lem papatya çalıştıysa 26 eylülde ki ilk gün onu söylemiştik ve bir daha hiç altına gelmedi bu sp oranın vay yogimin haline 25 temmuza kadar.
Jelibon.
Printable View
lem papatya çalıştıysa 26 eylülde ki ilk gün onu söylemiştik ve bir daha hiç altına gelmedi bu sp oranın vay yogimin haline 25 temmuza kadar.
Jelibon.
de biz bu eteği niye kendimiz giydik kaşıntımı vardır nedir?
Jelibon.
13 eylulde yapacakları ıle ılgılı toplantı varmıs....
[QUOTE=jelibon;417726]lem papatya çalıştıysa 26 eylülde ki ilk gün onu söylemiştik ve bir daha hiç altına gelmedi bu sp oranın vay yogimin haline 25 temmuza kadar.
Jelibon.[/QUOTE]
vaşş temmuz nerden çıktı 25 ekim papatya.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;417727]de biz bu eteği niye kendimiz giydik kaşıntımı vardır nedir?
Jelibon.[/QUOTE]
abi bende kısaldım aynı yerden ... ya herro ya merro kısa .. 4 ekim biggest gold küskü olarak tarihe geçsin ...
[QUOTE=finalwave;417728]13 eylulde yapacakları ıle ılgılı toplantı varmıs....[/QUOTE]
boşver onlar tırıvırı ne toplantılardan çıktı bu papatya.
Jelibon.
avrupalı banka baya saglam cıktı...
bugün 1800 üstü yapıp yarın tarımla 1770 ler gelirse şaşırmam valla
para sunacak bana galiba da üzerimde etek var,
bu durum hiç hoş değil.
Jelibon.
dolunay işi bu sefer karışık oldu abi ... renk vermedi ... acaba major tepe yapabilirmiki bu durumda ..
forum bıle karıştı kımı long kımı short kımı anadan dogma ...)))
[QUOTE=selçuklu;417735]dolunay işi bu sefer karışık oldu abi ... renk vermedi ... acaba major tepe yapabilirmiki bu durumda ..[/QUOTE]
daha ne renk versin hem içinde hem dışında zirve yenileme var.
tek handikapı 84 saat olayı.
bugünden sonraki her tepe yenilemede altın yeni aya artar gerisi tırıvırı.
jel.
endeksde papayaya artar.
jel.
gümüşün gitmemesi altınıda götürmiyecek galiba...
kapattım kısayı .. bugün dahada bulaşmayım diyorum abi ozaman .. rengi yeşil anlaşılan .. yeniaya
ama şartları var bunun o sp gidecek kapanış yükseltecek bu altında gelecek dolunay 84 saatten sonra tepe yükseltecek.
işte o zaman bütün düşüşler alım fırsatı olacak.
bunu bugün kapanış belli edecek.
geldiler rallilediler ama bu durumu kapanışa sürdürebileckmi sp?
Sürdürürse ayular bitmiştir sp de 25 ekime kadar.
jel.
[QUOTE=selçuklu;417741]kapattım kısayı .. bugün dahada bulaşmayım diyorum abi ozaman .. rengi yeşil anlaşılan .. yeniaya[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;417742]ama şartları var bunun o sp gidecek kapanış yükseltecek bu altında gelecek dolunay 84 saatten sonra tepe yükseltecek.
işte o zaman bütün düşüşler alım fırsatı olacak.
bunu bugün kapanış belli edecek.
geldiler rallilediler ama bu durumu kapanışa sürdürebileckmi sp?
Sürdürürse ayular bitmiştir sp de 25 ekime kadar.
jel.[/QUOTE]
jelibon.
ben kaçıyorum 91.5 geçerse bozarım shortu.
bol şanslar egce gelir bakarız kapanışlara.
Jelibon.
beklemekten kör oldum valla çıkıp gideyim ne hali varsa görsün cümleten ii akşamlar
[U][COLOR=#ff4400][url=http://upic.me/show/39799674][img]http://upic.me/i/vn/78hd1.png[/img][/url][URL="http://upic.me/show/39799474"][/URL][/COLOR][/U]
akhenaton süper yakalamışsın.umarım bu şansı verir bize tekrardan.
[quote=aliveli;417748]akhenaton süper yakalamışsın.umarım bu şansı verir bize tekrardan.[/quote]
%99.9 verecek .dng.dng.dng
1792.5, 1802.5 ve 1812.5 dirençler.
Bilhassa 1792.5-1802.5 dan 1760-1770-1780 e çekilmeli.
Jelibon.
hadi lem sp alçalt şu kapanışıda eteği çıkartıp kombinezonu giydirelim şu ayulara
yoksa durumları kötü bunların.
Jelibon.
bu petrolun 3 ekimde dip yapması
JELİBONCAYA BÜYÜK TESADÜF OLDU.
ÇOK ŞAŞIRDIK.
JEL.
ALAYI AYU KOMADA
PAPATYA TEPE YAP DEDİK
DOLUNAY TEPE YAP DEDİK
DOLUNAYDA SHORT OLMAZ DEDİK.
