[QUOTE=gnome;475074]Alçalan trend kırıldı ama kısa vadeli realizasyon sinyalleri
geliyor , salı sabah eksi gapla başlayabilir.[/QUOTE]
insallah hocam
Printable View
[QUOTE=gnome;475074]Alçalan trend kırıldı ama kısa vadeli realizasyon sinyalleri
geliyor , salı sabah eksi gapla başlayabilir.[/QUOTE]
insallah hocam
Coco abi ;
98.300 shortla , 98.500 stop ol.
Ya da 97.250 kar al .
(sabah artı gap yaparsa şansına küs :) :)
Geçen hafta başında bizim sımon'un analizlerinden bahsettik hatta
bir trade örneği verdik ; üç gün sonra hanefi avcı serbest bırakıldı .
Bizim sımon uğurlu geldi :)
örnek ve ideal vobcu :)
hayırlı akşamlar hocam 98500 kırılmış oldumu oldum sizin analize gore ben kısa kaldım mecburen stop yapamadım yani simon ne duşunur yarın icin tşk
[quote=kemo;475081]hayırlı akşamlar hocam 98500 kırılmış oldumu oldum sizin analize gore ben kısa kaldım mecburen stop yapamadım yani simon ne duşunur yarın icin tşk[/quote]
geçen gün de aynısını yaptınız , stop olmayıp işi şansa bırakıyorsunuz.
çok kısa vadeli işlemlerde hem stop , hem hedef önceden belli olmalı ve
bunlar mutlaka uygulanmalı . Elbet hem para , hem keyif sizin :)
ya 97.250-400 e doğru geri çekilip sonra yukarı fırlayacak ; ya da yukarı sürmeye devam
edip çarşamba , perşembe 99.500-100.000 leri test edip sonra hızla 97 binlere hatta
96 binlere inecek .
gunaydin hayirli gunler ve kazaclar evet hocam gecende oyle oldu makins kiyak yapti bu sefer afetmiyecek anlasilan
Hayırlı sabahlar bol kazançlar cümleten
hocam feyk olma ihtimaline oynadım olanda 400 puana oldun emeginize saglık tşk ederim
dün sabahtan gelen yükseliş 99.025'de bitmiş olabilir veya ufak bir geri çekilmeden sonra
99.500'e bir atak daha yapacak .
Kısa vadede short yok , short sınırı çok aşağıda . Short deneyen dikkat etsin.
Dünden gelen çıkış itki değilse hedef 99.075 olmalı.
[quote=gnome;475083]ya 97.250-400 e doğru geri çekilip sonra yukarı fırlayacak ; ya da yukarı sürmeye devam
edip çarşamba , perşembe 99.500-100.000 leri test edip sonra hızla 97 binlere hatta
96 binlere inecek .[/quote]
[quote=gnome;475088]dün sabahtan gelen yükseliş 99.025'de bitmiş olabilir veya ufak bir geri çekilmeden sonra
99.500'e bir atak daha yapacak .
Kısa vadede short yok , short sınırı çok aşağıda . Short deneyen dikkat etsin.
Dünden gelen çıkış itki değilse hedef 99.075 olmalı.[/quote]
tam düşündüğümüzü yapıyor , şu an için herşey yolunda coco abi :)