[quote=cozbek83;357850]Astatin Patron götür bizi gittiğin yere :D[/quote]
patron az sonra bi toplantıya gideceğim maslak civarı...geleceksen açık adres atıyim:::
Printable View
[quote=cozbek83;357850]Astatin Patron götür bizi gittiğin yere :D[/quote]
patron az sonra bi toplantıya gideceğim maslak civarı...geleceksen açık adres atıyim:::
76.500 kırılacak sanırım ama bugün ama yarın
dün haziran vade gold kontratosu almıştım az bir miktar..orda adrenalin karesel artıyor..misal XAUUSD çıkıp, aynı gün USDTRY de çıkınca o duble ranıyor...tersi de doğru tabe .. :)
[QUOTE=Astatin;357852]dıtatar,
78975:D üzerinde saatlik gapanış yapmadığı sürece hafif tırsıngen moddayım[/QUOTE]
yıkıcı değil çıtır realizelerle yukarı hareket devam edecek bence..
gorkutmak gibi olmasın ama iyimserim patron :..:
[quote=The Tatar;357857]yıkıcı değil çıtır realizelerle yukarı hareket devam edecek bence..
gorkutmak gibi olmasın ama iyimserim patron :..:[/quote]
gorkuyorum:::
hah işte beyle dıtatar..realiz ola ola..sinsi sinsi..sindire sindire...doplaya doplaya..ranalım
[QUOTE=Astatin;357861]hah işte beyle dıtatar..realiz ola ola..sinsi sinsi..sindire sindire...doplaya doplaya..ranalım[/QUOTE]
gorkutma pliz hadi toplantıya :::
[quote=Astatin;357861]hah işte beyle dıtatar..realiz ola ola..sinsi sinsi..sindire sindire...doplaya doplaya..ranalım[/quote]
Endekste ranıcı etki yaratıyon. Konuşmaya devam, tüm toplantıları iptal et..:::
rampi rampi...hadi dıtatar ayrılda gell
[quote=reverse;357854]76.500 kırılacak sanırım ama bugün ama yarın[/quote]
alıntı yapmak yeterli
e karar noldu şimdi yawhu? munzamla ilgili karar yok mu? nedir durum ne değildir? :):)
[quote=Astatin;357531]yaw o bişi diiilde dün sabah porsa ile ilgili bir kaç zatın konuştuğuna şahit oldum..diyolardı ki, bak olm seçim rallisi diye diye verdiler milletin eline malı..eyiki sattık malları, hatta vob da eyiki şort açtık diyordu vobçu olanları..dikkatli dinleyince tepelerde değil son bir hafta içinde spotta poz kaapdıklarını veya vob da şort açtıklarını anladım..ve bunun üzerine sabah lonk yaptım hacı 150-200 arası:::::: la acaba örnek kitle kitle olması vesilesiyle yanılmaya mahkumdu da be kazanacam mı yoksa babafingos mu::::::
ha bu arada 1-54 arası bir sayı de...sınırlar dahil:rolleyes:[/quote]
[quote=Astatin;357544][URL="http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://th03.deviantart.net/fs40/150/i/2009/016/7/3/Superbull_by_Steamboy1987.jpg&imgrefurl=http://sacredbull.deviantart.com/&usg=__Yv9hXoHLud9DZOiKc7ROqWLGzis=&h=150&w=108&sz=7&hl=tr&start=12&zoom=1&itbs=1&tbnid=jERdB9zGk_afcM:&tbnh=96&tbnw=69&prev=/search%3Fq%3Dsuperbull%26hl%3Dtr%26sa%3DX%26biw%3D1259%26bih%3D619%26tbm%3Disch%26prmd%3Divns&ei=1o3bTdOGMcqM-wbfyemsDw"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR5d7TgztTACW8bhvOQlJrqY9DRkUxkwzoUO6xsDqixGgMeTeYwOed7SFQ[/IMG][/URL]........
dikkayttttttttt
[URL="http://www.supermanhomepage.com/images/real-world4/MrBoeuf.jpg"][IMG]http://www.supermanhomepage.com/images/real-world4/MrBoeuf.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]
[quote=Astatin;357560]HAcılar geyiği brakıp biraz ciddi olalım..Az önce üstünüze afiyet türk kafkesi içtim ve kahve falında çok net.net şeklinde fare boğa ve ayçiçeği çıktı... sonra bakimm dedim goguli ne diye bunlara....aha da..anafikir: bana iyi davranın...
FARE : Kazancınız artacaktır ancak etrafınızda dalkavuk karakterli kötü kişiler oluşacaktır, onlara dikkat etmelisiniz.
