[QUOTE=selçuklu;224469]haberin yokmu abi .. bull vobu borsayı falan bıraktı .. dahada oynamayacam dedi .. üüü[/QUOTE]
yok ya.....
noolduki....
işler yogun olunca okuyamıyorum bile....
bull yoksa bende yokum.......hhhüüüüühüüüü
Printable View
[QUOTE=selçuklu;224469]haberin yokmu abi .. bull vobu borsayı falan bıraktı .. dahada oynamayacam dedi .. üüü[/QUOTE]
yok ya.....
noolduki....
bull yoksa bende yokum.......hhhüüüüühüüüü
üvvvvvvvvv
[QUOTE=last trader;224464]Kara salı olur bugün inşallah birazda shortçular kazansın,long olanlarda shortçu olsun,shortçular hamuduyla götürsün hahahahaha[/QUOTE]
olsa olsa pembe salı olur patron kara salı filan hep umut :) kac gündür shortcu oldugumu hatırlamıyorum ordum çok yorgun ve bitap .dng.dng
71800 ortalamadayım bu nakamuroların düşeceği yok bugün -%3 yapmazlarsa kesin akumaya gidiş var diicem .. eğer bugün %-3 civarı kapatırsa o vakit vade sonuna kadar basacaklar diye düşünücem..
ya herro ya merro .kom.kom.kom iice kafayı yedim :)
MB: ENFLASYON, YILIN SON CEYREGINDEN ITIBAREN GECICI ETKILERIN ORTADAN KALKMASIYLA TEKRAR DUSUS SURECINE GIRER
-MATRIKS-
bu merkez bankası gene tutturamayacak enflasyonu bence iyi bir revizyon yapar,enflasyon artar faiz artar borsa düşer dolar çıkarmı?short devam ********....pala duy beni dün almadım karları bugün toplu tahsilat yapacam 900 short devam
72600 görülürse çok şık olur. Etrafı ayılar basar...
Kırdı mı????
çıkayım mı ????
... şo
[QUOTE=mbm;224474]yok ya.....
noolduki....
bull yoksa bende yokum.......hhhüüüüühüüüü[/QUOTE]
al abi en son bu anket açtı sanada selam söledi ...hakkımı herkese heal ediyorum dedi .. bullmarket abi .. cidden gitti yani .. üüü. :o:o:o
[url]http://www.voborsa.com/forum/02-04-2010-gece-pozisyonuz-t5480.html?p=223838[/url]
Bir ses diyorki; EMEKDAR azgın öküzün önünde durdun,düşen pıçağıda tutmaya kalkıp halt etme....:confused:
yo yo şo de .. unleashed bears .. astet petro sat gelmedimi abi daha ? üvvv
[quote=EMEKDAR;224486]Bir ses diyorki; EMEKDAR azgın öküzün önünde durdun,düşen pıçağıda tutmaya kalkıp halt etme....:confused:[/quote]
ya pıçak kör pıçak kesmez pıçaksa??
[QUOTE=selçuklu;224484]al abi en son bu anket açtı sanada selam söledi ...hakkımı herkese heal ediyorum dedi .. bullmarket abi .. cidden gitti yani .. üüü. :o:o:o
[url]http://www.voborsa.com/forum/02-04-2010-gece-pozisyonuz-t5480.html?p=223838[/url][/QUOTE]
harbiden gitmiş ya..
bulsuz yönümüzü bulamayız biz....
meclise önerge vereceğim .....