[B][U]TGB niye sabah deli gibi mal alıyordu. ???? Şimdi anlaşıldı....[/U][/B]
Çaktım köfteyi ama bu kadar alacaklarını tahmin etmedim..
adjahkjfheıufeıfeıfgyewgadkşasdkşsak !
Printable View
[B][U]TGB niye sabah deli gibi mal alıyordu. ???? Şimdi anlaşıldı....[/U][/B]
Çaktım köfteyi ama bu kadar alacaklarını tahmin etmedim..
adjahkjfheıufeıfeıfgyewgadkşasdkşsak !
buralardan dönerse oboooo....kocaman...
[IMG]http://img31.imageshack.us/img31/8871/screenhunter2j.png[/IMG]
Serinliyelim bir kaç kulaç atalım dedik ne etmişler stop koymuştuk gerçi çalışmış.
DJI düşecek. biz de düşeceğiz.... Aldığımız karın 4/3 ünü geri verdik...
Short yapacak param kalmadığından ancak bu kadar söylüyorum )
Olsaydı yapardım :):)
[QUOTE=Larossıan;137687]Sevindiğimiz yok jerfin sistem al derse alırız BABO bu forumdaki arkadaşlardan daha iyimi bilir acaba?:..:[/QUOTE]
böyle söylediğine göre sn. BABO^yu sanırım tanımıyorsun.. o çok değerli bir borsa üstadıdır.. mutlaka piyasada hepimiz yanılırz., ama biz 3 yanılırsak o 1 yanılır..:)))
[QUOTE=BORSACIOZGUR;137849]DJI düşecek. biz de düşeceğiz.... Aldığımız karın 4/3 ünü geri verdik...
Short yapacak param kalmadığından ancak bu kadar söylüyorum )
Olsaydı yapardım :):)[/QUOTE]
tam tersi düşünüyorm...
[quote=jerfin;137850]böyle söylediğine göre sn. BABO^yu sanırım tanımıyorsun.. o çok değerli bir borsa üstadıdır.. mutlaka piyasada hepimiz yanılırz., ama biz 3 yanılırsak o 1 yanılır..:)))[/quote]
Pek öyle takip ettiğim kimse yok jerfin..:)))Sistem ne derse o yani...
[QUOTE=jerfin;137850]böyle söylediğine göre sn. BABO^yu sanırım tanımıyorsun.. o çok değerli bir borsa üstadıdır.. mutlaka piyasada hepimiz yanılırz., ama biz 3 yanılırsak o 1 yanılır..:)))[/QUOTE]
en iyisini kocaoğlan bilir .. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[QUOTE=Larossıan;137852]Pek öyle takip ettiğim kimse yok jerfin..:)))Sistem ne derse o yani...[/QUOTE]
ee senin kocaoğlan^ın var, ihtiyacın yok ki başka yorumlara..:p
450 geçemezse obo ihtimali....
[quote=jerfin;137854]ee senin kocaoğlan^ın var, ihtiyacın yok ki başka yorumlara..:p[/quote]
Longda al shorta sat exıt çık fazlasıyla yetiyor...:)
way be sisteme tam intibak edemiyoruz..şimdilik sisteme ters girmemeyi öğrenmişiz..800 den longlasak +700 daha varmış pehhh