[B][FONT=Palatino Linotype][SIZE=3]Boğa, yüksekte boğa - kazanç, iyi ücret[/SIZE][/FONT][/B]
[INDENT][SIZE=3]Rüyada ayçiçeği görmek, şansınızın bir süreonra açılacağın ve mutlu günlerin arefesinde olduğunuza işarettir. [/SIZE][/INDENT][/quote]
[quote=Astatin;357612]bir süredir ara verdiğim Çekirge Waves analizlerine (yoksa Çekirde Jumps mıydı yaw):D gördüğüm lüzum ve grafta gördüğüm çekirge üzerine yen,den başlıyorum..buyrun çekirge yine meydane çıktı..gafasnda baskı var amma o basgıyı gırarsa, o birikmiş enerji ile yükske bir ilk sıçrayış yapabilir...sonrasını biliyonuz total 3 dalga yani 3 sıçrayış..tabi bütün bunlar olurken tarımsal ilaçlama yapmaması lazım palanın..çekirge sonuçta bu..nazik hayvan..kolay geberir:D (not: 3 üncü zıplayış hedefi, zaman ekseni el vermediğindne grafa sığmadı, pardon)
[IMG]http://i54.tinypic.com/70gvut.png[/IMG][/quote]
1) 5-95 indikatörü (Çokluk- b**luk indiki de deniyor buna)
2) Duvar Afişleri (Histemik fışkırtı da deniyor buna)
3) Kahve falı (Age Of Oracles da deniyor buna)
4) Pastoral Çekirge Waves (Çekirge Jumps da deniyor buna)
Valla hacılar 4 güvendiğim analiz yöntemimde al diyormuş yanii...daha ne diyim kendime... ne öyle korkuyorum falan bi tereddütler bi çekinceler...:D:D bir de bu akşam 5+1 bilsek eyi olacaydı
Aste ,
Beta testi yapıyor musun?.dng
[QUOTE=The Tatar;357857]yıkıcı değil çıtır realizelerle yukarı hareket devam edecek bence..
gorkutmak gibi olmasın ama iyimserim patron :..:[/QUOTE]
Patron bende aynısını düşünüyorum
nedenide karar açıklandığında ilk an hızlı alış gelmedi sonradan almaya başladılar.
[quote=excali;357871]Aste ,
Beta testi yapıyor musun?.dng[/quote]
yok haci, tester kalmamış:D:D tükkanda
[quote=Astatin;357876]yok haci, tester kalmamış:D:D tükkanda[/quote]
Gayhan kraş şarkıları söylemiyor , patron. Korkuyorum..:rolleyes:
eehmmmm..öhhöö öhhööü..olaya teknik açıdan bakarsak; bi 15 dakıkalık graf ve default değerleri ile boll band açarsanız..ilk 500 hareketi ve sonraki küçük realizlerde yükselişe köstek olan ibnur un bollingerin üst bandı olduğunu görürsünüz..(ki bu matematiksel olarak çok anlamlı...en yüksek fiyatlardan alanların ortalamasının bile üzerinde niye mal alayım aşşadan nasılsa satıcı gelir diyor pala ve boll band)ve fekat fiyat gerilememekte direndiğinden bu üst band yukarı açılma moduna girmiş bulunuyor... diğer yandan 60 dakikalık banda bakıldığında ise fiyat üst banda yapıştı yapışacak.... diye pozisyonel ve matematiksel süsü verilmiş bir kaç kelam edilebilir.
ve fekat dabiki üç adet çizgi ile para kazanılacağını düşünenlerdenseniz aynı zamanda çekoslovakyalılaştırabildiklerimizden de olabilirsiniz, ki öyle bir ülke kalmadığını da hatırlatayım... ben toplantıya kaçar..geç bile galdık
"Ran di emsi" dinliyorum. Ne güzel parçalar, yav..
Irak Türkiye ile su anlaşması yapmadığı sürece işbirliği anlaşmasını meclisten geçirmeyecekmiş
Matriks...
