-
[QUOTE=fXci;208037]mözükle zaman geçirilirmi ::: hadi sen çalsan bişey demem emme dinlemeylen zaman geçmezki fonda kalır sende bişeyler yaparsın üü ..
aç msn i saa klarnet çalam deycem emme ortam musait deel :::
[COLOR="Red"][B]zozo[/B][/COLOR] abey savol ......demesen nasıl vakit geçirdiini anlatmaycaktı pambık.. dimek uyuharak zeman öldürüyosun.... bende deneyem bari... saat başı kalkarık artık alarmı kurup :::
yo yo lo de cı ma dan[/QUOTE]
ok görüyorum ki forumda zaman gecirmek icin alternatif arayanlar madem öyle affınıza sığınarak bazı filmler - diziler - animeler - çizgidiziler önereyim...
Dizi Önerisi : House MD (fx patron özellikle sen izle house da senin gibi pıçağı herdaim pilenik bir toktur .. full sezonları izlesen 2-3 ay idare eder seni seans aralarında)
Film önerisi ; Fear and loathing in las vegas
Anime önerisi ; Naruto ( nerden baksan 400 bölüm oldu , başlasanız 2 ay zaman alır en azından... çerezlik 20 dk lık anime )
Çizgidizi ; Southpark (13 sezon tamamlandı [url]www.southparkstudios.com[/url] dan online izlenebilir)
-
925 flat .. ve spot açılana kadar short denemesi .. yakın istop ... ana yön yukarı bence. .
-
ikinci parti şort yerim..........63.400
-
[QUOTE=selçuklu;208068]925 flat .. ve spot açılana kadar short denemesi .. yakın istop ... ana yön yukarı bence. .[/QUOTE]
bende şort istiyorm..ama..cistem..ü[url]www..[/url].
-
dax TOBO boyun çizgisini kırdı.. üstünde tutunabilirse dax'da hedef 6000
-
[QUOTE=fXci;208065]
hoş geldin [B][COLOR=Red]guzummmmmm
[/COLOR][/B]
.brv.brv.brv.brv.brv[/QUOTE]
vallah hoşgeldin deyüü baardım emme eğer guzu abey deelsen kusura bakma [B]maskimuks [/B]sende hoşgeldin :::
-
[quote=enorton;208063]Patron geçen gün bunlara gittim, yemek yiyecez masa sallanıyor... Dedi oğlum getir şurdan bir balya, oğlu gitti para dolu çuvaldan bir deste getirdi masanın kısa olan bacağının altına sıkıştırdı... Şaştım kaldım, o derece yani :D[/quote]
oyy oyy oyy :..:
-
[quote=maksimus;208047]tehlike sudur...faizler...
faizler yüzde 9 da ve tüm bonolar türk bankalarında....yabancı cıktı...
bir refendum ve erken secim halinde bozulan dengelerde faizler yüzde 15 olursa...
bizim bankalarda batıslar baslar...bakınız gecmiş...DEMİRBANK OLAYI...
line larını kapadılar demirbanka...çünki gırtlagına kadar bonodaydı ve battı...[/quote]
.dng.dng.dng.dng.dng
deniz bitti.boks..boks.
.brv
bankaların batık kredileri her geçen gun artarak kar topu misali buyuyor.
alacak borç zıncırı kırıldı...
take- off cuppppppp uçurumdan ayagıyaaaaaaaaaaaaaa:dü: .brv
-
bozz yavru ayularu iki gün uyardı....
63.400 ve [B]64.400 [/B]olabilir........
bebe ayular bozz amcanız geldi..........
-
usdytl ye pis veirorlar yaww...yoksa..............?
-
[quote=boz ayı;208076]bozz yavru ayularu iki gün uyardı....
63.400 ve [B]64.400 [/B]olabilir........
bebe ayular bozz amcanız geldi..........[/quote]
[I]ayular hesabınzı 64.400..e göre yapın..........[/I]
[I]bozz amca söyledi dersiniz.............[/I]
:..::..:
-
[quote=fXci;208065]
[SIZE=6]hoş geldin [B][COLOR=red]guzummmmmm[/COLOR][/B][/SIZE]
.brv.brv.brv.brv.brv[/quote]
ben maksimus um....ezileni temsil ediyorum....ezenle furusuyorum...ölümüne.....
ben kuzu degilim...onu ne övmeye ne yermeye geldim....o bir efsanedir...efsaneler bitmez anlatılarak dilden dile artar...
ben ise efsane degilim....ben MAKSİMUSUM....
sevgiler...güzel yaradılmış insan....