U100 endeksin 58 binden başlayan trendi kırıldı...
Printable View
U100 endeksin 58 binden başlayan trendi kırıldı...
[quote=Astatin;351237]hacı dur:
84400 long, 83775 istop ve şort, 83000 şort kavır, 83150 şort...iyi gidiyorum..zarada kapatorsam senden bilirim:D[/quote]
Patron 775 ten aynı anda basmışız...
[quote=Sekube;351235]Ulubilge strobullyüs acaba o gün bugün mü?[/quote]
Strobull'u çizdiler.. :p Şu an ambulansla acile götürüyolar... Strobear ise hedef 39.975 diyor... :..:
[quote=Strategist;351241]Strobull'u çizdiler.. :p Şu an ambulansla acile götürüyolar... Strobear ise hedef 39.975 diyor... :..:[/quote]
Yanlış oldu ulu bilge strobearyüs...
iyiki haber biz kapalıyken gelmedi:eek::eek::D
aktife gönderdiğim emir nası bekleyen emirlere gitmiş anlamadım ya 400 puan giydirdiler :)
[quote=Strategist;351241]Strobull'u çizdiler.. :p Şu an ambulansla acile götürüyolar... Strobear ise hedef 39.975 diyor... :..:[/quote]
patron şaka bir yana...ikimizin longda olması durumunda piyasa genelde tersi tepiyor o tikkatimi çekti.lelele;):cool:üüüüüü
[quote=Astatin;351237]hacı dur:
84400 long, 83775 istop ve şort, 83000 şort kavır, 83150 şort...iyi gidiyorum..zarada kapatorsam senden bilirim:D[/quote]
Pisikopos Aste,
Pişmanım de, pişmanım de:::.boks..boks.
başıma ağrı girdi az bi ağrı kesici lo :D
[quote=Astatin;351247]patron şaka bir yana...ikimizin longda olması durumunda piyasa genelde tersi tepiyor o tikkatimi çekti.lelele;):cool:üüüüüü[/quote]
Ben zaten short'daydım senin yüzünden long'lamıştım... İki elim iki ayağım yakanda... :::
[QUOTE=flexy;351245]aktife gönderdiğim emir nası bekleyen emirlere gitmiş anlamadım ya 400 puan giydirdiler :)[/QUOTE]
Bir cok emir oyle oldu, piyasa fiyatiyla ver değilde platformun otomatik fiyat seceneğini kullandıysan olabilir.
[quote=Strategist;351251]Ben zaten short'daydım senin yüzünden long'lamıştım... İki elim iki ayağım yakanda... :::[/quote]
bend e zaten şorttaydım, sen benim yüzümden lonkladın diye ben de lonkladım:..::..:
ama uyardım yani şort kalmadı diyeüüüüüü::::::
ayrıca 60 dklıkda cho desteklemiyordu abi yükselişi:p