Ula bunlar bize petrolü su karşılığında eşit fiyattan vermediği sürece bu zibidilere ne ekmek nede su vermeyin :D
79300 den flat dünkü çıkış iştahını göremedim
Aste toplantıdan ransaydı, iyi olacağdı
shortum ve bunu tek sebebi astiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
[quote=excali;357894]Aste toplantıdan ransaydı, iyi olacağdı[/quote]
lonk lonka garşıymış...::: doplantı iptal...bitti (gonsantre gaybı)....duydum ki bullar zorlanıyormuş ranmakta, desteğe geldim..ayrıca duydum ki unutmuşsun gözlerimin rengini Ayşegül..üw
[quote=padişah;357896]shortum ve bunu tek sebebi astiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/quote]
lonk olmamın nedenlerinden biri değildin ama artık öylesin::::::.dng
[quote=padişah;357896]shortum ve bunu tek sebebi astiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[/quote]
Aste nasıl bir short sebebi oluşturuor, patili - ŞAH??:confused:
Kıvır pala kıvvır alnına Asti patron para yapıştıracak :D
[quote=cozbek83;357900]Kıvır pala kıvvır alnına Asti patron para yapıştıracak :D[/quote]
abi böyle adamı tahrik konularına girmesek...yada en azındna şahsileştirmesek:::::: gazabı feci oluyoda şerefsizin ..oo açıdan:D
[quote=excali;357899]Aste nasıl bir short sebebi oluşturuor, patili - ŞAH??:confused:[/quote]
beklersen görürsün ex.dng
[QUOTE=Astatin;357901]abi böyle adamı tahrik konularına girmesek...yada en azındna şahsileştirmesek:::::: gazabı feci oluyoda şerefsizin ..oo açıdan:D[/QUOTE]
Patron tahrik olmassa palanın bi mok yapacağı yok elim yavaş yavaş şorta yaklaşıyor
[quote=Astatin;357683]patron...
-2 haftadır millet munzam mevzusuna satıyor zaten.. bence fiyatın içinde..yani karar munzam oran artışı bile olsa bile fiyata etkisi olmayabilir(oranın abartlı çıkması durumu hariç)...ha eskaza beklendiği gibi artış yapmazsa munzam oranlarında o zaman burası ran ran yapabilir...
-bir dğer konu kaç gündür ab ülkelerinin her biri için kötü haberler ağıyor kredi notları düşüyor v.b. amma dünya borsaları düşmüyor, emtialar graşıs sonrası dip yaprı yukarı döndü gibi görünüyor...
ben bugünkü hareketi dönüş sinyali olarak görme eğilimindeyim.. ilk olarak dün kapanış hareketlerine kıllanmıştım...tahtalara yumulmuş mal alırken birden 78000 den 1000 puan bastı ki bence o son long düşürme ve şort açtırma operasyonuydu ve bir önceki 71000 den dönüşünde tıpatıp ama tıpatıp aynı hareketi yapmıştı... bence uzun soluklu bir ranış başlangıcı olabilir.... ama bence...:rolleyes: bugün ikinci seans doldur boşaltlar sonrası yükselen HHV ve LLV lerde sanki bunu destekler mahiyette..iki kere 77200 ler ziyaretinde VLT top çekti ama fiyat oranın çok üstünde kapattı.. ben derimki boğalar geliyor..."bir de seçim rallisi ayağına verdiler milletin eline malı diyenler hiç olmadığı kadar çok etrafta.." 5 e 95 kuralını hatırlatayım:rolleyes:
[COLOR=red]tabi pela beni bile boğa yaptıysa hakikatli bir düşüş geliyorda olabilirg.[/COLOR]:::::::::[/quote]
[quote=excali;357899]Aste nasıl bir short sebebi oluşturuor, patili - ŞAH??:confused:[/quote]
hacıex,
padi benim dün kendimle ilgili de vurguladığım gerçeğe temas ediyor::::::haklı da olabilir...
yalnız bu sonuncu ile beraber son 1 ayda 4 lonkkk poz almama rağmen ve 4 ündede kar yazmama rağmen hala "asti lonk olamaz olsa da kazanamaz" şeklindeki asılsız soykırım iddialarını hala kıramamış olmam enteresan...:p tabi bunun için padiyi veya başkasını suçlamıyorum..baksana benn bile hala şüphe halindeyim lonk olduğumda..üniter devletten federasyona geçmek gibi geliyo yani..:mad::mad::D
Aste ,
Seninle ilgili gerçek olamaz.Sen , tümden HAYALSİN....dng
78700 altı cısss..
Pala şortlara yem mi atıyor???
[quote=excali;357907]Aste ,
Seninle ilgili gerçek olamaz.Sen , tümden HAYALSİN....dng[/quote]
u can easyli realise:p bu arada padipat saldırıyo..üwwww
pala OHAAAA :)
piuuu....pala çekirgeye zirai ilaçlama yapıyor...
[quote=excali;357909]Pala şortlara yem mi atıyor???[/quote]
çok sert oldu,yem olmama ihtimalide az değil sanki :..:
[quote=The Tatar;357916]çok sert oldu,yem olmama ihtimalide az değil sanki :..:[/quote]
Nööy,,
Pala yumuşak mıymış?:::
gözler 7,18 garantide..
bu kademe yıkılırsa çarşı karışacak iyice..
[quote=excali;357917]Nööy,,
Pala yumuşak mıymış?:::[/quote]
tahrik yok tahrik yok :D