-
[QUOTE=Astatin;76020][/COLOR]
tam öyle sayılmaz..size göre güvenilir cırcır..yoksa mutlak güvenilir manasında değil:D:D bi konuda daha hemfikirdik..beni türk hekimlerine pardon turk moduna teslim etme konusunda..ama ne yalan diyeyim teslim almaya gelen giden yok..hatta bir ürkme durumu var anladığım kadarıyla..yürüyüş rotasını bile kriptolayıp kasada saklayan modlarımız var..[COLOR="Red"]eeyy gidi eyy nerde o eski yürekli haşmetli kapışkan modlar [/COLOR]:)[/QUOTE]
anladık ne kadar şan, şöhret, makam, mevki meraklısı olduğunu... mersicim mod olana kadar yüzüne bakmıyordun kızın.. şimdi o da sana bakmaz işte böyle.kom
-
[quote=Mete;76022]Desene pamuk prensesten farkın yok senin, kibariyem benim :)[/quote]
fakir olmak suçsa ne yapak...vermedin adam gibi bir strateji de vob'dan para vurak.Sen paraları balyalıyorsun de miiiiiiiiiiiiii...*********!
-
[quote=catedral;76014]Yani dimi ama astatin.. Burası kaliteli bir forum.. Donu bile marka olmalı..
Victorya sekrıt falan olmazsa foruma donla girilmez.. Bizim çamaşır iplerine astıklarımızn en ucuzu MS;)[/quote]
yani yok..Şöyle diyeyim..Avatarın dişi maksatlı olanında biraz gizem olcak..misal etek boyu en az 1 karış olmalı..ha yok ille de birisi ben donla çıkacam arkadaş diyosa ve erkekse paçalı koyu renk ve marka bir don olmalı...bayansa ve ben ille de donla çıkacam diyosa, bu mertebeye gelmiş bir arkadaşın don giymesi ile giymemesi fark etmez.. yani kendi açıısndan fark etmez.. yani hıdır değil de hıdriye ise olay, bu şekilde algılamasını tercih ederiz:..::..::..:
-
[quote=catedral;76025]Walla bu aralar modlara hiç güven olmuyo.. Tüm modlarda bi modadır gidiyo.. Adminlerini arkadan pıçaklıyolar.boks. Bakalım başımıza neler gelcek daa..[/quote]
iste o modlar kiii, cehennem atesinde yanacaklardir....
-
[quote=hıdırogluhıdır;76029]fakir olmak suçsa ne yapak...vermedin adam gibi bir strateji de vob'dan para vurak.Sen paraları balyalıyorsun de miiiiiiiiiiiiii...*************![/quote]
bizde para pul ne gezer kibariyem, sahnelerin yildizi sensin :D
-
[quote=jerfin;76027]anladık ne kadar şan, şöhret, makam, mevki meraklısı olduğunu... mersicim mod olana kadar yüzüne bakmıyordun kızın.. şimdi o da sana bakmaz işte böyle.kom[/quote]
reca ederim..mersicimin mod sponsoru bendim bi kere..eteğinin her miliminde kariyerinin her santiminde emeğim vardır..:..::..: ben yüzlerle değil avatarlarla ilgiliyim..ben imkansız aşklar için yaratılmışım..aşk geyiklerinin unutulmaz yönetmeniyim..beni sevmeyen ölsün..:..::..: ben kıstırırım onu bi yürüyüşte :) kıstırırım kıstırırım..misal bugün catedral beni görmüş caddede birini kıstırmış vaziyette..valla yanlışlık oldu..ben onu mersi diye kıstırdım..sonra o olmadığını anladım geç olsa da..ondan kurtulana kadar ne çektim anlatamam :) mersi ciğim gördüğün gibi bir aldatma durumum yok..valla sne sandıydım onu..gerçekten..:..::..:
-
geyik topigidir mudahale yapılmaz sanma hıdırcım valla üsluba tikat et kaka kelimelerden kacın :D 3 tür düzeltiyorum valla
-
[quote=Astatin;76030]yani yok..Şöyle diyeyim..Avatarın dişi maksatlı olanında biraz gizem olcak..misal etek boyu en az 1 karış olmalı..ha yok ille de birisi ben donla çıkacam arkadaş diyosa ve erkekse paçalı koyu renk ve marka bir don olmalı...bayansa ve ben ille de donla çıkacam diyosa, bu mertebeye gelmiş bir arkadaşın don giymesi ile giymemesi fark etmez.. yani kendi açıısndan fark etmez.. yani hıdır değil de hıdriye ise olay, bu şekilde algılamasını tercih ederiz:..::..::..:[/quote]
Astatin...Bundan alıyımmı len.Biraz kıssa amma paçalı değil amma idare et,canım benim.OK?Rengi koyu yalnız.
[url]http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=44393[/url]
Her akşam geleyim buraya konuşak.Siz emdeks tüyosu verin.bende size espriii.
Nasıl.
-
Bak ben geldim bura kalabalıklaştı.Sizin vob seans forumunda bile bu kadar kişi yoktur he.O taraftakı kalın nickliler çatlasın/patlasın...
-
catedralllll nerde nasıl vaziyette gördün astatin'i.. anlat yaa gülelim biraz kaynamasın arada:))
-
[quote=hıdırogluhıdır;76038]Astatin...Bundan alıyımmı len.Biraz kıssa amma paçalı değil amma idare et,canım benim.OK?Rengi koyu yalnız.
[URL]http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=44393[/URL]
Her akşam geleyim buraya konuşak.Siz emdeks tüyosu verin.bende size espriii.
Nasıl.[/quote]
ba ba ba seçtiğine bak..koskoca .net mağazalar zincirinden bunu mu buldun lemm..Köy-genç.dng
her akşam gel valla..biz araya alacak adam bulmakta en az senin cümle kurmanda zorlandığın kadar zorlanıyoruz:D sen hemde espri yapcan he..şu ana kadar ki performansınla tüyo değil anca o resimdeki dondan bir tüy alırsın hıdriyem...:D:D
-
[QUOTE=hıdırogluhıdır;75999]Valla arkadaş.Sohbetinize de hiç doyum olmuyor...Söyleyin bari hanginiz long,hanginiz şort.Yoksa yanlış yerde mi sordum?Ben ilelebet short olmaya karar verdim.Seren'in o sözünden sonra.[/QUOTE]
Short yerine kısa don giymiş. Kim long kim short diyorsan [url]http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-2009-t5176p515.html[/url]
Ama desti izdivaç arayışındaysan buraya. Çöpçatanımız Astatin.