Zero işlem flat devam... "Çok düştü artık çıkar" tarzı trading kadar hızlı şekilde parayı Pala'nın hesabına sifonlayan başka bir trading tarzı olmadığını hatırlatarak toplantıya kaçıyorum... :)))
Printable View
Zero işlem flat devam... "Çok düştü artık çıkar" tarzı trading kadar hızlı şekilde parayı Pala'nın hesabına sifonlayan başka bir trading tarzı olmadığını hatırlatarak toplantıya kaçıyorum... :)))
Avatarı değiştireyim de yanlış anlaşılmasın 3 gündür ayu idim de avatarı değiştirmemişim ::: ::: :::
Vadeli haftalık stochastic..Doğru yazdım mı adını?:D
Görüntü güzel, daha yolumuz var gibi...
Solda en alttaki dibi 23.11.2009 da yapmış.Vay vay tam bir sene sonra trend kırılımı, değişimi mi?
Ya kırılırsa?
[IMG]http://666kb.com/i/bobi5y42hlhsrx236.gif[/IMG]
[QUOTE=Strategist;306836]Zero işlem flat devam... "Çok düştü artık çıkar" tarzı trading kadar hızlı şekilde parayı Pala'nın hesabına sifonlayan başka bir trading tarzı olmadığını hatırlatarak toplantıya kaçıyorum... :)))[/QUOTE]
evt anında 500 puan yapıstırdı bile :) ehh yeter gari bugunluk vergimi de odedım..
hassas mental son durum aşaaadayki gibin
[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/186/mentallez.png[/IMG]
Pala acayip hayvanlara benziiisen :D
87950 kırılırsa aşağıda palanın alnına üç 5 lirada ben basacam, dansöz palaaaa pyna bakalım:)
sahol u -10 görüyom yanlışlıkmı var acaba :rolleyes: :confused: uyyy anam uyyyy Vay be ABKA kardeş sabrının karşılığını aldı .brv
Ebroker'ı matriks terminal olmadan kullanabilen var mı?Eskiden çalışıyordu şimdi 5 dk sonra kapatıo kendini?!
ıssızlık oranı agustos'ta % 11.4 (temmuz: % 10.6) - tuık
[QUOTE=flexy;306845]Ebroker'ı matriks terminal olmadan kullanabilen var mı?Eskiden çalışıyordu şimdi 5 dk sonra kapatıo kendini?![/QUOTE]
ya matrıks yada jaava metris acceyn flexy abeyim
[quote=fXci;306850]ya matrıks yada jaava metris acceyn flexy abeyim[/quote]
İşin garibi o da çalışmıyor fxci patron üüü Giriş ekranında işaretlememe rağmen açmıyor java matriks.Java yı kurdum,internet explorerdan VM seçeneklerini açtım ama nafile..
DIŞARIYA GÖRE GENE DE SAĞLAM DURUYOR BİZİMKİ FIÇIRLAR DAX %-1 ÇİN %-5 Nİ GÖRE MÜKEMMELİZ :..: YADA ÖYLE DÜŞÜNMEMİZİ İSTİYORLAR :p