takipteyiz kuzum,ben henüz şortları bozmadım.61000 üstü kapatırım diyom.
Printable View
takipteyiz kuzum,ben henüz şortları bozmadım.61000 üstü kapatırım diyom.
boz ayım sana da selam,fx ci sana da selam,diğer arkadaşlara da selam.
guzu abey dewammmmm.lelele.lelele.lelele
melül melül izlediğine bakmayın guzunun...keferenin numerolarının hesabını ve eylemini hazırlamaktadır...malum rakip gaddar ve acımasızdır.. anca senelerin tecrübesi, engin birikim ve MAKRO bakış çözer numeroyu..
58 800 u bekliyorum....
[quote=mukora;161398]melül melül izlediğine bakmayın guzunun...keferenin numerolarının hesabını ve eylemini hazırlamaktadır...malum rakip gaddar ve acımasızdır.. anca senelerin tecrübesi, engin birikim ve MAKRO bakış çözer numeroyu..[/quote]
cadı,kaptan,demirci,xtraderx ....de arada ziyaret ve teknik destek verirlerse görün şahlanmayı.brv
aslında...bugün yapılabilecek karı aldık...700 puan...yarına pozizyon almak için...fırsat kolluyorum...
Sn Kuzu sizlerden öğrendiklerim le.... OBO görüntüsü için yarın gaplı yukarı açılış sonra 62*** lerde birkaç gün mal dağıtımı ...ve belirttiğiniz hedefe ani (refleksleri donduran) düşüş seneryosu gerçekleşebilir mi?
shortladım...59 100...
fed öncesi....yeni bi dip yapar bu....günnük sıralamamda...bugünü en dipten kapaması lazım....
58 400 ler makul kapanış üçün....
şimdi bana aykırı gibi duruyor....emme....ben kazanacagım...59 300 e furdu düüürzüüü....
Sn Kuzu ..... sizi takip ediyor galiba ..nereye kadar yükseltebilir..?
[quote=mukora;161419]Sn Kuzu ..... sizi takip ediyor galiba ..nereye kadar yükseltebilir..?[/quote]
murbi gibi atladım shorta..
gel yawrum gel....guzu emmin sana mama verecek....ballı yawrum ballı....
yanındada...ebenin örekesi olacak....ha ha ha
uşağlar gıpraşmayın...
hedef 58 000...mars mars yawrum....orada dalagını alacagım....
Dow bu gece bir tepki yapabilir, ama ben fazla ihtimal vermiyorum, geceye kısa girmek riskli olabilir, sadece grafiğe bakıp ( ALÇALAN KAMA) söylüyorum..Grafiği yapıştıramıyorum, grafik ekle kısmı bende tıklanmıyor linki veriyorum..Bu arada tebrikler ve kolay gelsin kuzum...[url]http://i35.tinypic.com/14l28i.jpg[/url]
kapandık....
59 325....günün yüksegi 60 325 den 1000 puan alttan....
günün düşügü...58 600 den 725 puan üstten...YANİ GRİ BÖLGE....
HACİM...muhteşemdi....2.382....
APS sayısı 181 000 den 176 000 e düştü....
guzu bugün cepcegizine 700 puan kodu...ve geceye 59 100 den short girdi...
beklentisi....58 000....
ralli olur gol olur tahminim .. baskı var .. fraktal var .. impulsive bir alım çılgınlığı bekliyorum dowda ... tahminim 10221,31 kapatır ..hayırlısı olsun .. ..
pazartesi...
58 800 e çakılmıştı ve....1900 puan tepki kodu 60 700 e ve 60 600 den kapamıştı...
bugün salı...58 600 e çakıldı ve tepkisi cılızdı...59 325....TEPELER SÜZÜLÜYOR....
DİPLER KUVVETLENİYOR....
CELCUKİ HOSGELDİN....
o cılgınlıgı 58 000 den 62 000 e olarak bekliyorum...kuvvetli shortcular olussun sonra....
merhaba iyi akşamlar kuzu ara ara bir hal oldu neyse değdi seni bulduğuma formdasın maşallah nazar değmesin TÜRK'ün Vuruşkan Evladı
[quote=bora35;161465]merhaba iyi akşamlar kuzu ara ara bir hal oldu neyse değdi seni bulduğuma formdasın maşallah nazar değmesin TÜRK'ün Vuruşkan Evladı[/quote]
boracııımmm....
çok düşmanım var....sessizce kaybolup baska bı yerde yazıyorum....
hosgeldin....
