[quote=negrolino;306966]bu palanın hain planları var galiba :)[/quote]
Yok canıııımmmm... O hep bizim iyiliğimizi düşünür... :..:
Printable View
[quote=negrolino;306966]bu palanın hain planları var galiba :)[/quote]
Yok canıııımmmm... O hep bizim iyiliğimizi düşünür... :..:
88350 altı fena yapar demedi demeyin haa
bu arada buldozer gibi yapar :..:
550 nin üstüne çıkmadığı sürece badem olma ihtimalimiz var..üwwwwww...ralka ralka..rallimiz olacaktı üwwwww...nikoletta ralli..üwww (Tgg=2 new turn may be on the way)..üww
[IMG]http://i52.tinypic.com/f1miv7.png[/IMG]
[quote=Astatin;306969]550 nin üstüne çıkmadığı sürece badem olma ihtimalimiz var..üwwwwww...ralka ralka..rallimiz olacaktı üwwwww...nikoletta ralli..üwww (Tgg=2 new turn may be on the way)..üww
[/quote]
Az sonra birileri sana sistemin hala short'lamadı mı diye sormaya başlayacak sanırım hazırla kendini... :..:
asteton patron sistemin hala short'lamadı mı ? :..:
[quote=Strategist;306970]Az sonra birileri sana sistemin hala short'lamadı mı diye sormaya başlayacak sanırım hazırla kendini... :..:[/quote]
hımmmmm...kim acaba...hımmmmmmmmmmm:p:p:p
[quote=Strategist;306970]Az sonra birileri sana sistemin hala short'lamadı mı diye sormaya başlayacak sanırım hazırla kendini... :..:[/quote]
Yok yok ben sormayacam stro hocam zaten dedim ona bende, yataydayız çarpma modunda piyasa long sinyali feyk olma ihtimali yüksek demiştim :..: :..: :..:
hassas mental cortingale oldu namıssız
[IMG]http://img593.imageshack.us/img593/4876/ment.png[/IMG]
[quote=Strategist;306967]Yok canıııımmmm... O hep bizim iyiliğimizi düşünür... :..:[/quote]
iyi pala ver bana para :o
istop **..üww..verdik palaya vergiiyi yine
[quote=a.kaya;306973]Yok yok ben sormayacam stro hocam zaten dedim ona bende, yataydayız çarpma modunda piyasa long sinyali feyk olma ihtimali yüksek demiştim :..: :..: :..:[/quote]
senin sistemin hala sat vermedimi kayaboss:..:
hiç bi şey üzülmedim yanarım yanarım gelen Al sinyali yüzünden şortu flatladım ona yanıyom :( :( :( üüü üüü üüü flatım hala 475 puan kaybım var sistem Al vermese kesinikle tutardım şortu ama riske girmeyim dedim ühüüüüüü ingaaaaaaa bari tekrar şort gelse de bassam