BİZİM YENİ AYLA EYLÜL ORTASINDA VERDİĞİMİZ SATIŞIN PAPATYA VE DOLUNAYLA BİTMEYECEĞİNİ SANIP ISRARLA DİPDE (YÜKSEK GÖZÜKÜYOR YA DİP OLDUĞUNU ANLAYAMIYORLAR) SHORT ÇEKENLER KOMADA.
PAPATYANIN DOLUNAYIN ÇALIŞMAYACAĞINI SANMAK ABESLE İŞTİGALDİR.
jELİBON.
Bu eylül ortası yakaladığımız ufak tepe arkası bu yakaladığımız papatya ve dolunay dibiyle (26 eylülde çalıştı taa) benim işim burada bitmiştir.
4-5 yıldır yazdık çizdik artık yeter.
Herkese hayatlarında başarılar.
Bu topicte tradede kazandıracak az sayıda yol vardır, bunları uygularsanız kaybetmezsiniz.
Şans, sevgi, sağlık yanınızda olsun.
Hoşçakalın.
Jelibon.
hocam papatya bulmayı ben öğrenemedim napcaz şimdi???
ağa gene nere yaw. yaz işde takılıoz kendi çapımızda.
[QUOTE=jelibon;417756]Bu eylül ortası yakaladığımız ufak tepe arkası bu yakaladığımız papatya ve dolunay dibiyle (26 eylülde çalıştı taa) benim işim burada bitmiştir.
4-5 yıldır yazdık çizdik artık yeter.
Herkese hayatlarında başarılar.
Bu topicte tradede kazandıracak az sayıda yol vardır, bunları uygularsanız kaybetmezsiniz.
Şans, sevgi, sağlık yanınızda olsun.
Hoşçakalın.
Jelibon.[/QUOTE]
olmaz patron ... 2000 yanacak daha ekranlarda sen olmayacaksın .... olmaz..gitme ..üüü
[IMG][url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://d1210.hizliresim.com/12/4/dnlbq.jpg[/img][/url][/IMG]
heryer işlem devam. don gömlek long. only jack...
20 daha aldım oldum 80 bin. kaldı giden 120 bin yarın full bir şekilde tarım dışındada yönü buldummu hayatta sırtım yere gelmez...
Sayın jelibon hocam,yükseleceğini,düşeceğini birçok kişi bilebilir ama sizin kadar tarihleri ve papatyasıyla bu işi tutturan kişi çok az bunlardan biri sizsinizve benim deniz fenerimsiniz ,ama çok yoruldum size bunları öğretmek için defalarca yazdım derseniz de çok haklısınız.hakkınız bana çok geçti ,sizin sayenizde kaybetmemeninde kazanmanın başlangıcı olduğunu öğrendim hakkınızı helal edin .tekrar değerli yazılarınızı hayranlıkla görmek dileğiyle.
Alayına jeli alayına papatya daha tam öğrenemedim. Alayına gannn alayına fibooo alayına jeli.
ağa nere yaw kimsen yokken sen ben selçuklu vardık :)
ağa olmadı herkes sus pusda. tribündeki arkadaşlar bir iki kelamda siz etsenize...
şu kritik kumar günü için birşeyler karalayalım.
burada aylar önce verdiğimiz bir tarih etki etti.
yine dolunay beklenildiği gibi etki etti.
haftaya ay parıl parıldı hafta sonu görmedinizmi ile başladık.
etek oldu.
26 sında aldığımız pazartesi az arttırdığımız zirveyi dün hem kapanış bazında hem gün içi bazında hem kapanış bazında yeniledik.
KOMAYA GİRDİ AYULAR VE ORA CORT BURA MORTCULAR MORT OLDU.
ELİMİZDE IRKIMIZIN YÖNLENDİRDİĞİ YENİ AYDAN DOLUNAYA SATIŞ VE ARDINA DOLUNAYDA BEKLENİLEN YUKARI HARAKETİMİZ VAR, ALAYI TV DÜN ŞAŞIRDI APTAL OLDU BİZ SATIŞLARDA ALDIĞIMIZ MALLARIN BAKİYEYE DÖNÜŞÜNÜ İZLEDİK.
Jelibon.
Bugün Altın
Dirençler 1795-1805 ve 1815-1830.
Destekler 1773-1783 ve 1758-1765.
Jelibon.
[quote=Vob Trader;417767]ağa olmadı herkes sus pusda. tribündeki arkadaşlar bir iki kelamda siz etsenize...[/quote]
abi ne edelim adam 24 saat mesai yapıyor bırakalım biraz dinlensin dayanmaz yazar zaten zengin olmadan bırakmayız gerekirse adam tutar peşine takarız .uyk.uyk
Altın
Uzun vade bullsihdir. Ana direnç 1767-1804 dür. Yıllık direncin göbeğindeyiz bu yılın en yüksek iki noktası 1793 ve 1804. Uptrend devamı için 1767-1804 ün üzerinde aylık kapanış arıyoruz. Bunu asla unutmayın.
Orta vade bullishdir. Nötral olması için 1625 altında kapaması gerekir.
Orta yakın vade bullishdir. Nötral olması için 1735 altında kapanış gerekir.
Kısa vade bullishdir. Nötral olması 1763 altında kapanış gerekir.
Jelibon.