625 altı saatlik kapanış ben de 53,500 e kadar bi düzeltme getirebilir gibi duruyor ama 55,000 üzerin de ise bi hesap yapamıyorum. yine ama diyorum fdoww taşş gibi maşallah.
Printable View
625 altı saatlik kapanış ben de 53,500 e kadar bi düzeltme getirebilir gibi duruyor ama 55,000 üzerin de ise bi hesap yapamıyorum. yine ama diyorum fdoww taşş gibi maşallah.
valla kötek arıyoruz herhalde... 775 den şortum... 750 gördüğü an kapatırım ama...:) el tırsoooo
[quote=Astatin;136981]valla kötek arıyoruz herhalde... 775 den şortum... 750 gördüğü an kapatırım ama...:) el tırsoooo[/quote]
sistemli mi?
master hocam senin yüzünden bi gözüm sürekli apsd ye kayıyor. gerçi sürekli toprağa kaymasından iidir ama neyse
sana soru: dikkat ediyorum da fiyat düşerken apsd azalıyor yükselirken artıyor. bunu yorumlayabilirmisin.? bana göre ayılar yaptıkları ayılıkla kalacaklar diyor ama sen ne diyorsun.
[quote=Astatin;136981]valla kötek arıyoruz herhalde... 775 den şortum... 750 gördüğü an kapatırım ama...:) el tırsoooo[/quote]
benim sistem 350 lerede sat verecek gibi piyasada alıcılar kuvvetli halen onun icin sistemi beklerim .heyk
[quote=VOBiX;136971]Hizmet ihracatına ağırlık verip aradaki farkı kaparlar sen merak etme..dng[/quote]
bu ihraçlı hali tokoba.... zaten hizmet sattışının çoğunu TC ye yapıyorlar :)
............günaydınlar herkese.......
[quote=juliano;136982]sistemli mi?[/quote]
kötek diyosam sistemli değildir :) zaten 725 den kapadım..ama bu kadar silkeleme...kademelerde boşluklar, tek emirle 3-5 kademe kaldırmalar...sanki finale yakınız gibi
Gramı garamajına 54950 drenç var orayı geçmesi şimdilik zor takipppppp.
Benim indikatörler patlamak üzere ,Uzunlar Uzatmaları oynuyor gibi görüşe sahibim
875 yine kısa..kötek finder
günaydın,kolay gelsin !