sabırlı ol lem....fibo 50 ye gelmeden ikinci gurubu sokma...aç gözlü deyyuuuzzz...ha ha ha
Printable View
sabırlı ol lem....fibo 50 ye gelmeden ikinci gurubu sokma...aç gözlü deyyuuuzzz...ha ha ha
[quote=jani;237840]indi...ugrasma onlan...kaşıntı deyyuzz...dibine kadar benim ossun diyor....gırandıgımız günneri...aglaştıgımız haftaları unuttu hemen....[/quote]
guzum o hibinonun bana zararı dokunamaz artık, ağa ölçerlere tetik koydum, bunlar dönüşlerini petrol tankeri gibi yapıyordu, şimdi tetikleri var, tetiğinde hareketleri var, onlar avucumda şimdi,
tepki den aldığım haricinde 600 indra puvanı yapmışım,..
bu eksper örnek ossun usaglar....
bak iki günde yüzde 37 karı cepcegizine bastı...aglaşıyor....
içerden en az 800 -1000 puvan civarında düşüş yakışır ağama, beklenti bu yönde,.....
endeks 56 000 de....tepesi 59 000 di...gittigi yer 52 800 dü....tepeye 3000 puan var....dipten 3200 puan fırladı...MUHTESEMDİ...türk işi bu....ha ha ha
sonrada çıkış bekliyorum yine,....
[quote=jani;237865]bu eksper örnek ossun usaglar....
bak iki günde yüzde 37 karı cepcegizine bastı...aglaşıyor....[/quote]
ağladıgı günleri..
hep beraber ağlaştıgımız günleri ne çabuk unutuyoruz degil mi:D:D??
insanoglu böyle birşey işte:::
bu 1000 puvan öncesinde son bir tuzak 67 ye doğru olası ama ehemniyeti yok,.....
şimdi AB keseyi açtı, bu ne demek şu demek artık spana, porto, italya, irlanda, korkmadan krize girebilir demek, yani AB maliye bakanları krizi kabul etti, bünyemizde kriz var dedi, 700 milyar evro yu bu işe ayırdık dedi, iyi para, ...
şu benim dillendirdiğim2010 için fonlanma ihtiyacı, şimdi bu oluyor yavaş dönene tekerde, vatandaş harcasın diye, ne için bu sayede büyüme yakalayalım diye, hepsi capon olacak bu gidişle bunların, cüce nötron yıldızları gibi,.....
güzel uşahlar. bu yeni örepeen ünion paketinin etkisini incelediğiz mi?
teknik böyle zemanlarda eyi çalışmayabilir uşahlar benden dimesi. elçiye zeval olmaz gari.
[quote=indregandi;237882]bu 1000 puvan öncesinde son bir tuzak [B]67[/B] ye doğru olası ama ehemniyeti yok,.....
şimdi AB keseyi açtı, bu ne demek şu demek artık spana, porto, italya, irlanda, korkmadan krize girebilir demek, yani AB maliye bakanları krizi kabul etti, bünyemizde kriz var dedi, 700 milyar evro yu bu işe ayırdık dedi, iyi para, ...
şu benim dillendirdiğim2010 için fonlanma ihtiyacı, şimdi bu oluyor yavaş dönene tekerde, vatandaş harcasın diye, ne için bu sayede büyüme yakalayalım diye, hepsi capon olacak bu gidişle bunların, cüce nötron yıldızları gibi,.....[/quote]
yanlış yazmışım [B]70[/B] olacaktı
bu gün ve takip eden bir iki gün flat girecem, çrş ve prş yokum zaten, işim var, kısmen olacam, artık günlük trade girerim bir süre,