[quote=jerfin;70289]buradan kıl mıl görünmüyor kaymak gibi:..::..:[/quote]
yani senin suratı gören de pamık gız saf masum bişi der yaa...sapık..
Printable View
[quote=jerfin;70289]buradan kıl mıl görünmüyor kaymak gibi:..::..:[/quote]
yani senin suratı gören de pamık gız saf masum bişi der yaa...sapık..
[QUOTE=Astatin;70290]Soru 1: Daha derken:cool::cool::cool:..önceki yani daha az seksi olan hangisiydi.kom.kom
Yorum 1: Bu topikte bi avatara biri asılacaksa o benim..Rollere müdahil olmayalım...
Cırcır nerde kaldı yaww[/QUOTE]
haaaa şu ilk seni baştan çıkarttığım avatarımı diyosun.. onun işlevi bitti, görevini yerine getirdi:..:
[quote=jerfin;70277]geyiğim, ceylanım, tembel koalam.. gel ağaçtan ağaca zıplayıp durma da uslu uslu otur yanımda:..:[/quote]
mırrrrrrrrrrrrrrrr:p:p
[quote=jerfin;70292]haaaa şu ilk seni baştan çıkarttığım avatarımı diyosun.. onun işlevi bitti, görevini yerine getirdi:..:[/quote]
1) İlk derken??? Bu sonmu yani :)
2) Mission impossible :) ...gullpp..biliyorum :..::..::..:
[quote=jerfin;70286]uuufffffff vallahi nunu'nun avatarı çok daha tahrik edici:..:[/quote]
sen deyince şöle bi o gözle baktım nunuya..(ki o gözle çok nadir bakarım biliyosun:) ..hakikaten ha..değişik yani.:D:D
harika çay demledim ellerimle.. tam koala mıydı tavşan mıydı her neyse işte onun kanından olandan.. içmek isteyenler parmak kaldırsınn
[QUOTE=Astatin;70297]sen deyince şöle bi o gözle baktım nunuya..(ki o gözle çok nadir bakarım biliyosun:) ..hakikaten ha..değişik yani.:D:D[/QUOTE]
şııışşştttt piişşştttt noluyoruzzz
[quote=jerfin;70298]harika çay demledim ellerimle.. tam koala mıydı tavşan mıydı her neyse işte onun kanından olandan.. içmek isteyenler parmak kaldırsınn[/quote]
.lelelepamak yok..sadece kol kaldırılabiliyo..oda bu şekil...kullanılmış bardak olabilir benimki. tabi eğer kullanan sensen :):..::..:
[quote=jerfin;70299]şııışşştttt piişşştttt noluyoruzzz[/quote]
yok yani..değişik dedim farkındaysan..tahriki falan sen dedin ..ben bişi demedim..ama kısa da giymiş eteği..bir de gıpır gıpır gıpraşoyo...ay aman kapatalım bu bahsi kuzum..:D
Ben yatmadan önce bi kahve alabilirmiyim?
[QUOTE=Astatin;70301]yok yani..değişik dedim farkındaysan..tahriki falan sen dedin ..ben bişi demedim..ama kısa da giymiş eteği..bir de gıpır gıpır gıpraşoyo...ay aman kapatalım bu bahsi kuzum..:D[/QUOTE]
bencede kapat bu bahsi, sevgili modarötörümüz burada:..:
sevgili nohamura bu astatin çok edepsiz, birkaç hafta forumdan uzaklaştırma cezası verilmesini talep ediyorum.. milletin avatarına sarkıntılık yapıp buranın genel ahlakını bozuyor:..:
OOOOOOOOOOOO Nohamura kardeşimiz gelmiş...Eğer istihbarat üzerine teşrif ettiyseniz, yanlış istihbarat..Biz cbaykuş u telin ve taciz ediyorduk gıyabında..Soru şu idi: Cbaykuşun kulllandığı .net tarafyıcısının adı nedir? yanıt: Internet sexplorer....diğer arkadaşlar anlamadı espriyi de o açıdan tekrara girdim..hem ikinci kez dinleyince anlarlar belki..bu arada her zamanki gibi zamanında teşrif ettiniz bay nohamura..
