-
[quote=padişah;371067]sen niye flatsin bakiim, resmen shock oldum görünce.dng[/quote]
dün bir sol kroşe yedim onun etkisi.... şöyle oldu.. 5-6 adet karlı trade ettim...diyelimki X puan kar ettim.... sonra bir noktadan poz açtım, adam 30 saniye içind eışık hızı işle ters yönde işlem yaptı ve bizim X in X/2 si gitti..::: çok ani olduğu için etkisi yükske oldu:..: sabah güzel bir artı gap olsa alayına şortlayacaktım ama gap olmadı patates oldu
-
[quote=Astatin;371070]dün bir sol kroşe yedim onun etkisi.... şöyle oldu.. 5-6 adet karlı trade ettim...diyelimki X puan kar ettim.... sonra bir noktadan poz açtım, adam 30 saniye içind eışık hızı işle ters yönde işlem yaptı ve bizim X in X/2 si gitti..::: çok ani olduğu için etkisi yükske oldu:..: sabah güzel bir artı gap olsa alayına şortlayacaktım ama gap olmadı patates oldu[/quote]
canın sağolsun, borsada fırsatlar bitmezmiş,
hele ki bu volatil günlerde:)
-
Gaya,
60 dakikalıkda ne güzel ikili dip görüntüsü yapmışlar değil mi..pupu lu mupu lu..feykse varya...55000 e yolcudur duriye...değilse bakacezz
-
boğaların ayulara bir taban borcu vardı 2 yıldır
53.350 bakalım olacak mı
-
saraylı üstad günaydın, tg lerde ve 1923 de değişim var mı? 725 altına kaydı malum.. teşekkürler..
-
[quote=Astatin;371073]Gaya,
60 dakikalıkda ne güzel ikili dip görüntüsü yapmışlar değil mi..pupu lu mupu lu..feykse varya...55000 e yolcudur duriye...değilse bakacezz[/quote]
her türlü dip itina ile delinir, yeni dip yapılır.
imza
pala
.dng.dng
-
Günaydınlar kazancınız daim olsun bugün gene short düşünüyor galiba.
-
[quote=Astatin;371070]dün bir sol kroşe yedim onun etkisi.... şöyle oldu.. 5-6 adet karlı trade ettim...diyelimki X puan kar ettim.... sonra bir noktadan poz açtım, adam 30 saniye içind eışık hızı işle ters yönde işlem yaptı ve bizim X in X/2 si gitti..::: çok ani olduğu için etkisi yükske oldu:..: sabah güzel bir artı gap olsa alayına şortlayacaktım ama gap olmadı patates oldu[/quote]
beni bekliyor ustad bu 2 oldu pozumun tersi hareket ne bu ya .dng :(
-
[quote=nedim972;371076]saraylı üstad günaydın, tg lerde ve 1923 de değişim var mı? 725 altına kaydı malum.. teşekkürler..[/quote]
sistem alda henüz..tg lerden dolayı..
-
hep böyle oluyor gece alığım pozlar ters köşe neyseki stopladık geçte olsa :(
-
ran, graş, ran, graş...ran ran ran graş graş graş.. ran ran graş...graş graş graş ran..
:) serbest ölçü oldu vob un hareketleri
-
61775 şort..gayatron aşkına..gurtar bizi gaya