74300 kapanış tahminim.ehuheueh..
Printable View
74300 kapanış tahminim.ehuheueh..
[quote=unlimitted;224355]ya pela'nın has adamı benden 3 ekmeğe doğru senaryoyu alıp sana tersini söylerse? sen o riski al, 1 ekmeğe sana senaryo kırban osssun :D[/quote]
NEYSE İKMEKLER KEPEKLİ Mİ TAM BUĞDAY UNLU MU OLSUN UNLU ABİ SEN ONU DE BANA.dng
73500 benim tahmin...
70.000 düzzz....
olsunnnn........
[quote=sadberk22;224359]NEYSE İKMEKLER KEPEKLİ Mİ TAM BUĞDAY UNLU MU OLSUN UNLU ABİ SEN ONU DE BANA.dng[/quote]
ben papua yeni ginenin pelası olsaydım;
[B][COLOR=red]eğer illa ki döndürülecekse[/COLOR][/B]
bu işi 74.275in altından, 74.900'ün de üzerinden döndürmezdim.
ama ben pela değilim. :..:
zaten ne işim var papua'da. gül gibi foreksim var.
bu işi bilsem, bizim piyasada oynardım. papua'da ne işim var? :rolleyes::p
[quote=Astatin;224349]direnç belli destek belli..pivot belli..pilot belli deel..bu deel bu deel bu bizim köyden deel...
eğer alttaki sarı, üstteki açık mavinin üzerine çıkarsa geceye longşayne yok değilse..bakacez
[IMG]http://i39.tinypic.com/21e59q1.png[/IMG][/quote]
brak sarıyı, fiyatın kendisi bile 950 den geçen açık maviyi kıramyor..günü 950 den filat yaparak 550 pıvan kar (3/5 börtföyle), filat ve müsterih olarak tamamlıyorum
son poz 875 kısa devam .. daha istop olmadım..
[quote=unlimitted;224363]ben papua yeni ginenin pelası olsaydım;
[B][COLOR=red]eğer illa ki döndürülecekse[/COLOR][/B]
bu işi 74.275in altından, 74.900'ün de üzerinden döndürmezdim.
ama ben pela değilim. :..:
zaten ne işim var papua'da. gül gibi foreksim var.
bu işi bilsem, bizim piyasada oynardım. papua'da ne işim var? :rolleyes::p[/quote]
Bİ UNLU 1000 PUVAN DAHA OLABÜLÜÜ MÜ DİYON UNLU ABİ ÜÜÜÜVVVV.dng
geceye uzun....
iyi akşamlar cümleten.....
yarın çok zor olacak....
geceye 875 kısa .. cümleten iyi akşamlar ..
üvvv gün boyu testteydim , piyasanın haline bak , gözlerimin yaşına bakk.. bi ara ne güzel 73350 fılan gormustum oz ucuyla 3 -5 sanıye.. nıye tutmadınız piyasayı oralarda harap olduk bitap düştük aman amaaannn... uehueheuh
yaf bu adamlar pıyasadan para cıkarırken bile pıyasa yukselıyo , ** bole pıyasanın.. ueheuhe ula bundan sonra dahada analiz yaparsam iki olsun ueheuh
ayu bıktıran oldu tam... kapatayım çökmezse bı saat sonra aha da bana kenny demesınler :) uheuahu ula ınadım ınat pala denyosu .. uehueh patlak pala :)