[quote=jani;161471]boracııımmm....
çok düşmanım var....sessizce kaybolup baska bı yerde yazıyorum....
hosgeldin....[/quote]
hoşbulduk guzucummmmm
google'da gönderen kuzu aramaktan bi hal oldum.birde jani eklendi şimdi.Sn jani rumuzunuzu google aramalarında 187 milyon sonuç çıkmayan bir terim seçmezseniz(kuzu gibi) berhudar olurum şahsen."jankuzu" mesela 3 sonuç çıkıyor google'da.
kazımborazanda burda
lakin ben hala dolar dayım ve yıkık ım
sevgili jani bir yorum patlatda moralim yerine gelsin
1.78 den aldığım dolarlar naftalin koymayı unutunca güvelenmiş. sinirimden açıp bakmıyorum bile
kel, 170 i göreceksin de
kel, 2.3 ler yakın de
bişeyler de gayri
aha rakkamlar usaglar....
.....................hedefler....şimdi....
ulusal 100.......42 000.......46 335...
ulusal 30.........53 000.......58 900
akbank..............7.80...........8.15
amiral................5.20............5.65
garan.................4.90............5.50
ykb....................2.80.............3.06
kchol..................3.30..............3.82
VETANA VE MİLLETE HAYIRLI OSSUN....
BU RAKKAMLARA İNMEDEN....hokkalı bi tepki gelmesi....abesle iştigaldir....
çünki....
malı dagıttı....geri dönüp o malı basabasdan geri almaz....iner bu rakkamlara burada alır ve tepkisini koyar....
sonuç itibarıyla agamda insan usaglar....iyilik melegi degil....
bundan sonraki asamayı sonra yazacagım....o daha bi felaket....
sıralama şu yani....
65-----59-----53-----47----BUNNAR BOBY NİN DALGALARI....59 dayız....
teknik analiz olarak bakarsan....tüm ortalamaların 50 ve üstü....ALTINDA....
TREND LİNE I fişek gibi delmiş inmiş......
yani...
adam satıyor usaglar....
bugün ise...önemliydi...ilk kez...kaartlar dipten kapadı...dün dibi gördü emme cookkk üstten kapadılar....
deveyi hörgücüyle götürecegiz....EN İYİ PARA DÜŞÜŞTEDİR...6 AYDA ÇIKTIGINI Bİ AYDA GERİ VERİR....
sessiz ve derinden usaglar...onun üçün buraya saklandım....burada oldugumu bilmiyorlar....
agız tadıyla soyacagım....
sn Jani;
Düşüş durumunda herkesin kısaladığı bir ortam söz konusu olursa bu ağa kime vercek mallarını...yani düşüş sırasında yapacağı,sadece minör silkeleme mi olacaktır?
saygılar
henuz yüzde 11 düştük...ve bunda 1 kdum 2.15 aldım....daha gerisi var....
[quote=ATHLON;161494]sn Jani;
Düşüş durumunda herkesin kısaladığı bir ortam söz konusu olursa bu ağa kime vercek mallarını...yani düşüş sırasında yapacağı,sadece minör silkeleme mi olacaktır?
saygılar[/quote]
onu yapıyor söyleki....
iki trader var....biri çok kısacı...digeri slow...
kısacı 500 veya 1000 puana oynar ve stopludur...BUNU HERGÜN DÖVÜYOR...BUNUN ÇOGU BİTTİ....
birde slow trader var.....esas oglan bu....bu stoplu degil....malı taşır....
asagı inerken....kısacıları zaten dövüyor geri dönüşlerle....
ama...
trende inanmış slow trader hala long.....
ve tepeden 6000 puan indik...yani bi kontrat yok etti...kimi 65 000 den olanları....ama slöw traderin örtaması 63 000 de....araık üçün...daha inmez o....56 400 kırılmadan inmez....
biliyorum...çünki bende slow traderim....
adam 1000 kontratla oynuyor...bu zırt pırt girip çıkmaz....
unutmayın...
dow 1 düştümü...biz 3 düşeriz...çıkıştada böyleydi....
FED....
istedigi tek şey var...ORDERLY Bİ DÜŞÜŞ...yani paniksiz...
bunun adı ise...RANGE TRADİNG....bizde ona adapte olup oynamalıyız....
teşekkürler cevap için...
saygılar
örnek vereyim...
1974 de çöküşten sonra....oluşan durum...oda range trading di....duvarıma asılı...