şu flat olmayı da beceremiyom ya ufff illa pozda olcam neyse koşun loo dow +55 oldu biz de gene 69 kapısına dayandık:)
Printable View
şu flat olmayı da beceremiyom ya ufff illa pozda olcam neyse koşun loo dow +55 oldu biz de gene 69 kapısına dayandık:)
[IMG]http://forum.finanzen.net/board/anonymize/attachment.m?aid=323962&resize_x=600[/IMG]
üstad sana glikoz şurubu alalım da şu son durumu değerlendir bi yaff, deniz çok fena dalgalı olmaya başladı kaptansız yol bulamıyoz:)
flat iyidir, bu py ayada yılda bir oluyor, anlaşılan duvarlar uzakta her iki taraftada,....
[quote=sadberk22;247324]şu flat olmayı da beceremiyom ya ufff illa pozda olcam neyse koşun loo dow +55 oldu biz de gene 69 kapısına dayandık:)[/quote] turbo flat ol sende.boks..boks.
[quote=sadberk22;247324]şu flat olmayı da beceremiyom ya ufff illa pozda olcam neyse koşun loo dow +55 oldu biz de gene 69 kapısına dayandık:)[/quote]kovboy tporağa bakıyor diyen sendin, dünki grafta 10020 verdik uzaklaşamıyor oradan,
gapa hazırlandılar, yarına, yön dova göre
böyle py ara sıra olur,
geceye flat sabah ola hayrola :)
Emeğine..beynine sağlık indi..
iyi akşamlar..
alda kapadık, dalgalanma ruh yapımızı bozdu, .........,trende rağmen istediğimiz hareketi vermeyen bir piyasa ile dün verdiğim drenç olan 68954 civarında kapadık, son durum alda, dovun - kapaması her anlamda kötü olacak, artık algılatma endex i nasıl algılatırsa,
cümleten iyi akşamlar,.....
[quote=indregandi;247341]kovboy tporağa bakıyor diyen sendin, dünki grafta 10020 verdik uzaklaşamıyor oradan,[/quote]
dowdan tırsıyodum kapanışta 69 ve 69100den kapama emri yazdım ama eksi makas yapmış almamış 69100leri şerro pala iyi ki de almamış.lelele.dng geceye yarım uzun girdim dow da coştu kerata.lelele neyse eskiden gap olsa terste full girerdim geceye bu seferlik yarım da olsa talih yüzümüze gülmüş:..: iyiki varsın indra üstad.brv sen olmasan bugün fena çarpılırıdm.dng iyi kaptan dalgalı denizde belli olurmuş sen de rotayı mükemmel çizdin.brv.uyk keşke forumca geceye de uzun girebilseydiküüü ama eminim üstad gündüz bunun acısını fazlasıyla çıkartır ve çıkartırırsın paladan:cool: