yo lo lo lo sıkıldım vop baydın gayri ..... efikse devam gayri haydin forex landa :::
Printable View
yo lo lo lo sıkıldım vop baydın gayri ..... efikse devam gayri haydin forex landa :::
350 puvan karla geceye uzun gırılıp,kardan 450 puvan palaya hediye edildi...e lazım arada..
herkese iyi akşamlar...
[quote=sadberk22;224367]Bİ UNLU 1000 PUVAN DAHA OLABÜLÜÜ MÜ DİYON UNLU ABİ ÜÜÜÜVVVV.dng[/quote]
sadece ihtimaldir.
fifti fifti.
daima bir B planınız olsun. ve mümkünse bu planı pozisyon açmadan kurun. :..:
Geceye fılat cümleten iyi aksamlar
[quote=Astatin;224364]brak sarıyı, fiyatın kendisi bile 950 den geçen açık maviyi kıramyor..günü 950 den filat yaparak 550 pıvan kar (3/5 börtföyle), filat ve müsterih olarak tamamlıyorum[/quote]
way**..son iki barda arap atı olayına girdi..altsarı üstmavinin hemen üstünde kapattı..daha önceki bener durum sonrasınd ne olmuşlar mavi halkalarda gözüküyor..exhibit 1a...
neyse bereket versin....geceye flat
[IMG]http://i42.tinypic.com/2zgcm0g.png[/IMG]
sevgili Oil pelası.
bana aynı barda hem poz açtırıp stop ettirdin ya hane.
85,81'de bi emrim daha var.
gelsene gelsene :..:
[QUOTE=boz ayı;224372]iyi akşamlar cümleten.....
yarın çok zor olacak....[/QUOTE]
Boz abem ben de öyle tahmin ediyorm önce longlatıp ardındanda kısa bir süre sonra sağlam verebilirler gibi gelyo.
Ama sıkısık piyasadayız ancak 60 lıkları ala geçirirlerse bu dediğim olur.Eğer ondan kısa bir süre sonra sağlam satış gelirse burası geberir.
Limit..ben çıkıyorum..anket açılınca yerime oy versene..şifrem : volivur :)
[quote=Astatin;224386]Limit..ben çıkıyorum..anket açılınca yerime oy versene..şifrem : volivur :)[/quote]
atma lem enkripşın ruls'a aykırı bikere o şifre .dng
oy oy oyy savcılar görevden alınmışş gözaltılar varmış oyy oyyy demek 100 bine gidiii... 3. dalga başlamış balyozda oy oyyy oyyy
[QUOTE=jelibon;222584]Buralara boşuna direnç tarlası dememişiz.
1168, 72, 74, 1176, 1178.
1 haftadır burada oyalanıyor.
Çok basit görüldüğü gibi.
1178 yukarı kırılırsa ve üstünde kapanırsa ancak yukarısı sözkonusu. 1187-1190, 1200, 1223-1230.
1168 ise destek olmaya başladı. Altında dikkat. 1165-1163, 1150-1152 destekler.
Piyasa yataylaşıyor ben ne yapayım. Elbet kıracak bir tarafa.
Jelibon.[/QUOTE]
Öngörülmezmiş, kralını öngörürüm, hemde 1.5 ay önceden. Tarihleriyle Noktasal.
Jelibon.
Arkadaşlar nunu hanım görünmüyor...
Kötü bir durum yoktur inşallah.....:confused: