-
Piyasa yön tayini yapamadı indigatorlere göre sıkısıklık başladı 60 lıklar satta 15 likler satta heran alıma dönebilir ama gücü 60 lığı döndürmeye yeterse.
Yetmesse sıkısıklık devam ederÇünkü günlükler alda.
Eğer 1 saat daha 60 lıklar al dönmesse sıkısıklık teyit edilmiş olur
yani mok piyasa başladı demektir.
Naçizane görüşüm..
-
[quote=unlimitted;224231]şş adaş, ver lem ekskaliden aldığın kazoz kapaklarını. ne dövüyon çocuğu o badi buldinge gitmiyo bak haksız rekabet var orantısız güç kullanmışın.:D
pifff böyle yazınca da gerçek bir tokat gibi çarpıyo di mi yüzümüze.
"aslında birimizin cebinden çıkan, diğerimizin cebine giriyor" gerçeği...üüü
yok ben pela'dan kazanıyorum diye atlayacaklara bak şimdi...::::..:[/quote]
Abi ,
Senin adaş, [U]Yamyam menkul değerler'den[/U] mi?:rolleyes:
-
[quote=ATHLON;224234]kazoz kapaı devrı bıttı adaş...misketle oynuoz artıkın bizim maallede...olur derse feda olsun gafliklerim kemiklerim balyozlarım..:)[/quote]
ekskali
olur de olur de :::::::::
yarı yarıya kırışırık :D
-
[quote=excali;224237]Abi ,
Senin adaş, [U]Yamyam menkul değerler'den[/U] mi?:rolleyes:[/quote]
ulem altını çizmişin ya..ben de link attın yamayama menkul deerlere sandım..arayıp komları sorcaktım..:)
-
[quote=ATHLON;224239]ulem altını çizmişin ya..ben de link attın yamayama menkul deerlere sandım..arayıp komları sorcaktım..:)[/quote]
Mavi renke boyamayı unutmuşum, kusura bakma abi. Koskoca yamyam menkul bu..:..:
-
[quote=unlimitted;224238]ekskali
olur de olur de :::::::::
yarı yarıya kırışırık :D[/quote]
alırsın:..::..::..:
-
boz ayı abey ne zaman düşecez .. üvvv
-
[quote=excali;224243]alırsın:..:[/quote]
şş adaş, iki yumruk da benim için çak bu ekskaliye. arka cebinde de misket varmış bi de. yarısını al. sonra da ittir yere düşsün. :D:D:D
-
Flaş Flaş Flaş....PALA nın günlük sisteminin al koşulunu ele geçirdim..yalnız bu pala sandığımızdan da terbiyesiz miş beaahh..adamın etikete bak
[IMG]http://i39.tinypic.com/10xbrkx.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;224201]AStetom, kaymayı lehine çevirir, şortlarını şimdi 475 den kavıer eder ve bu kez 2/5 long açar...sistemi hala longda olduğundan....
(neden sinyalle yapmadın diyecek olan mister SAZAN a AstiBandsları işaret ederim..sormazsa zati sorun yok)...[/quote]
Yemişim bandını :..:
Respect..!.brv
-
[quote=unlimitted;224246]şş adaş, iki yumruk da benim için çak bu ekskaliye. arka cebinde de misket varmış bi de. yarısını al. sonra da ittir yere düşsün. :D:D:D[/quote]
Beyaz BMW li şık giyimli kadın gelirse,çizer façanı ama,nereye düşürüyorsun.....:)
-
[quote=selçuklu;224245]boz ayı abey ne zaman düşecez .. üvvv[/quote]
[I]düşecez patrnaj merak etme....[/I]
[I]16.15.......ve dow açıldıktan sonra....iki posta dayak var buna...[/I]
[I]benim uyuşuk sistem böyle uyuşuk günde iki kere sinyak verdi....[/I]
[I]önce şort..sonra long....73.400 gibi tekrar şort diyecek....[/I]
[I]bu işte bir iş var demek...bu normal değil......[/I]
.lelele.lelele