multipas ne yaptı asti stopladımı.:)))
Printable View
multipas ne yaptı asti stopladımı.:)))
yoookkkk...51000 den ek kısa laros :) (5 dklık hala satta, 51075 değince yeşillendi ama kalmadı orda...15 dklık hala alda...15 dklık sat vermeden rahatlamaz bu gemi)
[quote=Astatin;136437]yoookkkk...51000 den ek kısa laros :)[/quote]
Zaten 51000 geçerse kriz kalmamıştır artık bende inanırım.:D
[URL="http://img268.imageshack.us/i/screenhunter2amv.png/]"][URL=http://img268.imageshack.us/i/screenhunter2amv.png/][/URL][IMG]http://img268.imageshack.us/img268/6521/screenhunter2amv.png[/IMG][/URL]
Şu 5 likden artık bir bomba bekliyorum zamanı gelmedimi acaba?
[quote=Larossıan;136438]Zaten 51000 geçerse kriz kalmamıştır artık bende inanırım.:D[/quote]
derdim kriz mriz değil..velevki kriz bitmiş olsun..gökten altın yağmıyoya .... bir düzeltme bir dat bir dokunuş..bir realizasyon :)
[COLOR=black]...[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Esasen, [/COLOR][COLOR=blue][B]reel sektör şirketlerinin bu kârları, ciddi ölçüde istihdam azaltarak, masrafları kısarak, işgücü maliyetlerini minimize ederek sağladıkları[/B][B] fazlaca ön plana çıkamıyor.[/B][/COLOR] Şirket kârlılıklarının beklenenden iyi çıkması başlı başına yeterli görülmekte. Bu nedenle, küresel borsalarda bu sürecin kalıcı hale geldiğine de şahit olabiliriz.
...
ha gayret asti,yuvarla aşağı şunu :)
nihahahahaha.... ultipass 15 dklıkda 675 de geçici sat çıkıyor...11:30 da bakacaz artık..pozisyon 6/10 civarı şort...15 dklık sistemde sat verirse full metal jacket
[B][U]IMF ile anlaştık haberi gelse - kesinlikle- bu kadar yükselmezdi...[/U][/B]
[B][U]Ben bittim... Ne teminat kaldı ne margin.. 33 kontrat 10 kontrata indi..[/U][/B]
[B][U]Dax da ve DOW da soluksuz 10 gün üstüste aralıksız dinlenmeden realizasyonsuz ralli ve tırmanış böyle bir çıkış son 10 yıllık grafiğinde yok...[/U][/B]
[B][U]Bahtsız bedevi yazın çölde boğa saldırısına uğrarmış....[/U][/B]
[B][U]Beni bu bitirdi.. [/U][/B]
[B][U]Kalan 10 kontratımla agustosa kadar uzlaşmaya devam edeceğim.. [/U][/B]
[B][U]([/U][/B] piyasa daha da yükselip margin call yemezsek )
[B][U]Geride Kalan sağlara bol şanslar dilerim..[/U][/B]
Numara bunlar 5 lik bile yemedi.:D
[quote=BORSACIOZGUR;136446][B][U]IMF ile anlaştık haberi gelse - kesinlikle- bu kadar yükselmezdi...[/U][/B]
[B][U]Ben bittim... Ne teminat kaldı ne margin.. 33 kontrat 10 kontrata indi..[/U][/B]
[B][U]Dax da ve DOW da soluksuz 10 gün üstüste aralıksız dinlenmeden realizasyonsuz ralli ve tırmanış böyle bir çıkış son 10 yıllık grafiğinde yok...[/U][/B]
[B][U]Kalan 10 kontratımla agustosa kadar uzlaşmaya devam edeceğim..[/U][/B]
[B][U]Geride Kalan sağlara bol şanslar dilerim..[/U][/B]
[/quote]
Üzüldüm arkadaşım inşallah düşerde rahatlarsın.:(
pis verecekler... :)
[quote=BORSACIOZGUR;136446][B][U]IMF ile anlaştık haberi gelse - kesinlikle- bu kadar yükselmezdi...[/U][/B]
[B][U]Bahtsız bedevi yazın çölde boğa saldırısına uğrarmış....[/U][/B]
[B][U]Kalan 10 kontratımla agustosa kadar uzlaşmaya devam edeceğim.. [/U][/B]
[B][U]([/U][/B] piyasa daha da yükselip margin call yemezsek )
[B][U]Geride Kalan sağlara bol şanslar dilerim..[/U][/B][/quote]
tez toparlarsın inşallah