evettt....muhtesem bi günde bitti...paraları cebe attık....yeni bi furusmanın pozlarına giriyorum....dün gece toplam 2 saat uyumusum....
FURGUN MUHTESEMDİ....
Printable View
evettt....muhtesem bi günde bitti...paraları cebe attık....yeni bi furusmanın pozlarına giriyorum....dün gece toplam 2 saat uyumusum....
FURGUN MUHTESEMDİ....
69 700 MAİYETE...1/2 miktarda yarına girdi...tepeden kapadıgı üün...yarın 1000 puan aırım bundan....
elktrikler kesildi, yani diyorumki ben bu hibinonun bütün hareketlerini biliyorum, avucumda bu hibino, ama geçmişten farklı burada yazmayacam, şurası burası diye,
çünkü okuyo bu hibinolar veya hibinatörler, onun içün, yatırımcı davranışları önemli bu hibinolar içün, onun içün, ama diyecemki baca yangını var, veya diyecemki itfaiye geldi, burada bir kaç akıllı adam bunu iyi değerlendirdi öyle düşünüyorum, şimdi akıllı olun,.....
şöyle düşünün eğer bir kişide bir şey görür ve hissederseniz, sizdekilerle birlikte verim artar, böyle düşünün, ben bu hibinotorun kıçına pambık sokar gibi mubarek cuma günü, günnükte aşırı satış indikatörünu 65650 boş yere itelemedim, ...anadınıznı....
hadin iyi akşamlar, flat adm ne yapar kafayı dinler, ......
[quote=GATE;237602]Herkesın asagı cıglıkları attıgı...
Endekste w hedeflerının konusuldugu
21.000 rakamlarının tekrar telafuz edılgı bır ortamda bende 52.000-52.500 aralıgından yukarı donulmesı gerektıgını....
Dususe ınananların bu vesıle ıle umutlarının kırılması gerektıgını....
Kufur ettıre ettıre o pozısyonların kapattırılması gerektıgıne....
Hala ınsanların HAFIZASINDA olan o ınanılmaz dususun henuz unuttulamadıgına....
Bu asamada endeksın yarın; yada salı dengelenıp yukarı deneme yapmaya calısacagına...
55.000-56.000 sevıyesının tekrar denenecegıne....
Bu deneme asamasında ıse GARAN (yonca) ve PETKM tahtalarının on plana cıkacagına....
Inananlardanım....
Izleyelım ve gorelım....[/quote]
Evet....
Pekı sımdı ne olacak.....
Bazı yan kagıtlarda (Ozellıkle KOZA; DOHOL; TCELL) cuma gunu yapılan acıkların henuz kapatılmadıgını gozlemledım...
Bunun ıkı sebebı olabılır;
Ya yarın short-coverları zorlamak ıcın bu yan kagıtlara yuklenerek burayı yukarı surmek ısteyecekler....
Ya da; hala pıyasanın aslında dusecegıne ınanıyorlar ve ve ve cıddı alıcı buldukları bu kagıtlardakı acıklarını henuz kapatmaya nıyetlerı yok....
Yarın gozumuz bunlarda olmalı dıye dusunuyorum.... Zıra buralardakı hareketler bıze fıkır verecektır....
Vadelıde baktıgım noktalar ıse asagıda 69.200 sevıyesının asagı kırılmasdı kırılması; yukarıda ıse; 71.200-400 bandının yukarı gecılıp gecılememesı olacaktır.
Herkese mutlu gunler dılerım.
günaydın usaglar....
asya bekledigim gibi....düşüşe gecti....amerikan futurler ise eksi...ve parite dün 1.31 i gördükten snra 1.27 lere indi...
YANİ TREND ASAGI HALA....bi tepkiydi o....
DJ 30 -0.82%
Ham Petrol -1.31%
ve derhal kardayım yawrularım....ha ha ha
Babacan: Malı kural cercevesınde buyume hedefımız % 5
-matrıks-
[quote=jani;238193]ve derhal kardayım yawrularım....ha ha ha[/quote]
günaydın...bizim pala cortcuyu sevmiyi kuzum unutma....
dünki yüzde 7 çıkışta...yabancı takası düştü usaglar çıkışa ragmen....