bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
not artırımını önceden biliyorlar...IMF yi önceden biliyorlar....
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....
Printable View
bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....
[QUOTE=jani;188327]bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....[/QUOTE]
guzum ben nıye dathılldeyım sanıyosun ::: namıssız bunnar
[quote=jani;188327]bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....[/quote]
bu duruma karşı icad ettigim silah ise....mala girip...ne olursa ossun çıkmamak....margini ödeyip yatmak...bu yolla zarardan uzak kalmaya çalışıyorum...komisyon filanda ödemiyorum...
şu anda 69 800 de....
benim maliyetim 68 600 de 1/2 deyim....1200 puan sokmuş durumda...ama 2500 puanda ben ona soktugum üçün....ve bu malları bozmadıgım üçün....
kim SOKUK geziyor diye sorarsanız....baaa...
O SOKUK...ben degilim...guruş komisyonda çalışmıyor....
[quote=jani;188327]bilgiye bizden önce ulaşıyorlar...
bizse....kazıgı yedikten sonra biliyoruz....bu adil degil....[/quote]
Guzum çok iyi planlarım var, ağaya fena döşeyecez, yalınız badireyi atlatmamız ılazım, ben sana teknik yereleri verecem, sen taktği belirleyecen hep beraber saldıracaz sonrasında, hibinoya, yalnız şu sıra dötü kurtarmak ilk işmiz, kaldıki, dünkü yükselişin bir kısmında longdum, ona rağmen döşedi şerefsiz,.........dolar yüzünden tam ısıramıyo ama, imf geldimi öterim,
dünkü grafı görmüşündür guzum, gecenin ortasında yayınladım, onu bir incele, ben bu grafla buraları diyecem,......... sonra.....anadınmı...
[quote=jani;188331]bu duruma karşı icad ettigim silah ise....mala girip...ne olursa ossun çıkmamak....margini ödeyip yatmak...bu yolla zarardan uzak kalmaya çalışıyorum...komisyon filanda ödemiyorum...[/quote]
[I]isin zor be kuzum[/I].
[IMG]http://www.gifs.net/Animation11/Hobbies_and_Entertainment/Circus/Circus_sheep.gif[/IMG]
[quote=nunu;188341][I]isin zor be kuzum[/I].
[IMG]http://www.gifs.net/Animation11/Hobbies_and_Entertainment/Circus/Circus_sheep.gif[/IMG][/quote]
hemde nasıl zor nunu....hemde nasıl zor....
[quote=indregandi;188340]Guzum çok iyi planlarım var, ağaya fena döşeyecez, yalınız badireyi atlatmamız ılazım, ben sana teknik yereleri verecem, sen taktği belirleyecen hep beraber saldıracaz sonrasında, hibinoya, yalnız şu sıra dötü kurtarmak ilk işmiz, kaldıki, dünkü yükselişin bir kısmında longdum, ona rağmen döşedi şerefsiz,.........dolar yüzünden tam ısıramıyo ama, imf geldimi öterim,
dünkü grafı görmüşündür guzum, gecenin ortasında yayınladım, onu bir incele, ben bu grafla buraları diyecem,......... sonra.....anadınmı...[/quote]
Bu grafa göre bu gün 69200 ler ancak bizi paklıyor, anadınmı, durum kritik anlayacağın, 69200 de graf iyileşiyor, yeşil üretiyor,.....şimdi kırmızıda.......
70 200 şort
70 500 stop
Bol Şans....!
.
[quote=pazer;188358]70 200 şort
70 500 stop
Bol Şans....!
.[/quote]
stobunu sevdim. fazla zarara ugramayacaksin:::
Ya da kısa yoldan kennymi getirelim doğal poz alsın tersine yatalım, olmuyacak böle valla,.....
hükümetlere karşı yapacak bir şeyimiz yok, adam 15-20 dedi, gün hafta dedi, atıl kurt dedi, adamlar zaten eylül de atılmışlar mevzuya biliyorlar, tam rekabet piyasası koşulları çalışmıyor,.....
buradan öğrenmesse dışardan öğreniyor, elimiz kolumuz bağlı,....
kasımda şekillenmiş, OBO doğramışlar, obo niye doğranır, teknikçiler en iyi para kaynağı çünkü,..........
al sat yapsam her gün köşe olurum valla, ama bir mürüvetimi görüyüm istiyorum, gallavi, hep tırtık nereye kadar,.....