Not: catedral hala moderatör denetiminden nasıl kaçılır eğitimi veriyo
[QUOTE=catedral;70302]Ben yatmadan önce bi kahve alabilirmiyim?[/QUOTE]
emriniz olur leydim, ellerimden kahve içmeniz beni onurlandırır:)
[quote=jerfin;70303]bencede kapat bu bahsi, sevgili modarötörümüz burada:..:
sevgili nohamura bu astatin çok edepsiz, birkaç hafta forumdan uzaklaştırma cezası verilmesini talep ediyorum.. milletin avatarına sarkıntılık yapıp buranın genel ahlakını bozuyor:..:[/quote]
ha hayyyyy..burası geyik topiği burdan çıkış yok...edep kısmına yanıt vermeye dahi tenezzül etmiyorum..şulara bak cıbıl cıbıl avatraları seçmişler ondna sonra yok şöyle yok böyle...
ya aklıma geldi yine yazayım "bizim melih şıllıktır"..o nası laf yaaa:..::..:
niye dellendi bu dow yaaaa
:..::..:bizim astatinde şıllıktır:..::..:
birazdan sevgili nohamura da içinde gizli kalmış geyiği keşfedecektir eminim:)
kesinlikle bizim astatin şıllıktır
[quote=catedral;70311]kesinlikle bizim astatin şıllıktır[/quote]
+.+.+. pörfekt tayming
[QUOTE=catedral;70310]birazdan sevgili nohamura da içinde gizli kalmış geyiği keşfedecektir eminim:)[/QUOTE]
.kom şimdi katılırsam kopamam , iyisimi hiç bulaşmıyım. derken bulaştımmı acaba bilmiyorum .dng
[QUOTE=Astatin;70309]bu ne layynn..nereye düştüm ben..nedirsiniz siz:..::..::..::..:[/QUOTE]
sabotaaajjjjjjj.boks..dng
çabuk sil o mesajınıııı millet harbi sapık sanacak biziiiii
[quote=Nohamura;70313].kom şimdi katılırsam kopamam , iyisimi hiç bulaşmıyım. derken bulaştımmı acaba bilmiyorum .dng[/quote]
there is no spoon bay nohamura...:..::..: geliniz geliniz...
[QUOTE=Astatin;70315]there is no spoon bay nohamura...:..::..: geliniz geliniz...[/QUOTE]
yok yok gelmiyim .dng
dağıtırım ha
[quote=Nohamura;70316]yok yok gelmiyim .dng[/quote]
ya öyle değil..bu bir tercih meselesi değil... ya normalde araya alacak adam bulunca iyi oluyo da, araya alacak adam bulamayınca bunlar her nedense bana karşı saf tutuyorlar..o açıdan sizin gelmeniz mühim..yok yani yanlış anlama olmasın, araya alacak adam olarak telakki etmedim sizi..itilaf devletleri ve ittifak devletleri olayı.... hatta iftira kadınları ve iltifat erkekleri diyelim buna...(hala derisnosupun):..::..:
[QUOTE=Vob Trader;70317]dağıtırım ha[/QUOTE]
öncelikle şu ağaçlarda dolaşıp sabotajlar düzenleyen, forum ahlakını bozan şahsı dağıtttt
[quote=jerfin;70314]sabotaaajjjjjjj.boks..dng
çabuk sil o mesajınıııı millet harbi sapık sanacak biziiiii[/quote]
sanacaklar mı!!!! sanacaklar mı..yuh... az önce ayı avatarına sarkan bayan bendim sanki..hem de bayan ayı avatarına..:..::..::..: eskiden ören bayan diye bir ip markası vardı... sana da "sarkan bayan" diyelim..
