Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Arkadaşlar bir kaç sayfa önce MS in farklı versiyonlarında system tester sonuçlarınının farklı çıkması hakkında yazılmış .
Ben dün başıma geleni paylaşmak istedim gece saat 2 civarı bir sistemi test ettirdim ,ertesi gün dolayısı ile aynı tarihte :)aynı verilerle aynı sistemi tekrar test ettirdim öğlen arasında
farklı sonuçlar gözlemledim üüü neden olduğu hakkında bir fikrim yok (mantık olarak aynı sonucu vermesi gerekir diye düşünüyorum ) bunun neden böyle olduğunu acaba bir arkadaş açıklık getirebilirmi yoksa muamma millet buna güvenip para koyuyo ortaya .... sonuç resimleri ekte
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[QUOTE=ares;175768]elimde iki çeşit vob vade 30 grafik datası var ,5 dakikalık grafiklerden (Vobix den temin edilmiştir) bir de vob sitesinden seri olarak aldığım günlük data var ;5 dakikalığı günlük olarak gösteriyorum yanına normal günlük datayı açıyorum bazı indikatörlerde tutarsızlık oluyor mesela SMI bunun nedenini bilen arkadaş varmı ?
ben genelde günlük grafiğe göre işlem yapıyorum ,hangi data yı takip etmeliyim direk vobdan alınan günlük datayı mı yoksa 5 dakikalıktan Daily i seçip onu mu ,bir fikir verirseniz sevinirim ...
Not:SMI indikatörü tutarsızlığı vob sitesinden indirdiğim seri data da oluyor[/QUOTE]
Bunu kullan hocam Matriksten aktardım şimdi..