pala şortçuların büyük kısmını indirdi......yanlış görmüyorsa ihtiyar gözlerim....
hakkını vermeli çok iyi trade ediyor....
Printable View
pala şortçuların büyük kısmını indirdi......yanlış görmüyorsa ihtiyar gözlerim....
hakkını vermeli çok iyi trade ediyor....
sabah ta dediğim 71.500 civarını ,71.300 le bir defa denedik ,ama bir daha deneyebilir 71.500 ü...
4.c.3.2 olma olasılığı yüksek...
[quote=halojen;236094]0,70 eksi abi daha ne istiyosun.. onu bulamayan da var.. ;)[/quote]
ama pala makası -600den +300 e geçirtti ;) ya makası geri versin ya da biz ona makas geçirtiriz:::.dngdeeeermişim:..:
[quote=Astatin;236078]-indiklerin trendleri yukarı yön göstermekte
-amma indiklerin mevcut değerleri ise halen zayıf bölgelerde...
fiyatın sabahtan beri hareket ettiği bandda bir süre daha kalıp daha sonra yönünün tayin edeceğini düşünüyorum gün içinde...%50.000001 aşağı, %49,999998 yukarı, kalan %0.000001 ise bu bant içinde kapanış ihtimalidir...benceeeeeeeee...ceeee
[IMG]http://i41.tinypic.com/11b6n2b.png[/IMG][/quote]
%0.000001 (yüzmilyonda bir) olasılığın tutma yani fiyatın bant içinde kapatma ihtimaline karşı kendinizi nasıl hedge edeceğinizi de açıklayayım..1 adet şans topu kuponu doldurup yatırınız...yüzmilyonda bir olasılık tutuyorsa ondörtmilyonda bir olasılık niye tutmasın **...ehuheueh...
abi makası diyorum yavv :D üüüvv gasp etti 1000 puvanı dünde eyle etti paralar hep uçtu zati zarardayım :D
kısa devamm......
palaya inanıyorum........
bugün kısaları rahatsız etmedi hiç ama... enteresan... 71.500'e dek tepki zaten makul olandı.. anormali denemedi... yoksa deneyecek mi... :)
[quote=halojen;236108]bugün kısaları rahatsız etmedi hiç ama... enteresan... 71.500'e dek tepki zaten makul olandı.. anormali denemedi... yoksa deneyecek mi... :)[/quote]
[I]denerse ne yaparsın.??....cevab sorunu içinde olabilir....[/I]
:)
benim gördüğüm şorttan inen bir daha binemiyor....
pala bindirmiyor.....zaten bindirirse şortta kalmamak gerek.....
[QUOTE=boz ayı;236110][I]denerse ne yaparsın.??....cevab sorunu içinde olabilir....[/I]
:)[/QUOTE]
denerse dönüşünde full kısa abi... 72-73 arası biryer olur tahminen...
70.700 şort..cover 1/2 pozisyon......
birazını cebe alalım...palaya güven olmaz.....
[quote=halojen;236114]denerse dönüşünde full kısa abi... 72-73 arası biryer olur tahminen...[/quote]
[I]o zaman herkes kısa açar....pala..nın işine gelmez....[/I]
[I]şimdi aşağı gitmek gelir....şortçular teker teker iniyor.......[/I]
düşüşüne gurban olayım..............
kısa devamm palaya inanıyorum........( ikimizin işine geliyor ..kanka olduk....)
70.400 şort..cover....
bana müsaade pala.........
sana hayırlı işler..
flatt.........
Flat yıprandım :) yetti garii.. çok dandik işlem yapiyrum bugün öff :)
[quote=boz ayı;236124]70.400 şort..cover....
bana müsaade pala.........
sana hayırlı işler..[/quote]
nereye bozz abim daha az önce sen dedin bi inen bi daha binemiyo:) indi-bindi yapma:) bugün ağız tadıylan düşemedik anayasa değişti özgürleştik diye:D ama yarından itibaren şellale başında parti isteriz paladan:::
pala bugün çok zorladı....zaten akşamdan kalmayım.....
düşerken almayacağımda ne zaman alacağım pala.............
[quote=saraylı;236097]sabah ta dediğim 71.500 civarını ,71.300 le bir defa denedik ,ama bir daha deneyebilir 71.500 ü...
4.c.3.2 olma olasılığı yüksek...[/quote]
[I]tekrar kısalmak için tek ümidimiz C 4 patlayıcı......[/I]
[I]bana göre palaya uymaz bu plan...[/I]
[I]svg..saraylı daha ehven bir plan yok mudur...[/I]
[I]şöyle 71.200...gibi......[/I]
:)))
bana göre önümüzdeki hafta ortalarından itibaren yukarı olmalı...
o zaman 13 mayısa kadar dib yapmalıyız....
dibe giderken tepkiler küçük kalmalı.....
dibten dönüş hacimli ve dönüyorum demeli...
ve ilk fırsatta tekrar kısalmalıyım......
bu sefer fırsat vermeyebilir.......yoruldum çook....
sevgilisyle öpüşme yeri 57500 pehh baya puan var :D ayrılığa dayanamayıp dönermi acaba döner diye bekleyeceğüm aşk bu :) dönmezsede napimm üüüüüüüvvvvvv internette nebiçim hiç birşey çalışmıyor isyann
[quote=boz ayı;236139][I]tekrar kısalmak için tek ümidimiz C 4 patlayıcı......[/I]
[I]bana göre palaya uymaz bu plan...[/I]
[I]svg..saraylı daha ehven bir plan yok mudur...[/I]
[I]şöyle 71.200...gibi......[/I]
:)))[/quote]
peki hatırınız için 71.200-71.800 bandına bir tepki gelebilir,diyelim...
doğrudan aşağı gideceğimizi zannetmiyorum,bir tepkiden sonra aşağı olmalı...ama belli de olmaz tabi bişey...
