[QUOTE=QUEEN;138152]aslında eur dlr ve apsd ile kısa girmeli hafta sonuna..ama sistem vıyy[/QUOTE]
ben histemle kısa gireceğim zaten.....
Printable View
[QUOTE=QUEEN;138152]aslında eur dlr ve apsd ile kısa girmeli hafta sonuna..ama sistem vıyy[/QUOTE]
ben histemle kısa gireceğim zaten.....
[quote=cetin;138154]Arkadaşlar selam siz sistem yaparken MetaStock progamını yoksa matriks veri terrminalini mi? MetaStock programına matriks ekranında olduğu gibi imkb 30 online olarak veriler altarılabiliyor mu? Yolun başındayım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz?[/quote]
İngilizce bilmiyorsan MetaStock^a bulaşma. İngilizce bile çok az kaynak var, forum.equis.com adresinden yardım alabilirsin.
[quote=QUEEN;138155]borsacı zararı çıkarcan ha gayret[/quote]
[B]Valla sonlara doğru toparladık[U]....İki gündür direkten dönüyoruz.[/U][/B]
57375 flat...Geceye flat. Ömür boyu flat kalsak aslında iyi ::) ): ))::)))
Gün boyu ortalama 100-200 küçük bir zarar + komisyonum var .
57700 den Shortladım. 58000 i de geçse ordaki stopla zarar artacaktı.
Pzt salı çarşamba ömrümde olmadığı kadar kar yazmıştım. Dün ve bugün de kaybediyoruz. Kısmet.. Sıfıra Sıfır elde var sıfır..
herkese iyi tatiller....
geceye kısa... ya nasip....
kazanmanın sırrı..sistemi 2 kaldıraçla uygulamaktır...2 kaldıraçtan fazlası rasyonel düşünmeyi olumsuz etkiliyor..[B]sistemin uygulanması zorlaşıyor[/B]...
herkese iyi haftasonları.flatim...
iyi tatiller herkese
İyi tatiller
herkese iyi tatiller,
cok tesekkurler larossian,pembeoglan,selcuklu,astatin,master,abka,vobix ve unuttuklarım bizimle deneyimlerinizi paylasıyorsunuz,ihsallah herkes kazanır,efg istanbul kaybeder:))
spotun güçlü duruşundan dolayı geceye uzun girdim, ama dow çok erken toparlandı hoşuma gitmedi..eur/usd de çok bozdu..üüü
yanlız VOB 59,000 i yukarı kararsa ne 60 da durur ne de 65 de.. önceki zirvemiz 75.000 hedef olur.. inanması çok zor dimi..:)))
[QUOTE=jerfin;138168]spotun güçlü duruşundan dolayı geceye uzun girdim, ama dow çok erken toparlandı hoşuma gitmedi..eur/usd de çok bozdu..üüü[/QUOTE]
pzt yeni zirve görebiliriz..dow gördü bizde görürüz.