X30 Haziran vade 30 Adet short kontratların kapanış uzlaşması 64875, maliyet 71125, kapanışta işlem yok
sanal shortlarla yola devam:)
yav farkeden varmı bilmiyorum ama bu sanalda çok kazanç var.lelele
Printable View
X30 Haziran vade 30 Adet short kontratların kapanış uzlaşması 64875, maliyet 71125, kapanışta işlem yok
yav farkeden varmı bilmiyorum ama bu sanalda çok kazanç var.lelele
X30 Haziran vade 30 Adet short kontratların kapanış uzlaşması 66800, maliyet 71125, kapanışta işlem yok
bull patronaj son durum nedir???
[QUOTE=bull market;387361]X30 Şubat vade 30 adet long pozisyonun uzlaşma 66225 oldu, maliyet 62779
Dolar/tl Şubat vade 150 adet short pozisyonun uzlaşma 1,8565 oldu, maliyet 1,8910
endeks dip ve dolar tepe çalışması sonrası nihayet portföye dahil pozisyonlar doğru yönde orta ve uzun vadeli kalıcı oldu diyorum.lelele.lelele
artık yukarı oluşacak trende göre portföyü bozmadan taşımak kaldı bana+.+.
birde bunu gerçek portföyde yapabilsem ne güzel olacaktı, diplerden kaldıracı kontrol ederek portföy sahibi olmak, kulağa hoş geliyor şimdi:..::..:
gün gelecek oda gerçek olacak, bu sefer cesaretsizliğime kurban gittim diyelim, belki bu orta vadeli çıkışın sonunda,[B] seneye falan tepelerden düşüşe gerçek pozlarla gireriz[/B]:)
Artık gün gün buraya not alamayabilirim bu pozlar taşınacak, değişiklik olursa buraya not tutmaya devam.:)[/QUOTE]
2013 yılınada girdik en nihayetinde, cümleten hayırlı olsun.
Eveet topiği tekrar canlandırma zamanı geldi bence, geçen yıl 18 Ocak gönderimde ne demiştim hatırlayalım, yukarıdaki 38 nolu gönderi,[B] seneye falan tepelerden düşüşe gerçek pozlarla gireriz [/B]lafını boşa kullanmamıştım, ta o zaman kafaya kilitlediğim olay 2013 e girdiğimiz şu günlerde gündemime bomba gibi düştü:)))
Bu topikte gerçek işlemlerimi yazmıyorum, yine sanal işlem yapacağım, gerçek pozlarımı ise bilen biliyor zaten:..:
Başlamadan önce tabiki geçen yılbaşında olduğu gibi bir analiz yapmak gerek, bunuda bir sonraki gönderide bulacaksınız, son rötuşları yapayım graf mraf tam olsun topikte yerini alacaktır:)))
Aceleye gerek yok henüz, lakin armutlar olmuş sanki ha koptu ha kopacaklar , zamanında yerimizi alıp ağzımıza düşmesini sağlamak var, bu yıl düşüşe poz alma zamanlamasıda çok önemli olacak görünüyor, zamanlama olmazsa bu iş çekilmez, bakalım zamanlama ne kadar mükemmel olacak.
X30 Şubat 2013 vadeli kontratların kapanış uzlaşması 100.075 oldu
kapanış uzlaşmasından 10 adet short pozisyon sanal olarak portföyle alındı.
sanal portföyüme bol kazançlar diliyorum :)
[QUOTE=bull market;425081]X30 Şubat 2013 vadeli kontratların kapanış uzlaşması 100.075 oldu
kapanış uzlaşmasından 10 adet short pozisyon sanal olarak portföyle alındı.
sanal portföyüme bol kazançlar diliyorum :)[/QUOTE]
üstat sanal şortlara devammı.
X30 Şubat 2013 vadeli kontratların kapanış uzlaşması 98625 oldu.
Kapanışta uzlaşma fiyatından 40 adet short kontrat sanal portföye ilave edildi
toplamda 50 short pozisyonun maliyeti 98915 oldu
sanal shortlarla yola devam :)
Eskiden olduğu gibi hergün güncellemiyorum ve unuttum sanmayın, takipteyim ama işlem yok işte, işlem olunca kapanışta uzlaşma fiyatından oluyor, hatırlatayım dedim. :)
X30 Şubat 2013 vadeli kontratların Cuma günü kapanış uzlaşması 93600 oldu.
toplamda 50 short pozisyonun maliyeti 98915.
kapanışta işlem yok, günlerdir pozisyonlar sabırla taşınıyor,
arkaya yaslan durumu oldu yani :)
sanal shortlarla yola devam.