[quote=saraylı;236165]peki hatırınız için 71.200-71.800 bandına bir tepki gelebilir,diyelim...
doğrudan aşağı gideceğimizi zannetmiyorum,bir tepkiden sonra aşağı olmalı...ama belli de olmaz tabi bişey...[/quote]
işin şekli değişmeye başladı,doğrudan mı aşağı gidiyoruz acaba?
dikkat etmeli ,olabilr...
[quote=saraylı;236165]peki hatırınız için 71.200-71.800 bandına bir tepki gelebilir,diyelim...
doğrudan aşağı gideceğimizi zannetmiyorum,bir tepkiden sonra aşağı olmalı...ama belli de olmaz tabi bişey...[/quote]
[I]svg..saraylı maalesef doğrudan aşağı....bana göre....[/I]
[I]ana plan çalışıyor.....iyide para aldık...ama burdan aşağı 3000..4000[/I]
[I]puan daha var ..bence.....[/I]
.brv
geçen hafta yat..bankalrından birinin yetkilisi tv..de konuşuyordu...
abd..de insanlar çocukları için hisse senedi alıyorlar..çocuklar o büyüyen parayla
eğitim yapıyor..falan filan.....
bu adamlar endeks 20.xxx lerde ortda yoktu...60.xxx lere gelince verdiği tavsiyeye bak..
o gün torunuma şort açtım.......yatırım ha......al sana yatırım....şimdi sadece
torunumun şortları duruyor.....
pembe halkanın olduğu yerde übe alert çekilmişti hatrlarsanız..şu an çok önemli bir desteğinde EMA(112,448,1792) olayı..şu an tam ema 1792 de...kırarsa zurna olur öter fiyat
[IMG]http://i42.tinypic.com/2vnifzn.png[/IMG]
pasta buradan şort açacak cesur vatan evladı yok diyor...o zaman daha aşağı olabilü.
hatta şortlar kapanıyor...
şorttan yaklaşık 6000 kontrat indirdi..70.900..lerde.....
o zaman bir daha şort fırsatı verir mi ??
[quote=boz ayı;236195]şorttan yaklaşık 6000 kontrat indirdi..70.900..lerde.....
o zaman bir daha şort fırsatı verir mi ??[/quote]
verebilir toparlamaya başladı,o zaman ilk dediğim olur..
buda 5 dklık
[IMG]http://i40.tinypic.com/kdmo3n.png[/IMG]
[quote=saraylı;236198]verebilir toparlamaya başladı,o zaman ilk dediğim olur..[/quote]
[I]verme şartı şort açan kurum.kurumlar olmamasıdır....[/I]
[I]daha yukardan kısalmak için yapabilir....izleyelim...[/I]
Yarım saattir 70.500 kırıldığından beri çok pis 1dk'lık grafik üzerinden Pala'yla cebelleşme seansı yaptım yorgun düştüm... Aracı kurumum durumdan çok memnun. :)
Şimdi ofisten çıkıyorum, geceye long... İntihar girişimi olmaz umarım... :) Çarpılsak da kendi düşen ağlamaz... :)
Garanti-iş-akbank düşmüyor. Ustalar nasıl yorumluyor bu durumu.
[quote=Strategist;236209]Yarım saattir 70.500 kırıldığından beri çok pis 1dk'lık grafik üzerinden Pala'yla cebelleşme seansı yaptım yorgun düştüm... Aracı kurumum durumdan çok memnun. :)
Şimdi ofisten çıkıyorum, geceye long... İntihar girişimi olmaz umarım... :) Çarpılsak da kendi düşen ağlamaz... :)[/quote]
[I]vob hacmi şu anda spotun üzerinde 2.2...mln..[/I]
[I]spotta hacimli.......hayırlara vesile olsun..[/I]
70.750.......kısa.......
sabah verdiğim fantastik senaryomu destekliyorum.. :)
69.500 altı olmadığı takdirde yeni tepe muhtemel....
eveet,bu yine 71.000 üzerini denemeden düşmeyecek zannedersem ,ki bu da bizim işimize gelir...
alttan kapat ,üstten tekrar aç durumları....
başta da dediğim gibi bu tepkilere oynamak tehlikeli çünkü dibin nerde olacağını bilemiyosun,dolayısıyla dip olduğunu umduğun yerde kısaları kapatıp ,tekra kısa için tepkiyi beklemek en mantıklısı...