-
[QUOTE=kurt;434905]Kurt kuzu ilişkisi yazdınız daha öncede anlam veremedim fakat tekrar bir yazı amacınız nedir anlamadım. [B]Eğer paylaşım yapmak sizi rahatsız ediyorsa ve başlık size özelse yazmayız olur biter.[/B] Bu tarz yazılardan ziyade paylaşım yapmak daha faydalı olur sanıyorum.[/QUOTE]
ne münasebet benim değil de gnomenin musadesi olmalı
-
bu topiğin yiğitleri ve yiğideleri..
Graşsada Ralliysede kolay yedirmeyecek...Taktiksiz stratejisiz trade edenin sonu gorkunç olur.. geldik dayandık yine "TRADE GORKUNÇ TRADE GAÇINILMAZ"a..
Gazanız mübarek kalan sağlar bizim olsun (Günlük pivotum 96650)
-
Eski kısa miktarına ulaşamadan inmeye başladı.Olsun buda güzel stop 98300 oldu kısalarla yola devam. Artık şu 95400 kırılsada kısada rahat rahat otursak.
-
[QUOTE=citiwan;434935]ne münasebet benim değil de gnomenin musadesi olmalı[/QUOTE]
Tamam arkadaşım o kısmı anladım da o zaman sana ne oluyor durmadan yazılarıma alıntı yapıp alakasız şeyler yazıyorsun. Topik sahibi yerine yazmak senin görevin mi? Rahatsız olunan bir durum varsa zaten sn gnome uyarırdı sen ve yazıların ne alaka. Sen bence vob yerine izdivaç programlarına katıl daha başarılı olursun. İşin gücün yok sanırım saçma sapan yazılar yazıyorsun. Zaten bu ülkenin sorunlarından biri de bu. KRALDAN FAZLA KRALCININ OLMASI. Ya herkes asıl işine baksa sorun olmayacak ama nerde.
-
[QUOTE=gnome;434864]Daha öncede dediğim gibi . . .
Doğum sancıları çekiyor . . .
108 binden gelen döngüye göre bugün sert düşmeli ama hala direniyor.
Normal döngüde buralardan sert satış yemesi gerekir .
Bugün yükselirse döngü değişir .[/QUOTE]
[QUOTE=gnome;434881]Bugün grafikte görülen kırmızı çizginin üzerinde yani yükselişle kapatırsa
çok büyük bir ihtimalle 108 binden gelen döngü değişmiş demektir .
Normalde kırmızı çizginin altında kalması ve bugün ama az , ama çok düşmesi
mevcut düşüş döngüsünün devam ettiğini gösterir .
Normal döngüde düşüşün dün sert biçimde başlaması ve bugün devam etmesi
gerekirdi , ama olmadı direndi ve düşmedi .
Güçlü görünüyor . Grafikte birçok long başlangıç sinyalleri yanıp sönmekte .
Ama ilk şart 97.650-700 ün mutlaka yukarı geçilmesi lazım , long için . . .
Bugün yükselirse dediğim gibi ya cuma devam eder yükseliş pazartesi satış
yer . Veya cuma satış yiyip , pazartesi ve salı'dan itibaren yükseliş devam
eder .[/QUOTE]
GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE ŞIMDILIK TEŞHISI DOĞRU KOYMUSUZ
FIYATLAR DÜŞTÜ.BU DA DÖNGÜNÜN DEVAM ETTIĞINI GOSTERIYOR.
Ne kadar DÜŞERSE YARIN IÇIN O KADAR IYI OLACAK.
-
[QUOTE=kurt;434954]Tamam arkadaşım o kısmı anladım da o zaman sana ne oluyor durmadan yazılarıma alıntı yapıp alakasız şeyler yazıyorsun. Topik sahibi yerine yazmak senin görevin mi? Rahatsız olunan bir durum varsa zaten sn gnome uyarırdı sen ve yazıların ne alaka. Sen bence vob yerine izdivaç programlarına katıl daha başarılı olursun. İşin gücün yok sanırım saçma sapan yazılar yazıyorsun. Zaten bu ülkenin sorunlarından biri de bu. KRALDAN FAZLA KRALCININ OLMASI. Ya herkes asıl işine baksa sorun olmayacak ama nerde.[/QUOTE]
ortamın huzurunu bozmamak için özür diliyorum...
-
[QUOTE=Astatin;434946]bu topiğin yiğitleri ve yiğideleri..
Graşsada Ralliysede kolay yedirmeyecek...Taktiksiz stratejisiz trade edenin sonu gorkunç olur.. geldik dayandık yine "TRADE GORKUNÇ TRADE GAÇINILMAZ"a..
Gazanız mübarek kalan sağlar bizim olsun (Günlük pivotum 96650)[/QUOTE]
Doğru
96.600_900 bölgesi tam üç dört gündür
Denge oldu ama bu akşam ömrü doluyor
Yarın hükmü kalmayacak.
Asıl trade kralı yarın olacak.
Son iki haftadır cuma günlerinı hatırlayinız.
Iki cuma dır çok iyi para kazandık.
-
[QUOTE=citiwan;434965]ortamın huzurunu bozmamak için özür diliyorum...[/QUOTE]
Büyüklük böyle birşey. +.
-
Sn.cıtıwan ve sn.kurt
bu topıgın sıze ıhtıyaçı var.
Olur böyle şeyler
burada herkes ıyı nıyetlıdır.
-
[QUOTE=gnome;434581]97.650 üstü full long dedik dün .
şu anda onun üstündeyiz . Full + full long bölgesi .
97.600-650 altına giderse . Hayaller suya düşer long için .[/QUOTE]
[QUOTE=gnome;434446]Bizim teb pastada bayağı bir satıcı olmuş son günlerde .
Bunlar işini bilir :)[/QUOTE]
Şimdilik doğru çıkti
-
Güzel bir gün oldu artık 95400 kırılımı kaldı. Kırılım gerçekleşince kısalar için daha rahat olacaktır,stop seviyesi 97800 olmuştur. Yarına bakalım kırılım gerçekleşecek mi. PY yanında az adam istediğinden son bir haftadır sert hareketler yaptı,eğer bu ultra bir tuzak değilse sn gnome un da bahsettiği çok sert düşüşler kapıda demektir. İyi akşamlar.
-
Emek vererek,zaman ayırarak bilgi paylaşımında bulunan bütün arkadaşlara teşekkür eder, hayırlı akşamlar dilerim.