[QUOTE=unlimitted;221881]senin sistem 15'likteki sağ omzu yakalamış.
92,80'e iner de, sonrasını bilemem. ;)[/QUOTE]
delimavi'deki(gbp/usd) dünkü shortlarda stop olmamışım.. bekliyorum.. intikamım acı olacak bu paritede unlimit..:::.lelele
Printable View
[QUOTE=unlimitted;221881]senin sistem 15'likteki sağ omzu yakalamış.
92,80'e iner de, sonrasını bilemem. ;)[/QUOTE]
delimavi'deki(gbp/usd) dünkü shortlarda stop olmamışım.. bekliyorum.. intikamım acı olacak bu paritede unlimit..:::.lelele
usd/jpy 93.24 den kapatıldı.. daha bu düşer de yapacak birşey yok.. sistem disiplini şart.:)
[quote=Cerphin;221887]delimavi'deki(gbp/usd) dünkü shortlarda stop olmamışım.. bekliyorum.. intikamım acı olacak bu paritede unlimit..:::.lelele[/quote]
sen yine de intikam yerine güzel güzel geçinmeye bak o paritede apla.
gbp/usd, en çok köpek balığının olduğu paritedir. ben herkesi uyarırım o parite ile ilgili.
100 piplik hem aşağı hem yukarı hareketler dakikalar (hatta abartmıyorum, bazen saniyeler) içerisinde olur o paritede.
[quote=Cerphin;221888]usd/jpy 93.24 den kapatıldı.. daha bu düşer de yapacak birşey yok.. sistem disiplini şart.:)[/quote]
senin super signal 93,32'den vermemiş ki sinyali. sinyal verdiği barın en düşüğü 93,44. bende bi eksik mi var yoksa sen mi geç kaldın satışta acep?:confused:
[QUOTE=unlimitted;221907]senin super signal 93,32'den vermemiş ki sinyali. sinyal verdiği barın en düşüğü 93,44. bende bi eksik mi var yoksa sen mi geç kaldın satışta acep?:confused:[/QUOTE]
satış için ben geç kaldım.. ve de erken çıktım pozdan:))
[quote=Cerphin;221914]satış için ben geç kaldım.. ve de erken çıktım pozdan:))[/quote]
çok sağlam çaktılar ama tepecek. :D
[quote=unlimitted;221875]yalan söylüyorsunnnnnn...yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!
daha geçenlerde €/$ da poz almadın mı lem :D[/quote]
mutevazi:rolleyes: = çerez
[QUOTE=unlimitted;221947]çok sağlam çaktılar ama tepecek. :D[/QUOTE]
93.18 den al sinyali çaktı.. repaint etmezse tabi..:)
[quote=Cerphin;221968]93.18 den al sinyali çaktı..:)[/quote]
ehuehueheu
eur/usd M15 de PU var.. yukarı iyi tepecek gibi duruyor..
yanlız sistem de satta.. bakalım PU mu haklı çıkacak sinyal mi:)
tebrik ederim güzel topic olmuş Euro/usd terse yatırdı beni dün şu anda intikamımı alıyorum hemde acımadan :)
delimavi beni yine stop etti..:mad: