[quote=babazulu;381910]Ne oldu, kuyruklu yıldız mı çarptı foruma in cin maç yapıyor :([/quote]
bubasız kalmışlar Zulububa:::
Printable View
[quote=babazulu;381910]Ne oldu, kuyruklu yıldız mı çarptı foruma in cin maç yapıyor :([/quote]
bubasız kalmışlar Zulububa:::
Bu çıkışlar feykoğlufeyk...
63375 şortlarını 62650den sabah kapattım tekrar çortingen açıyorum.
sadece beni bağlar :)
Not arttırım haberini de kullandık misler gibi.. e artarsa peki o zaman ne olur? Geçen haftamıydı BOVESPA notu artırılan ama borsası %3 düşen bu haber üzerine ülke idi.
[quote=babazulu;381963]Not arttırım haberini de kullandık misler gibi.. e artarsa peki o zaman ne olur? Geçen haftamıydı BOVESPA notu artırılan ama borsası %3 düşen bu haber üzerine ülke idi.[/quote]
evet bu çıkışı bir yere-stoplossa- kadar feyk kabul edecektim. Stoploss yapıp tersoya döndükten sonra mevzu ortaya çıktı amacalar kokuyu almıştı :( Sağlık olsun. VOBda işem yapıyorsanız destek/direnç/stoploss kavramları çok iyi uygulanmalı :(
DAX amca 6150+ üzerine oturmadan nasıl olcekte ralli olcek ben anlamadım anayan beri gelsin :) bana daa anlaatsın da öğrenem
orta vade graf derki 68300 üstü kapanış long altı short.lelele
gerisini bilmem palam bilir:rolleyes:
.brv.brv.brv
taban olalım zulubab
[quote=Astatin;382475]taban olalım zulubab[/quote]
Artık birşey olalım lütfen...
AKBANK 6.70 önemli direnç hattı XBANK'ta 111.000 yine öyle.
67.400 şortları 63.900den cover edildi.beklemedeyim.stop.tepki gelip sonra 63.500 desteğine de yönelebilir.
AKBNK 6.50 üzerine oturabilirse bu hafta yukarı bir trend başlayabilir. aksi halde gevşek aşağı bir seyir olur.
İnşallah güsel bir hafta olur.
DAXiii 5740+ kalsın tepsin ya ralli ya zalli noktasındayız yine..dng
vatzap zulubab... taban olalım bence. inşallah yani
[quote=Astatin;382944]vatzap zulubab... taban olalım bence. inşallah yani[/quote]
:) Top ortada iyi olan kazansın. DAX 5730-40 üzerinde iken birşey demek zor. Hele taban olaca demek zor. Acelemiz yok. Bekleyip aksiyona dahil olabiliriz. :)
DAXi 5720 altı sıkıntı.Aksi taban oluşumu. 5890 üst direnç.
Endeks50 50500-600de dengelenir dedim ama ıhh tutmadı. 51300 civarındyken ben de longları kapattım. Lakin endeks50 50600e gerilediğinde long altına girdim tekrar. 50binin destek atması lazım endeks50ye :(
İşte o zaman yeni yıl rallisi olur :) kimbilir
Endeks50 50700 üzerinde kapatmadıkça seanslık olarak, short daha avantajlı.
XU050 51.100 üzerine çıkıp oturmadıkça öyle filet filet takılırım.
Günsonu kapanışı 50.500 altında ise sorunludur. 50.500-51.000 arasında ise bir ihtimal daha var belki yükseliriz diyebiliriz.
TÜPRAŞ 38 üzerindeyken sorun yok. Ama 38e geri döner ise de ortam bozulmaya başlıyordur.
Dananın kuyruğunun ne yöne kopacağı haftaya kalıyor.
teprik ederim
[quote=Astatin;384164]teprik ederim[/quote]
Patron kafa yapma yawf :):D
RSI bu yükselişin devamı zor diyordu..diyor da hala...63den açtığım şortlarla bekliyorum. TUPRS 39a ltına gevşerse şort taşıdığımdan rahatlarım iyicene.
Bu RSI beni hakkaten çok korkuttu :(
[QUOTE=babazulu;384254]Bu RSI beni hakkaten çok korkuttu :([/QUOTE]
Sn babazulu kaç dk lık RSI dan bahsediyorsunuz.
seanslık :D:D:D
Pazartesi çok önemli gün kısa vade yön tayini açısından :) şort devam şimdilik
doların bugün gevşeyip aşağı gitmeye başlamak için 1 fırsatı vardı kullanmadı haftaya RSIi 70 i zorlar ama o kadar bu arada borsa noelde dışarısı tatilken gevşer tatil dönüşü umarım tekrar toparlamaya başlar :) trendle aaynı yönde olalım nereye giderse gitsin :)
Dolarda haftalık macd yukarı kesmiş, yeni zirveler için ortam da müsait.
Şortlar için slossum
Xu050 50800
Xutum 52525
Longa geçiş yerim
Xutum 52800+
Üwwwww
Jelibon patronun papatyası "crash" vermiş-(artık crash'i ralli olarak kullanıyor patron)...
TÜPRAŞ güçlü kapanmış 39.30+ olursa gider kapanış 39.20
KCHOL pazartesi 5.86 üzerine oturursa güçlenir.
XUTUM 52500-52900 aralığından kıracağı yöne gideris artıkım.
vatzapzulubab
[quote=Astatin;384411]vatzapzulubab[/quote]
Nolsun ya patron lönk lönk bekliyorum :(
xu050 50700+ oldukça beklerim altında flat olurum.
50200-de garanti şortum :)
KCHOL 5.84 altına inerse iyicene bir şort olurum...
2 haftalık sıkışmanın sonunda güsel bir hareket gelecek inş.
Bekliyoruz sabırlaki yanlış yönde olmayalım :)
TÜPRAŞta 38.70 altında günlük kapanış yapılmadıkça sorun olmaz orta vade yön yukarı olabilir.
Seanslık RSI hakkaten yükselişe fırsat vermedi... vermiyor... bu şekilde vermesi de zor görünüyor ?
2 aylık film nerede bitecek bakalım...FDOW geldi yine oturdu 12200 civarına karaya oturmuş gemi gibi :'(
XBANK 100 bin üstünde kaldıkça sorun yok ama 100 bin altına indiğinde long değil de şort düşünmeli!