-
tv de ali sabancı konusuyo..gecmıs gunlerde bi ara pegasus a iş başvurusu yapıym dedim..benı ıslem masrafları ıcn 10 ytl kesılmesının gerektıgı ve bunun ıcn kredı kartı numaramı ıstedgı bı yere yönlendrdi..iyi para vala..işsiz bol nası olsa
[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG]
-
[QUOTE=marakes;137561]tv de ali sabancı konusuyo..gecmıs gunlerde bi ara pegasus a iş başvurusu yapıym dedim..benı ıslem masrafları ıcn 10 ytl kesılmesının gerektıgı ve bunun ıcn kredı kartı numaramı ıstedgı bı yere yönlendrdi..iyi para vala..işsiz bol nası olsa
[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG][/QUOTE]
İyi valla hemen bizde bi şirket kuralım diyelimki aylık 3500 tl maaşla çalışacak personel arıyoruz. Sonrada her başvurudan 10 lira alalım. Daha neler duyacam BEEAAA!
-
amonra bıze para vermezler de ona verırler gıb gelıo bana:)hem de az degıl 10 ytl yazms dosya masrafı ıcn demıs..bankasından esınlenms heralde..
-
[quote=marakes;137563]amonra bıze para vermezler de ona verırler gıb gelıo bana:)hem de az degıl 10 ytl yazms dosya masrafı ıcn demıs..bankasından esınlenms heralde..[/quote]
abi ondan kolay ne war... şirketi Holding diye tabelalarsın..Yabncı dil ve üniversite şart dersin..maaşa iyi bir şey dersin.. işlem masrafı 50 kağıt basarsın..genelde iyi okul okuyanlar üst gelir seviyesi olduğu için verirler 50 lirayı..500 kişi başvursa, 25000..iyi para...vicdansız olana :(
-
[QUOTE=Astatin;137564]abi ondan kolay ne war... şirketi Holding diye tabelalarsın..Yabncı dil ve üniversite şart dersin..maaşa iyi bir şey dersin.. işlem masrafı 50 kağıt basarsın..genelde iyi okul okuyanlar üst gelir seviyesi olduğu için verirler 50 lirayı..500 kişi başvursa, 25000..iyi para...vicdansız olana :([/QUOTE]
Ulan alem TİTAN OLMUŞ! :D
-
bi de şunu düşün başvuruy zaten netten yapıosun..hanı desen kı cagrılcam kesın buı umut olsa tamam ama o da yok adam bakcak küt elıycek senı ee noldu köy sandgına para..
-
[QUOTE=marakes;137561]tv de ali sabancı konusuyo..gecmıs gunlerde bi ara pegasus a iş başvurusu yapıym dedim..benı ıslem masrafları ıcn 10 ytl kesılmesının gerektıgı ve bunun ıcn kredı kartı numaramı ıstedgı bı yere yönlendrdi..iyi para vala..işsiz bol nası olsa
[IMG]http://***********.com/Themes/turuncgil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG][/QUOTE]
Şu Artunç denen beden başka gıcık olan var mı? Adam ne dese, bu hemen ingilizce bir deyim söylüyor. :D İbrahim tatlıses gibi laf arasına tarzanca sokmadan konuşamıyor...
-
[quote=enorton;137567]Şu Artunç denen beden başka gıcık olan var mı? Adam ne dese, bu hemen ingilizce bir deyim söylüyor. :D İbrahim tatlıses gibi laf arasına tarzanca sokmadan konuşamıyor...[/quote]
aha..tabiki bende gıcık oluyorum..en çok da çok esprili çocuk ve cem yılmaz imitasyonu rollerine girmesine gıcık oluyorum..ya adam iyi bir spiker değil, iyi bir analist yada ekonomist yada piyasa gurusu da değil..iyi bir komedyen hiç değil..ne işi var o programda anlamam..
sunucu dediğin NTV nin banusu gibi olacak..kültürlü, dobra, delikanlı gibi sorusunu soran...ee tabi bir de güzel :)
hiç unutmuyorum eski adalet bakanına, bir sürü adamın öldüğü cezaevi operasyonu ile ilgili "vicdanınız rahat mı" diye löönnk diye sordu canlı yayında..kaldı adam öyle:..:
-
[U]Bugün öğleden sonra babaların maldan çıkma günü[/U] .. 4 ay sonra ilk defa....yavaş yavaş. Öyle gözüküyor...100000 kontrat malı öyle birden çıkamazsın ki..
TGB ,IYM, MRS..
-
artunc ıng okudugndan ole dalar her yere..sokar mıletn gfozune..adam bonocudr rıske falan grmez:)zaten onun yorumladıg kadar yorumlayanlar da karsısnda onunla sohbet edıo
-
yapım geregi kim olursa olsn kibrli insanı sevmıorum,ya ondan uzaklasıyorm yada görmemek ıcn her yolu denıyorum..artunc aslen mak muh mus..sonra eko masterı yapıp sımdıkı karıyeırne gelıo yurtdsından
-
[quote=marakes;137571]yapım geregi kim olursa olsn kibrli insanı sevmıorum,ya ondan uzaklasıyorm yada görmemek ıcn her yolu denıyorum..artunc aslen mak muh mus..sonra eko masterı yapıp sımdıkı karıyeırne gelıo yurtdsından[/quote]
bende aslen muhum..benimde eko masterım var..acaba başvursam benide işe alır mı cnbc-e:) üstelik artunçdanda daha komiğim..maaş istemem banuya yakın olayım yeter :) iş başvurusu parası isterlermi acaba...ahh banu ahhh...yıktın ortamları eyledin viren...bir de bloomberg de deidre bolton var...seviyorum abi naapayım.dng.dngikisini de seviyorum..aralarında bir tercihi şu noktada yapmak istemem doğrusu...:p