sistem long ben flat devam
Printable View
sistem long ben flat devam
[quote=selçuklu;224433]unlimit abi günaydın unleashed bears olayına ne diyosun .. üvvv[/quote]
günaydın selçuklu.
üvvvv diyorum :..:
[quote=Kennym;224437]son yükselişte , varlık barışıyla ülkeye türkiyeye 10 milyar dolar para getiren elemanın payı var mıdır ? yaf insanın neler geliyo aklına.. neyse sölemicem bişey...
[B]yorumu olan var mı üstadlar[/B]?[/quote]
[U]Unlu [/U]yorumcu [U]memati abi,[/U] siefosunu tanıyor olabilir [COLOR=white](Benden duymuş olma) :::[/COLOR]
[quote=Astatin;224440]sistem long ben flat devam[/quote]
Sisteme uymak bööle birşey işte.brv:::
bugün ya 73.300 kırılmalı....yada 74.600.....
baydı artık yeter yaaa.
[quote=excali;224444]Sisteme uymak bööle birşey işte.brv:::[/quote]
lem seni Unlayıp katranlayıp mithat abiye gonderecem ha.....kom.kom
sistemsiz TP serbest, sisteme ters poz almak yasak...aaaaa dilimde tüy bitti:..::..:
[quote=Kennym;224437]son yükselişte , varlık barışıyla ülkeye türkiyeye 10 milyar dolar para getiren elemanın payı var mıdır ? yaf insanın neler geliyo aklına.. neyse sölemicem bişey...
yorumu olan var mı üstadlar?[/quote]
IMF yerine bu amcam gelmiş işte...:::
cümleten günaydın hayırlı sabahlar.
[quote=boz ayı;224445]bugün ya 73.300 kırılmalı....yada 74.600.....
baydı artık yeter yaaa.[/quote]
[I]yoksa gidip yat..ort. senetlerinden portföy yaparım haaa....[/I]
.lelele
[QUOTE=Astatin;224447]lem seni Unlayıp katranlayıp mithat abiye gonderecem ha.....kom.kom
sistemsiz TP serbest, sisteme ters poz almak yasak...aaaaa dilimde tüy bitti:..::..:[/QUOTE]
sat gelmezmi petro ? ..:o
[quote=Astatin;224447]lem seni Unlayıp katranlayıp mithat abiye gonderecem ha.....kom.kom
sistemsiz TP serbest, sisteme ters poz almak yasak...aaaaa dilimde tüy bitti:..::..:[/quote]
onun bahsettiği gaddar disiplin olayı abisi :..:
emekdar abi ne yazmıştın .. .. niye siliyon abi mesajı .. şimdi ben meraktan ölürsem müsebbibi sensin .. ahanda forum şahit .. üvvv
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar,selçuki patronun shortlar para basıyor maşallah:)