bu arada mesajı zaten silecektim ve sildim :)
ya bu catedral varya, enn az 3 forum ve/veya en az 6 topikle aldatmıyorsa bizi yalancıyım :)
[QUOTE=Nohamura;70313].kom şimdi katılırsam kopamam , iyisimi hiç bulaşmıyım. derken bulaştımmı acaba bilmiyorum .dng[/QUOTE]
Ahhhaaaa geyik kıpraşıyo...:..:
[quote=catedral;70322]Ahhhaaaa geyik kıpraşıyo...:..:[/quote]
bi ara boynuzundan yakalar gibi oldum ama, fırladı getti... jerfin gibi zayıf çelimsiz iskelet gibi biri olmadığı için güçlü tabi kaçtı tutamadım..
Yazık yaaa.. Vob un yeni kurbanları var..
[quote=catedral;70323]şerefsizsin o zaman.kom 3 değil bikere iki.kom
Ötekini erenlere havale ettim.kom[/quote]
pehh ikiymiş..bi de bana şıllık derler..yok onu melişh e derler ....erenler ipe un serenler...bıdı bıdı bıdı bıdı, eline kontrol paneli ver, kendini nasa da füze kontrolorü sansın kerata..bıdıbıdı vıdı:..::..:
[quote=Astatin;70321]ya bu catedral varya, enn az 3 forum ve/veya en az 6 topikle aldatmıyorsa bizi yalancıyım :)[/quote]
Catedral..kimmiş şıllık..sen de yukarıdaki mesajımı klonlamışın..yalancıyı şerefsize çevirmişin alıntı yaprkan..yuh yani..böyle ucuz davranışlarıı sana yakıştıramıyorum...yok ya yakıştırıyorum:..::..::..:
bi de biliyon yediğin haltı silmişin mesajı.brv
AHA da , kaçan geyik geri geldi :)şşşş catedral, jerfin sesiz olun..geldi geldi..şşşşşşş
[QUOTE=catedral;70325]Yazık yaaa.. Vob un yeni kurbanları var..[/QUOTE]
bi ara kapanışta bende kısa girmeyi düşündüm.. dedim kızım iradene sahip ol imf'ye kadar vazgeç bu kısa sevdandan..
[QUOTE=Astatin;70326]pehh ikiymiş..bi de bana şıllık derler..yok onu melişh e derler ....erenler ipe un serenler...bıdı bıdı bıdı bıdı, eline kontrol paneli ver, kendini nasa da füze kontrolorü sansın kerata..bıdıbıdı vıdı:..::..:[/QUOTE]
Yaww sendende hiç kaçılmıyo kardeşim.. Mesajı sildim. Carrt yakalamışın hemencik..
Ama hakkaten yaa. Hisseden Vob a .. Hisse gibi al tut.. sat tut zannediyolar yaww.:eek:
Burda 2 misafir ve ben dışında 1 (bir) hayalet üye daha vaaarrrrrr
[quote=jerfin;70329]bi ara kapanışta bende kısa girmeyi düşündüm.. dedim kızım [COLOR=red]iradene[/COLOR] sahip ol imf'ye kadar vazgeç bu kısa [COLOR=red]sevdanda[/COLOR]n..[/quote]
ya pardon da ..sen kontratlarla nasıl bir bağ kuruyosun:..::..::..:
[QUOTE=jerfin;70329]bi ara kapanışta bende kısa girmeyi düşündüm.. dedim kızım iradene sahip ol imf'ye kadar vazgeç bu kısa sevdandan..[/QUOTE]
Aman haa bu aralar gece kısa tehlikeli:eek:
[QUOTE=catedral;70331]Burda 2 misafir ve ben dışında 1 (bir) hayalet üye daha vaaarrrrrr[/QUOTE]
kim acaba:..: