hasta etmeyin lem adamı.:)..ne lambası trafik lambası mı..tavuk lambası mı...sisteme uyuyok işte..şortta yaptık..longda yaptık..pivotlu TP de yaptık..pivotlu long reloaded yaptık..histemin **...ehuehueheuhe
Printable View
hasta etmeyin lem adamı.:)..ne lambası trafik lambası mı..tavuk lambası mı...sisteme uyuyok işte..şortta yaptık..longda yaptık..pivotlu TP de yaptık..pivotlu long reloaded yaptık..histemin **...ehuehueheuhe
[quote=Astatin;224343]hasta etmeyin lem adamı.:)..ne lambası trafik lambası mı..tavuk lambası mı...sisteme uyuyok işte..şortta yaptık..longda yaptık..pivotlu TP de yaptık..pivotlu long reloaded yaptık..histemin **...ehuehueheuhe[/quote]
ampullü lamba::::::
ama yeşil olan ampül deel. :D
30 endeks niye tarhi zirve yapmadı .. üvvv .. vob niye yapmadı onlarda yapsınlar a* ..
İyi akşamlar..+..uyk.uyk
kısa devam istop yazılı .. istop olmazsan kapanışa kadar kısa .. geceye belli değil daha ..
direnç belli destek belli..pivot belli..pilot belli deel..bu deel bu deel bu bizim köyden deel...
eğer alttaki sarı, üstteki açık mavinin üzerine çıkarsa geceye longşayne yok değilse..bakacez
[IMG]http://i39.tinypic.com/21e59q1.png[/IMG]
[quote=excali;224347]İyi akşamlar..+..uyk.uyk[/quote]
şş senaryoyu yazdım ben lem sormayacan mı :..:
bak senaryomu buradan 2 adam biliyo sen bilmiyon. 3 dene ekmek al, sana da vereyim senaryomu.
ehuehuehue:D
sırf ben 85,17'ye yazıldım diye 85,06'dan dönen oil pelası.
alırsın!!!! :D
[quote=unlimitted;224350]şş senaryoyu yazdım ben lem sormayacan mı :..:
Bak senaryomu buradan 2 adam biliyo sen bilmiyon. 3 dene ekmek al, sana da vereyim senaryomu.
Ehuehuehue:d[/quote]
2 gagoz kapağına bana da sülermisin unlu abeyy:d yoksam sana 3 ekmek alıp öğrenenlerden 1 ekmeğe öğrenirim una göre:::
[quote=sadberk22;224353]2 gagoz kapağına bana da sülermisin unlu abeyy:d yoksam sana 3 ekmek alıp öğrenenlerden 1 ekmeğe öğrenirim una göre:::[/quote]
ya pela'nın has adamı benden 3 ekmeğe doğru senaryoyu alıp sana tersini söylerse? sen o riski al, 1 ekmeğe sana senaryo kırban osssun :D
faizlerde şık bir obo belirtisi mevcut...
dokuz canlı mıdır nedir bu dow.....
ejderha sanki a *****