Günaydın , 47500 üzeri tutunma 49-50 leri aşağısına kayma ise tekrar 46500-46 ları gündeme getirebilir . Vadeli henüz kararsız gibi görünse de günlük pivot(47500) üzeri dikkatle izlenmelidir derim .
Printable View
Günaydın , 47500 üzeri tutunma 49-50 leri aşağısına kayma ise tekrar 46500-46 ları gündeme getirebilir . Vadeli henüz kararsız gibi görünse de günlük pivot(47500) üzeri dikkatle izlenmelidir derim .
mahkeme kararının olumlu olmasını satın alıyorlar denıyor aracı kurumlarda nederece dogru bılemıyorum ama gercekten abarttılar
mahkeme kararının olumlu olmasını satın alıyorlar denıyor aracı kurumlarda nederece dogru bılemıyorum ama gercekten abarttılar
bu durumsa sadece "ayrışma" diyip geçip gitmek pek anlamlı değil bana göre..algılamaları bozmaya çalışıolar,başarılıda oldular..köpekleri salmışlar değnekleri saklamışlar...
bu durumsa sadece "ayrışma" diyip geçip gitmek pek anlamlı değil bana göre..algılamaları bozmaya çalışıolar,başarılıda oldular..köpekleri salmışlar değnekleri saklamışlar...
bence aşşagı olsa bile bunu buğün kısaları zorlamak vede poz kapamak maksadı ile yukarı zorlıyacaklardır...........
şhortlar yarın kazandırır görüşündeyim.............
bence aşşagı olsa bile bunu buğün kısaları zorlamak vede poz kapamak maksadı ile yukarı zorlıyacaklardır...........
şhortlar yarın kazandırır görüşündeyim.............
[B]saatlik ve 30 daklıkta güzel bir obo yapılıyor..[/B]
dantel gibi işliyorlar...
kaçarı yok... vadelide düşmesi lazım normalde...
[B]saatlik ve 30 daklıkta güzel bir obo yapılıyor..[/B]
dantel gibi işliyorlar...
kaçarı yok... vadelide düşmesi lazım normalde...
sabah sabah yurtdiışı grafiğine bakıp açılışla 475 den kısaldım...
500 puan yukardan kısalıyormuşuz...
iyi marjdı... canım sıkıldı buna... çok..
nerden bilecegiz gerçi.. vadelinin bu anlamsız hareketini..
yurtdışı bu haldeyken ve düşecegim diye bagırırken niye üstten kısalma fırsat ı verdi...
anlamış değilim....
içimden obo için bir yukarı çekebilirler diye düşündüm ama bunlarda olayı abarttı...
sabah sabah yurtdiışı grafiğine bakıp açılışla 475 den kısaldım...
500 puan yukardan kısalıyormuşuz...
iyi marjdı... canım sıkıldı buna... çok..
nerden bilecegiz gerçi.. vadelinin bu anlamsız hareketini..
yurtdışı bu haldeyken ve düşecegim diye bagırırken niye üstten kısalma fırsat ı verdi...
anlamış değilim....
içimden obo için bir yukarı çekebilirler diye düşündüm ama bunlarda olayı abarttı...