-
[QUOTE=VOBiX;76042]Short yerine kısa don giymiş. Kim long kim short diyorsan [url]http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-2009-t5176p515.html[/url]
Ama desti izdivaç arayışındaysan buraya. [COLOR="Red"]Çöpçatanımız Astatin[/COLOR].[/QUOTE]
bu cümleyi aşağıdaki etiketlere eklemem lazım vobix:..:
-
[quote=hıdırogluhıdır;76039]Bak ben geldim bura kalabalıklaştı.Sizin vob seans forumunda bile bu kadar kişi yoktur he.O taraftakı kalın nickliler çatlasın/patlasın...[/quote]
hangi taraf, hadi oraya gidelim arkadaslar .uyk
-
[QUOTE=hıdırogluhıdır;76029]fakir olmak suçsa ne yapak...vermedin adam gibi bir strateji de vob'dan para vurak.Sen paraları balyalıyorsun de miiiiiiiiiiiiii...*********![/QUOTE]"düşüyorsa short çıkıyorsa long" bunla parayı 12den vurursun. Ölmezse o seni vurur. O yüzden neresinden vurduğuna dikkat et.
-
[quote=VOBiX;76042]Short yerine kısa don giymiş. Kim long kim short diyorsan [URL]http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-2009-t5176p515.html[/URL]
Ama desti izdivaç arayışındaysan buraya. [COLOR=red]Çöpçatanımız Astatin[/COLOR].[/quote]
Tam olarak öyle değil..ben çöpçatanlık şapkasını, sadece kim aslında kimle ilgili, kim kimi kısakanıyor gibi hususları açığa çıkarmak için turnusol kağıdı olarak kullanıyorum..Yoksa her dikkatli izleyici, bu forumdaki wamp avatarların 1 mm karesini bile bir başka erkeğe yönlendirmeyeceğimi bilir:..::..::..:
-
Benı guvenılır ılan eden sayın moderatorumun gecmıs kabotaj bayramını kutlarım.
-
[quote=jerfin;76043]bu cümleyi aşağıdaki etiketlere eklemem lazım vobix:..:[/quote]
Çok kırılırım..ben zarife abidesi kızlarımızın bu yuvayı terk etmeleri gibi bir amaca asla aracı olmadım..olmamammm:..::..::..:
-
[QUOTE=tuareg;76047]Benı guvenılır ılan eden sayın moderatorumun gecmıs kabotaj bayramını kutlarım.[/QUOTE]
Bu rcp'in klonu da Mete kimin klonu?
-
Öte yandan benı guvenılmezler lıstesıne alan bayan catedrale de bır cift sözum var,
siz once graflarda ketenpereye getırdıgnız kedımın hesabını verınız, daha once de sordum kaynadı gitti. Kedım nerede!!!
-
[quote=jerfin;76040]catedralllll nerde nasıl vaziyette gördün astatin'i.. anlat yaa gülelim biraz kaynamasın arada:))[/quote]
hakikaten kati..beni ne şekil gördüğünü anlatasana..ben de merak ediyom..acaba hangisiydi gördüğün:).kom
-
[quote=VOBiX;76049]Bu rcp'in klonu da Mete kimin klonu?[/quote]
Catedralin
-
[QUOTE=jerfin;76040]catedralllll nerde nasıl vaziyette gördün astatin'i.. anlat yaa gülelim biraz kaynamasın arada:))[/QUOTE]
Hişşttt jerfi utandırmiim çocuğu şimdi..Ben sana özelden anlatırım.
-
[QUOTE=tuareg;76047]Benı guvenılır ılan eden sayın moderatorumun gecmıs kabotaj bayramını kutlarım.[/QUOTE]
recooooo:eek: