1780 kalanıda fulledim...
Printable View
1780 kalanıda fulledim...
pazartesi sabah açılışı ile 1800 üstü olalım...
lem gerisin gerisin bu 1775-1780 üstü haftalık kapanış arıyoruz diye 40 kere yazdık geldi oraya girdi ne rakamlar veriyorum lem.
[QUOTE=jelibon;417860]DEDİĞİM GİBİ AĞAMIN USTALIĞI FİKİR VERMEMEKTİR. BUGÜN BİR KERE ZİRVE TAZELESİN BU FİKRİ KAÇIRMIŞ OLACAKTI. NEDEN FİKRİ KAÇIRSINKI İŞİ BU PUŞTİNİN HAFTA SONU BAKARIZ.
jel.[/QUOTE]
abi haftalık barı genelde yukarda kapatıyor uptrendde gene öyle olurmuki .. olursa netleşecek dimi görüntü ..
al sata gerek yok. 1775 den kapmışım al sat yapsam belki terse gelicem dursun böle haftaya kdr...
[QUOTE=Vob Trader;417865]al sata gerek yok. 1775 den kapmışım al sat yapsam belki terse gelicem dursun böle haftaya kdr...[/QUOTE]
aynen full deilde yarım poz bıraktım bende ... nolur nolmaz .. istopuda 1772 altına çektim ... arkaya yaslandım ...
[QUOTE=selçuklu;417864]abi haftalık barı genelde yukarda kapatıyor uptrendde gene öyle olurmuki .. olursa netleşecek dimi görüntü ..[/QUOTE]
Geçen haftada öyle yazdın pek artmadı pazartesi arttı.
Yanlız bu kale unutma o kaleyi savunacak.
yağcılar okçular kalede
öncü birlikler büyük mücadele ediyor.
Jelibon.
sıpa
ireeguları hiç etti.
papatya görevde.
25 ekim yolunda yogiler komada.
Tek şansları var artık double zigzag
her yol 1500 ama önce 1420 ilemi direk mi?
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;417867]Geçen haftada öyle yazdın pek artmadı pazartesi arttı.
Yanlız bu kale unutma o kaleyi savunacak.
yağcılar okçular kalede
öncü birlikler büyük mücadele ediyor.
Jelibon.[/QUOTE]
abi son 2 hafta öyle olmuş haklısın ... ondan önceki 4 hafta tepe bar kapatmış .. bu hafta nası olacaksa ... range 2 barsa kırmış gibi yukarı gözüküyor ...şimdilerdede tekrar testediyor gibi .. .. haftalıkta
[IMG]http://f1210.hizliresim.com/12/5/dp26g.png[/IMG]
Ya ben niye kıvranıyorum 25 ekime sebebi 25 ekime tepe gitmesin istiyorum ama tutamıyorum öküz ordularını 25 ekime gittimi nihai ihtimal var oysa bu yogilere eğlenemek zevkli oluyordu olsun ama giderse tepe 25 ekime de öküzlerle kafa yaparız.
Jelibon.
Şimdi buradan 1420 ye çekilse bu ayular gazı alsa 25 ekim dip yapsa sonra kasım aralık ralli olsa fenamı olur yani.
Bunu yapmazsa direk 25 ekime tepe gidecek.
Jelibon.
Bakın bu sp zirve yenilemesin bu altında o tepeyi 84 saatte bıraksın biz fikirsiz kalacağız iki ihtimal devam edecek.
Kapanışta bakarız.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;417775]Tarım dışları zordur.
[COLOR="Red"]sp için
Veri iyi gelirse ilk yükseliş ardına düşer.
Kötü gelirse ilk düşüş ardında artar.
100 puan üstü harekettir dowda.
Tarım dışı nasıl gelirse 2-3 gün içinde piyasa veriye girdiği yere yaklaşır.
Bu tarım dışı market moving eventtir.[/COLOR]
Ortada iki ewimiz var sp de.
Biraz kumar oluyor.
Bu tarım dışı günü dolunay 72 saatten iki gün sonra olsa yani 120 saatten SONRA kolayca altına, altın yeni aya artar dedik.
Hatta demek üzere bir durumdayız ama dünden sonra bugünde alınacak yeni zirve ancak bunu %100 e çıkarır.
Yani bugün veriyle artış gelirse altın yeni aya artar diyeceğiz.
Kısaca bugünü ve veriyi görmek çok önemli.
Altın veriden sonra sonra uçuşa geçerse yeni aya kadar asla short yok bir daha ve bütün düşüşler alım fırsatı olur.
Geçmezse uçuşa ağam dolunaya inverse döngü atmış olacak. Bu bullar için iyi olmaz çünkü bullar döngünün normal işlemesini istiyor anormal değil.
Bu iş sadece bugünlük biraz kumar gibi duruyor o yüzden bugün işlem yapmayacağım.
Pazartesi devam edeceğim.
Jelibon.[/QUOTE]
Kitaplarda yok sadece Jeliboncada.
valla son 2 haftayı saymassak... cumaları tepede kapadı bu meretcan...
koptu parite resmen koptu...
[QUOTE=Vob Trader;417876]koptu parite resmen koptu...[/QUOTE]
pariteye bakmıom hiç patron bu sarı niye kopmuyor .. :o
abiler şu 1772 ye bir ew mi çiziyorsunuz kombimi diyorsunuz ne diyorsanız
1558 deki gibi alta da gitse üstede gitse mekanımız ora artık haksızmıyım
bu hafta çinin hatırana verelim :)
[QUOTE=selçuklu;417877]pariteye bakmıom hiç patron bu sarı niye kopmuyor .. :o[/QUOTE]
ben boğazıma kadar maldayımya ondandır :)
bu forex şirketleri de çok üçkağıtçı. seansı izlediğim ekranımda grafikde en düşük 1773.29 görmüş altın ama foreks termianlinde 1772 görmüş bu heralde stop patlatmak için yApılan bir dümen...
euro altın satıyolar...dunde sattı kım satıyor merak ettım...bırı batıyor avrupada...
[QUOTE=finalwave;417881]euro altın satıyolar...dunde sattı kım satıyor merak ettım...bırı batıyor avrupada...[/QUOTE]
anlamadım :confused::confused:
valla dow dax gümbür gümbür geliyor...
iiice yaslandım ardıma 1835 olurmu haftaya...
dow tepe yeniledi, papatyadan önce tepelidmi? hayır.
papatya bu işte.
alayı yogi komada.
pretçır altına kaçırdı, çocukları etek giydi.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;416746]ew.
jel.[/QUOTE]
kapak olsun.
jel.
tek isteğim altın 1835 görsün bu işleri külliyen bırakcam...
gümüş ve altının düne göre eksi yüzdesi de eşit :D
len bu abc leri buraya dolduracak itkisiz yükseliş tutacak ağa baba ewci berigelecek 3 aydır karşıma çıkacak lem, alayı sistemini getirecek karşıma çıkacal lem
hodri meydan alayına lem.
Şu yaptığım ewi yapacak yok lem bu alemde.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;417885]dow tepe yeniledi, papatyadan önce tepelidmi? hayır.
papatya bu işte.
alayı yogi komada.
pretçır altına kaçırdı, çocukları etek giydi.
Jelibon.[/QUOTE]
senin boğalar mooolamaya başladı usta.33 bin dowda bekleyenler oluştu piyasada..kom
hocam ordan crash mı gelecek?
[quote=jelibon;417889]...
Şu yaptığım ewi yapacak yok lem bu alemde.
Jelibon.[/quote]
Pretcher'ın çocuklarını[B] a[/B]-latmışsın Jeliboss.lelele
1776 1/4 long.
1770-1775 arasında 2/4 long olacaktır.
1770 stop.
Alayına gider.
1775 altında kapanış eyi olmaz.
Jelibon.
ha ha sp nereye döndü veride nerdeyse oraya döndü,
bir piyasa 1430 dan buraya zaten bu veri için geldi sen gelecen orada mala girecen ve sana yedirecekler ha
PEH PALAVRA.
hABER MABER VERİ MERİ TIRIVIRIDIR.
iYİ gECELER.
JEL.
söveceğim olmicak ya. 1775 almışım 1787 vermişim. ofisden çıkmadan gittim 1785 geri aldım bok var gibi... töbe töbe hafta sonu dinlenecekken ne güzel zehir oldu yine.
hesap kapaticam market sana sesleniyorum kaybediyosun bak ben gibi traderi...
heralde günlükde fincanın kulpunu bana takacak bu...
[QUOTE=Vob Trader;417897]söveceğim olmicak ya. 1775 almışım 1787 vermişim. ofisden çıkmadan gittim 1785 geri aldım bok var gibi... töbe töbe hafta sonu dinlenecekken ne güzel zehir oldu yine.[/QUOTE]
hapseder dedik dinletemedik, cumalar böyledir.
Jelibon.
yok ağa olacak belli. aynen dediğin gibi gideni almaya hiç uğraşmaya gerek yok giden gitti dicez.. üzerine bi çizgi çekicez ve kazanla verdiğimizi çay kaşığıyla toplamaya çalışıcaz...
hesabı patlatmayız destekleriz o sorun deil pozuda taşırız da... 1750 ye vurupdan ordan yükselmesi var. bi burdan yükselmesi var...
2/4 long devam yazıldığı gibi alındı 2 inci parça stop 1767.5.
Jelibon.