[quote=jani;237933]İTALYA YÜZDE 9.5.....yunan yüzde 10 artı yaw....ispanya yüzde 12 ha.....[/quote]
Dolar bazında bizde 9.5 tayız.
Printable View
[quote=jani;237933]İTALYA YÜZDE 9.5.....yunan yüzde 10 artı yaw....ispanya yüzde 12 ha.....[/quote]
Dolar bazında bizde 9.5 tayız.
deniz baykal eğer istifa ederse, akp zora girer, bu satış demektir, dikkatli izleyin,
[quote=indregandi;237960]deniz baykal eğer istifa ederse, akp zora girer, bu satış demektir, dikkatli izleyin,[/quote]
bu son 7 senedir devam eden türkiye siyasetinin tepe kadrolarında değişim demektir, ve baykalın yerini kimin alacağının veya baykalsız akp nin ne yapacğının, baykal sonrasında akp karşısına kimin çıkacağının, bu ki
şinin akp ye rakip olup olamıyacağının veya akp yi zayıflatıp zayıflatamayacağının, eğer akp yalnızlaşırsa, bu yeni durumun türkiye açısından nasıl sonuç doğuracağının belirsizleşeceği hesabı üzerinden,...
anadınıznı,...
[quote=indregandi;237960]deniz baykal eğer istifa ederse, akp zora girer, bu satış demektir, dikkatli izleyin,[/quote]
üsadım hiç istifa edecek gibi durmuyor hayırlısı.
[quote=aliveli;237962]üsadım hiç istifa edecek gibi durmuyor hayırlısı.[/quote]
yorumsuz, benimki aydınlatma, kalırsa chp tasfiye süracine girer, büyük zarar görür,...
ve baykal istifa ettiiii
Baykal, chp genel baskanlıgı gorevınden ayrıldıgını acıkladı
-matrıks-
türkiyede neler oluyor, allah sonumuzu hayır etsin, seçimle gelen kasetle gidiyor,..
bu andan itibaren bayrak zirveye çekilirse servis edenlerde belli olmuş olur, adam aramaya gerek yok,...
[quote=indregandi;237968]bu andan itibaren bayrak zirveye çekilirse servis edenlerde belli olmuş olur, adam aramaya gerek yok,...[/quote]
dediğim gibi ağa bu sıkıştırmamı göze alamaz,....
hiç bir siyasi süreç finans ayağı olmadan ilerleyemez ve borsalar bunu çok iyi ölçme yereleridir,....ermenide olduğu gibi,....
[quote=indregandi;237961]bu son 7 senedir devam eden türkiye siyasetinin tepe kadrolarında değişim demektir, ve baykalın yerini kimin alacağının veya baykalsız akp nin ne yapacğının, baykal sonrasında akp karşısına kimin çıkacağının, bu ki
şinin akp ye rakip olup olamıyacağının veya akp yi zayıflatıp zayıflatamayacağının, eğer akp yalnızlaşırsa, bu yeni durumun türkiye açısından nasıl sonuç doğuracağının belirsizleşeceği hesabı üzerinden,...
anadınıznı,...[/quote]
Deniz Baykal giderse CHP, çok zayıflar, istifa etti ama ben tamamen gidecegini düşünmüyorum. velevki gitti diyelim, bu işten en büyük kazancı akp alır. her ne kadar baykal baydı diye düşünülsede, parti içi iç dinamikleri özellikle son dönemde başarı ile tutmuş ve yürütmüştür. hem milliyetçileri hem ulusalcıları yan yana götürme konusunda başarı göstermiştir. yine bir oyunlar oynanıyor ama allah milletimiz için hayırlısını versin!!!