[quote=Astatin;447835]spot açılınca bi aşağı salınır sonra yukarı yapar sanki..daha sonrasını bilmiom..bakacaz[/quote]
yes we can.. 11425 den şortları kavırma ettim ama lonkkkk açmaya cesaret yetmedi..tıpkı şu an 925 den şort açmaya yemediği gibi:::
Printable View
[quote=Astatin;447835]spot açılınca bi aşağı salınır sonra yukarı yapar sanki..daha sonrasını bilmiom..bakacaz[/quote]
yes we can.. 11425 den şortları kavırma ettim ama lonkkkk açmaya cesaret yetmedi..tıpkı şu an 925 den şort açmaya yemediği gibi:::
ne demiş eski kılları ağarmış vobciler; "her an taban olacakmış gibi şorta, her an tavan olacakmış gibi longa" oryante olacaksın..heheheeh..
15 dklık boll bandı yarmasındna mütevellit, 500 puan realiz geldi ama hissiyatım daha da ranabilir diyor...fifa gözlemcisi modunda izlemedeyim
aşağıda 111025, yukarıda 112,050
15 dklık fincan gulp ihtimaline makul miktar lonkkkkkkkkkk 800..875 üstü 15 dklık kapanışlarda poz arttırabilirm
yeeaaaa..ralli eynseynç
flatieynseynç oldu...50 puan oldu..çerez parası oldu
bana niye cuma gibi gelio bugün? :D Yetkililerden açıklama bekliyorum
[quote=flexy;447895]bana niye cuma gibi gelio bugün? :D Yetkililerden açıklama bekliyorum[/quote]
bu ayki Periyodik bakımını yaptırdın mı?
[QUOTE=excali;447901]bu ayki Periyodik bakımını yaptırdın mı?[/QUOTE]
:D kiralık vucüt kullanıyorum patron, o işlere kiralama firması bakıyor :p
[quote=flexy;447902]:D kiralık vucüt kullanıyorum patron, o işlere kiralama firması bakıyor :p[/quote]
Kazık yemişşsin herhalde?? Kiralama firması, 2 gün kiralayıp 1 haftalık ücret alıyor gibi...::: Cebinden, onun için "bugün cuma günü" sesi geliyor...:::
[QUOTE=excali;447905]Kazık yemişşsin herhalde?? Kiralama firması, 2 gün kiralayıp 1 haftalık ücret alıyor gibi...::: Cebinden, onun için "bugün cuma günü" sesi geliyor...:::[/QUOTE]
Bak onu iyi didin :..::..::..::..::..: .dng.dng.dng