-
[quote=excali;446672]Bir kaç gün önce Beng of Amerikanya ve JP Morkın'ın ilk çeyrek trading istatistkleri yayımlandı. İlk çeyrekte kaybettikleri trade günü yok. Başarılı gün sayısı:%100. Bu nasıl olabilir ki?[/quote]
Kasanın kaybettiği hiç görülmüşmüdür, kaybediyorsa bile kazanmak için kaybediyordur.
Selam bu arada patronlar, işler güçler nasıl, forumun hareketsizliği memnuniyetsizliğin çokluğundan dolayı değildir umarım.
-
[QUOTE=aslan;446676]Kasanın kaybettiği hiç görülmüşmüdür, kaybediyorsa bile kazanmak için kaybediyordur.
Selam bu arada patronlar, işler güçler nasıl, forumun hareketsizliği memnuniyetsizliğin çokluğundan dolayı değildir umarım.[/QUOTE]
Hep bu divitır'dan patron :D çoğunluk oraya kaydı sanırım
-
[quote=flexy;446677]Hep bu divitır'dan patron :D çoğunluk oraya kaydı sanırım[/quote]
Senden henüz mesaj göremedik civikırda???;)
-
[QUOTE=excali;446678]Senden henüz mesaj göremedik civikırda???;)[/QUOTE]
:..::..: bi alışamadım o işe yaw
-
[quote=flexy;446687]:..::..: bi alışamadım o işe yaw[/quote]
Alışacak ne var? Takip edeceğin yerleri seçiyorsun. Otomatik olarak anında takip ettiklerinin mesajları timeline'nına düşüyor. İstersen cevap yazıyorsun..Mesajlarını beğenmediklerini/sataşanları da takip listesinden çıkarıyorsun. Kendi moderatörlüğünü de yapmış oluyorsun....
-
[QUOTE=excali;446688]Alışacak ne var? Takip edeceğin yerleri seçiyorsun. Otomatik olarak anında takip ettiklerinin mesajları timeline'nına düşüyor. İstersen cevap yazıyorsun..Mesajlarını beğenmediklerini/sataşanları da takip listesinden çıkarıyorsun. Kendi moderatörlüğünü de yapmış oluyorsun....[/QUOTE]
:..::..::..::..: Athlon beni engellemiş patron :D tanımadı tabi :D:D:D
-
[quote=flexy;446692]:..::..::..::..: Athlon beni engellemiş patron :D tanımadı tabi :D:D:D[/quote]
Ne yaptın ki??.dngModere mi oldun?:::
Feyzbuk'ta Dürtme varmış sanırım?
İngilizcen vardı. "zerohedge" i takip edebilirsin. Arasıra verilerin ardına çok komk yorumları oluyor...
-
[QUOTE=excali;446697]Ne yaptın ki??.dngModere mi oldun?:::
Feyzbuk'ta Dürtme varmış sanırım?
İngilizcen vardı. "zerohedge" i takip edebilirsin. Arasıra verilerin ardına çok komk yorumları oluyor...[/QUOTE]
Hiç bişi yapmadım :D Belki bilmeden yapmışımdır :..::..::..: neyse buralara uğrarsa söylerim .dng
-
[quote=flexy;446701]Hiç bişi yapmadım :D Belki bilmeden yapmışımdır :..::..::..: neyse buralara uğrarsa söylerim .dng[/quote]
Üzülme , ben de modere olmuşum...:..::..:
Dedikodu yapma...:..:
-
[QUOTE=excali;446703]Üzülme , ben de modere olmuşum...:..::..:
Dedikodu yapma...:..:[/QUOTE]
.dng .dng.dng.dng.dng
-
pala, biçerdöveri çalıştırdı...
-
abd verilerinin **..bize bişi olmasın..hehehehe