetli ve şerefli...SHORTCU USAGLARIZ...
bizim kitabımızda İSTOP YOK....agamın kitabındada İSTOP YOK...
öyleyse...
biz bize...ve agam bize gubban ossun...onunla aynı gemide dans ediyoruz...
paritede short ve longlar doğranmış gözüküyor, fırsatçılara fırsat tanımadılar, bu yüzden bir sonraki hamle paritenin kısa vade gerçek yönü olacak, py pariteye çok hassas veya hassas süsü veriyor,.....
hem agam ve hemide biz...İSTOPCULARI SOYUYORUZ...onlar olmazsa borsa yerinden oynamaz...saolsunlar varolsunlar....eyi usaglar....kazanıp bize getiriyorlar...
bu gördüğünüz fiyat, yani 200-275 arası karar fiyatı, kararı içinde pariteyi bekliyor, paritede iyileşme, 800 lere kadar py yi taşır, 70400 kırılırsa boğa başlar,....
bizim kitabımızda...MARGİN VAR...ÖDÜYORUZ...agam gibi...oda ödüyor...
kactım...elimde cok az cort var....isterse fezaya cıksın komaz....68500 e cort kapa emrini verdim...aynı miktardada reverse ...yukarıda 70 400 ekstra cort....ikiside kabulüm.....
[quote=jani;238349]bizler tarihe gecmiş...tarihler yazmış...haysiyetli ve şerefli...SHORTCU USAGLARIZ...
bizim kitabımızda İSTOP YOK....agamın kitabındada İSTOP YOK...
öyleyse...
biz bize...ve agam bize gubban ossun...onunla aynı gemide dans ediyoruz...[/quote]
[quote=jani;238353]hem agam ve hemide biz...İSTOPCULARI SOYUYORUZ...onlar olmazsa borsa yerinden oynamaz...saolsunlar varolsunlar....eyi usaglar....kazanıp bize getiriyorlar...[/quote]
[quote=jani;238355]bizim kitabımızda...MARGİN VAR...ÖDÜYORUZ...agam gibi...oda ödüyor...[/quote]
gırgırla karışık...agamın ve guzu nun oyun tarzını anlattım...
eger istoplar olmazsa idi...o gece dow 9800 e savrulmazdı...agam savurdu...istopları çalıştırdı...kerizzlerden malı aldı...DÜN VE BUGÜN VE YARIN...KERİZZLERE GERİ DÖŞÜYOR...
biliyorsunuz...o kan gölünün ortasında...
guzu...
anında long oldu...65 800 de...kıyamet kopmuşken...
neden guzu long oldu...
çünki...
İSTOPLAR KÖKÜNE KADAR ÇALIŞMIŞTI....
genclere yazıyorum...ögrensinler diye....bilenlere deeellll....
Kuzu bu kadar açık açık yazman benim gibilere faydası oluyodur çoook telekkürler ellerine yüreğine beynine sağlık...
sürü...iki tanedir...biri wolfpacked...kurtlar sürüsü...digeri sheeppacked...koyunlar sürüsü...
kurtlar sürüsü....çoookkkk tehlikelidir....
[quote=jani;238374]sürü...iki tanedir...biri wolfpacked...kurtlar sürüsü...digeri sheeppacked...koyunlar sürüsü...
kurtlar sürüsü....çoookkkk tehlikelidir....[/quote]
kurtlar sürüsünde...aynı anda elinde iki yönlü mal vardır...stopu yoktur...
koyunlar sürüsünde ise....mal tek yöndedir...ve stopu vardır...
soygun...bu stop olayında gizlidir....
guzudan sevgilerimle....