dow....eski en önemli desteginden actı....10 800....üstünde kalamaz...kalırsa yandık...kalmazsa eski destege pull-back ve 9800 e iniş yapar...izliyoruz....
Printable View
dow....eski en önemli desteginden actı....10 800....üstünde kalamaz...kalırsa yandık...kalmazsa eski destege pull-back ve 9800 e iniş yapar...izliyoruz....
jaaniiimmmmmm
masallah eyi götürüyon :::::::::::.
ben battım yaw
bi aşşa bi yukarı başım döndü oynamıyom gayrı
::::::::::..
bunlara gerek yok, uzak durun bu şerrefsizlerden, onların planı hazır hep bir adım öndeler, bizse birbirimizi soyuyoruz görünmedik yerimiz kalmadı, en ucra yerelerimize kadar göründük, guzum 33 gün bekledi, ben 72800 start verdim nevşehri yüzünden, 69 dan erken longa döndüm, yav biraz gıpraşmayın bu bölüm bitti, shorta ve longa bitti, bekleyin ulamlar,....
akıllı olun akıllı, ben yine bir baca ayarlarım hepinize yakarım ısınırsınız ulamlar,....
[QUOTE=indregandi;238092]bunlara gerek yok, uzak durun bu şerrefsizlerden, onların planı hazır hep bir adım öndeler, bizse birbirimizi soyuyoruz görünmedik yerimiz kalmadı, en ucra yerelerimize kadar göründük, guzum 33 gün bekledi, ben 72800 start verdim nevşehri yüzünden, 69 dan erken longa döndüm, yav biraz gıpraşmayın bu bölüm bitti, shorta ve longa bitti, bekleyin ulamlar,....[/QUOTE]
kesinlikle acele edilmemeli beklenmeli .. bugun apsd -13000 gördü.. yarın ve sonrakı gun olusacak duruma gore aga tekrar gıdecegı yonde poz acacaktır bu rakam artacaktır.. gec olsun güç olmasın..
akıllı olun yoksa ilgimi ve ilişiğimi keserim, akıllı akıllı,....
kazanç daim olmaz, önemli olan oluştuğunda almaktır, oluştu aldıkmı, aldık atın cebinize, kaşınmayın, yeter aramızda emeklisi var, amiri var memuru var, akıllı olun, bırakın bu hibonoları kendilerine birbirini yesinler, ortam oluştumu da acımayın,...
en son terminatör filminde bu hibino robotu hidrolik kapı altında sıkıştırdılar, arnold ve ekibi, hibinonun iki bacağı gopmuş gapı altında kalmıştı, ama hala hedefini yaklamaya çalışıyordu, ağa da böle hibinatör bir robot o, anadınıznı,....
ağa terminatör deyil, hibinatör bu belli,....kesin bişi,....gün gibi ortada,.....her halinden belli bunun,....
[IMG]http://i44.tinypic.com/fmm0yh.jpg[/IMG]
anadınız nı, 10 dk bile bukadar düzgün bu gün,...
Erdogan:oyle bır gızlı cekımın yapılması ılkesel olarak kabul edecegımız bır durum degıldır
basbakan recep tayyıp erdogan, ıstafa eden chp genel baskanı denız
baykal'a aıt oldugu ıddıa edılen goruntulerle ılgılı olarak, ''boyle bır gızlı
cekımın yapılması, cırkın goruntulerın ınternet marıfetıyle kullanılması, bızım
ılkesel olarak ınsanı olarak ve hukukı olarak kabul edecegımız, tahammul
edecegımız bır durum degıldır'' dedı.
-aa-
şu hale bak... Ky bu gün aldığı darbelerin en büyügünü aldı..
Kapatmadım ...geceye 69800 maliyet şort......