Hadi
Bakalım
Şimdi
NolcAk..
Jel.
[B][FONT=Calibri]Bazı kişiler vardır ki gittikleri mekanı adam ederler[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Ve bunun nedeni aslında onun adam gibi adam olmasıdır[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]İster sevin ister sevmeyin ama tam da böyle biridir[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[COLOR=White](neden bu topiğin en fazla TEŞEKKÜRÜnü almış)[/COLOR]
[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Yıllarca bu topiğe emek vermiş [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Tam da hemen hemen herkes short naraları atarken(ben de dahil) [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Buraya dönüp ALAYINA KARŞI, BORU MU… sloganlarıyla long demiş bir adamdır.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[/FONT][/B][B][COLOR=White][FONT=Calibri](neden bu topiğin en fazla SAYFASINI yazmış)[/FONT][/COLOR][/B]
[B][FONT=Calibri]Aynı zamanda çift başlılık olmasın diye blog kapatmış biridir[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[COLOR=White](ortada bir yalan varsa o da biziz)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Kendisine bugüne kadar çok kişi çamur atmış ama kendinden ama takipçilerinden [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Destek görerek bertaraf etmiştir, tüm art niyetli kişileri...[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Şimdi ne oldu da tüm olup bitenlerden gördüğüm kadarıyla sadece ve sadece iki takipci destek olmuştur.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bu mudur reva?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bırakıyorsa topiği, asıl bundan bırakmalıdır.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Burada öyle gereksiz kişiler geldi geçti kİ... [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Hatta göz göre göre yanlış yön verenlere bile şaşılacak derecede sahip çıkıldı.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Ama Adam gibi Adama 24 st geçmesine rağmen bir mesaj bile yazmayanlar [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Kendi hatalarımızı görmezden gelip öç alırcasına mı? hareket ediyoruz?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Bu ülkede[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]varı yok edenler mi?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]yoku var edenler mi?[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]Adam yerine konuluyor...[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]YAZIK ki ne YAZIK.[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]BENİM İÇİN BÜYÜK ADAMSIN VE BURAYI TAKİP ETMEMİM EN ÖNEMLİ NEDENLERİNDEN BİRİSİNİN YOKLUĞU BENİM İÇİNDE BURANIN YOKLUĞUDUR[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]İYİ Kİ SİZİ TANIDIM BÜYÜK İNSAN[/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]ADAM GİBİ ADAM [/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri]JELİBON[/FONT][COLOR=White][FONT=Calibri](YALAKLIK İÇİN DEĞİL ADAM OLANA DEĞER VERDİĞİM İÇİN SEVDİM SİZİ)[/FONT][/COLOR][/B]
[QUOTE=jelibon;435493]Hadi
Bakalım
Şimdi
NolcAk..
Jel.[/QUOTE]
Jel patron topiğini okudum ve kapatmana üzüldüm, ama sonuçta senin özgür iraden saygı duyuyorum.
Benim üzülmemide s......et asıl önemli olan sensin, okuduklarımdan anladığım kadarıyla kadir kıymet bilmeyenlerin, seni özbeöz kendi topiğin olan jelibonca topiğinde takipçilerin önünde işi tartışma boyutuna vardırmaları olmuş.
Kim olsa dayanamaz hatta isyan eder, ben olsam bende isyan ederdim, emek harcadığım topiği kapatmalarını rica ederdim, yada yönetime bana sataşanların engellenmesini ister takipçilerimle günümü gün ederdim.
Dediğim gibi kapatmış olmana üzüldüm çünkü faydalanıyordum bir şekilde okuyor haberim bile olmayan durumlardan haberdar oluyordum, en doğrusunu insan kendisi bilir, en iyisini yaptığını düşünüyorum, ama bizleride faydalandığımız bir topikten ettin artık arada uğrar bişeyler karalarsın umudundayım ne yapayım.
Burada benim topik sanal, takibedenide yok gibi bişey, fazla elde edeceğim bişey yok sadece sanal aldığım pozları sırf kendim değil bikaçda bilen olsunki yarın ben şunu yaptıydım bunu yapmadıydım diye kendi kendimi kandırmayayım:))) diye açıldı bu topik.
Bundan sonrasını bende merak ediyorum, oltayı attık balık vurdu ama sudan çekip çıkarabilecekmiyim oda başka bir maharet işte ama henüz bende olmayan bir maharet olduğunu biliyorum:o
Saol dostum.
Benim artık topigim yok.
Ne forumum ne mekanım
Olacak borsa
Aleminde
Hersey için teşekkür.
Kel.