[quote=eksper;237830]Nerdeyse 900 puvan erken kapatmışım longu kendimi kınıyorum....[/quote]
bu şansı tanıyacak exper
Printable View
[quote=eksper;237830]Nerdeyse 900 puvan erken kapatmışım longu kendimi kınıyorum....[/quote]
bu şansı tanıyacak exper
yine cuma günü ağa bantın dışında bu nedenle dötü açıkta, bunu fazla sürdüremez demiştik ve ilave bant içinin short ve long için güvenli yer olduğunu söylemiştik, ağa bu gün bantın içine dndü,
Aklını oynatmış gibi cıkıyor yav .....
indi...ugrasma onlan...kaşıntı deyyuzz...dibine kadar benim ossun diyor....gırandıgımız günneri...aglaştıgımız haftaları unuttu hemen....
ikinci mermi de sıkıldı eksper im..
abi 69 600 e gitti...PİŞMANIM BENDE....eksper haklı midem yanıyor yaw....ha ha ha
[quote=parite;237841]ikinci mermi de sıkıldı eksper im..[/quote]
benim ikinci 70 025 de iki misliyle bu sefer.....
[quote=jani;237844]abi 69 600 e gitti...pişmanım bende....eksper haklı midem yanıyor yaw....ha ha ha[/quote]
kuzum sende longda oturamıyorsun...ayuluk kanına işlemiş..
saat 11 35...
56 000....yüzde 6.25 yukarıda....hacim o biçim...1 303....
bizim burjuva kefereyi kucaga aldı usaglar...cuma acıga onlar satmıştı....onları türk usulu öpüyorlar...tecavuz halinde....gel bacım deyip yatırıyorlar....
eksper...
ben memnumum...kar cebimde...şaka yapıyorum...
[quote=jani;237852]eksper...
Ben memnumum...kar cebimde...şaka yapıyorum...[/quote]
karımız eriyor bütün karımızı bugün alacak diye korkuyorum gözü dönmüş bunun ....ha ha ha
cuma yabancı takası 65 78 e düşmüştü....açıga sattılar....şimdi onları yatırdı bizim burjuva...işleri bittimi...spotu salarlar....